Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Lovella @ 2011 08 15, 12:57)
O kokius butent klijus naudojat, kur ju pirkt buna? Dar norejau paklaust kokie saldainiai geriau limpa? Nes kai dariau pirmaji medeli geriausiai klijavosi ledinukai, kiti nesilaike, pvz bandziau rafaelo, ananasinius, riki (nuo siu popieriuku  patepus juos klijais isvis pradejo dazai begti doh.gif ) Klijavau super momentu ant putu polisterolio apvynioto lipnia juosta, bijojau kad nepradetu byreti putos unsure.gif

Nuo moment kliju tai kvapas gan nemalonus turetu laikytis ilgokai, nezinau nebesinoretu ir saldainiu jei atsiduotu siais klijais blush2.gif
Tada geriau arba karsti klijai arba jau dantu krapstukais susmaigstyti saldainiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai nei vieni popieriukai nesilydo nors visą laiką pistoletas būna įkaitęs ir net neišjungiu jo per visą procesą g.gif gal labiau būna nekibūs popieriukai, kuriuos reik tept klijais daugiau nei kitus, nu bet kad raffaelloo lydytųsi tai gryna nesamonė schmoll.gif
Beje mano pistoletas 10W, o būna ir daugiau tų vatų, tai gal dėl to lydosi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nansy @ 2011 08 15, 11:07)
Ducky eziukas tai superinis  ax.gif  thumbup.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 15, 15:33)
Nuo moment kliju tai kvapas gan nemalonus turetu laikytis ilgokai, nezinau nebesinoretu ir saldainiu jei atsiduotu siais klijais  blush2.gif
Tada geriau arba karsti klijai arba jau dantu krapstukais susmaigstyti saldainiai  mirksiukas.gif

As pirkau tuos mazytej tubelej, jokio kvapo neturi ir labai staigiai sulipina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 08 15, 17:46)
As pirkau tuos mazytej tubelej, jokio kvapo neturi ir labai staigiai sulipina smile.gif

tai gal tie super glue? Kur tinkami ir medziui, plastikui?
Na nereikia jokiu spec, su karstais ir labai lengva ir pigu ganetinai, ir greitai 4u.gif
Atsakyti
Laba..
QUOTE(Ducky @ 2011 08 09, 18:33)

tavo darbu nekomentuosiu nes galiu pasakyti tik VISKAS LB GRAZU biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Raaima @ 2011 08 10, 15:20)
tai pasirodau ir as su savo saulegraza, tik manoji ne ant koto kaip Jusu, o kabinasi ant sienos.

nu man tai visai patiko sita saulegraza wink.gif

mano medis ir hantelis, jau seniai padaryti ir iskeliave tik neprisiruosiau ikelt biggrin.gif
user posted image
cia kazko spalvos skirtingos saldainiu isejo nuotraukoj biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 16, 15:09)
mano medis ir hantelis, jau seniai padaryti ir iskeliave tik neprisiruosiau ikelt biggrin.gif

nagi visai smagiai tas gantekis atrodo biggrin.gif o is ko padarytas medzio kamienas, kad toks baltas ir tiesus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 08 16, 15:18)
nagi visai smagiai tas gantekis atrodo  biggrin.gif  o is ko padarytas medzio kamienas, kad toks baltas ir tiesus?  4u.gif

ten plastmasinis pagaliukas smile.gif
Atsakyti
Per 20min "gimusi" simbolinė dovanėlė 30-čio proga iškeliavusi paštu į užsienį (tikiuosi saldainiai pasieks adresatą neištirpę ir butelaitis bus vis dar pilnas smile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 16, 15:09)
Laba..

tavo darbu nekomentuosiu nes galiu pasakyti tik VISKAS LB GRAZU  biggrin.gif  4u.gif
nu man tai visai patiko sita saulegraza wink.gif

medelis man labai grazus o hantelis irgi gal nieko nzn gal cia fotke taip iskraipe vaizda kad jis kazkoks kreivas, na ta prasme tie bumbulai ne vienodi g.gif

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 08 16, 15:44)
Per 20min "gimusi" simbolinė dovanėlė 30-čio proga iškeliavusi paštu į užsienį (tikiuosi saldainiai pasieks adresatą neištirpę ir butelaitis bus vis dar pilnas  smile.gif )

man tai nelabai ax.gif nzn gal cia tas butelis taip skurdziai atrodo ar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 08 16, 15:44)
Per 20min "gimusi" simbolinė dovanėlė

gal butelis per mazas ant tokiu gelyciu g.gif man tai noretusi kad ta auksciausia gelyte butu arciau butelio 4u.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 16, 18:21)
medelis man labai grazus o hantelis irgi gal nieko nzn gal cia fotke taip iskraipe vaizda kad jis kazkoks kreivas, na ta prasme tie bumbulai ne vienodi  g.gif

ten kairej pusej apatine saldaine ne gulscia o ant sono uztad taip issikise, nereikejo man jos visai klijuot, bet gavosi kaip gavosi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 16, 17:56)
gal butelis per mazas ant tokiu gelyciu  g.gif man tai noretusi kad ta auksciausia gelyte butu arciau butelio  4u.gif

na ant didesnio as negalejau daryti nes reikejo tilpti i puse kg, o rozes mazesnes nesigavo ax.gif
Atsakyti
loretaloreta ir Ducky, gražūs medeliai ok.gif
Atsakyti