Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Raaima - visai sauni ideja pasikabinai ant sienos koridoriuje, sveciai ateina saldaini issilukstena biggrin.gif

emilia999 - saunus medelis, tik ir man zali lapeliai ant pacio burbulo uzkliuvo ax.gif

Ducky - kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 11 rugpjūčio 2011 - 15:36
Ducky ne nu tu nereali thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz pastabas, todel ir skau nei gele nei medis biggrin.gif doh.gif Dar tik mokausi, tikiuosi ateity bus geresniu ir grazesniu darbeliu, is Jusu tikrai galima daug ko pasimokyti smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui happy.gif
Atsakyti
Didelis dėkui už pastabas, pasistengsiu kitą saulėgrąžą padaryti ant koto. 000189.gif
Ducky vežimėlis clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 08 11, 21:31)
Didelis dėkui už pastabas, pasistengsiu kitą saulėgrąžą padaryti ant koto.  000189.gif
Ducky vežimėlis clap_1.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Labas,
esu naujoke,vis knetejo rankos na ir pagaliau padariau savo pirma medeli. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2011 08 13, 16:44)
Labas,
esu naujoke,vis knetejo rankos na ir pagaliau padariau savo pirma medeli.  blush2.gif

Sveikinu prisijungus prei auksarankių burelio mirksiukas.gif Na medelis neblogas, tvarkingai atrodo. Jaučiu nemažas gavosi. Tik man vazonėlis spalviškai nesiderina g.gif Ir kažko trūksta ant vazonėlio, ar tai gėlytės, ar tai kokio papuošimo...
Bet tikiuosi menka kritika neatbaidys nuo kito darbelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 13, 17:50)
Sveikinu prisijungus prei auksarankių burelio  mirksiukas.gif Na medelis neblogas, tvarkingai atrodo. Jaučiu nemažas gavosi. Tik man vazonėlis spalviškai nesiderina  g.gif  Ir kažko trūksta ant vazonėlio, ar tai gėlytės, ar tai kokio papuošimo...
Bet tikiuosi menka kritika neatbaidys nuo kito darbelio  mirksiukas.gif

Kai pirma karta dariau tai neisivaizdavau kokio dydzio daryti kamuoliuka,tai jo nemazas isejo. doh.gif Ant vazonelio dar bus padetos boruzeles.
Kita karta jau zinosiu kaip kas. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 13 rugpjūčio 2011 - 16:57
Ducky eziukas tai superinis ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kokius butent klijus naudojat, kur ju pirkt buna? Dar norejau paklaust kokie saldainiai geriau limpa? Nes kai dariau pirmaji medeli geriausiai klijavosi ledinukai, kiti nesilaike, pvz bandziau rafaelo, ananasinius, riki (nuo siu popieriuku patepus juos klijais isvis pradejo dazai begti doh.gif ) Klijavau super momentu ant putu polisterolio apvynioto lipnia juosta, bijojau kad nepradetu byreti putos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 08 15, 13:57)
O kokius butent klijus naudojat, kur ju pirkt buna? Dar norejau paklaust kokie saldainiai geriau limpa? Nes kai dariau pirmaji medeli geriausiai klijavosi ledinukai, kiti nesilaike, pvz bandziau rafaelo, ananasinius, riki (nuo siu popieriuku  patepus juos klijais isvis pradejo dazai begti doh.gif ) Klijavau super momentu ant putu polisterolio apvynioto lipnia juosta, bijojau kad nepradetu byreti putos unsure.gif

As tai klijuoju karstais klijais (universaliais). Perku Senukuose.
Na kol kas man dar nepasitaike tokios saldaines kad nepriklijuotu, bet siaip esu girdejusi, kad tokie popieriukai kaip rafaelo, fortuna, ananasas ir pan. nuo tu kliju lydosi, tai tokiu atveju uzkaitini klijus ir pistoleta isjungi, tada jie buna trupuciuka vesesni ir klijuoji kol sustengsta, po to vel kaitini ir t.t., na toks zaidimas trupuciuka gaunasi, bet viskas puikiai limpa ir laikosi.
Atsakyti