Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 08 09, 17:00)
smėlį?  blink.gif tai juk virstų jei iš daug saldainių daryt. 2kg tikrai neatlaikytų  schmoll.gif o be to kaip jį nešti, kai šaka nestabili? aš visuomet nešu už koto  g.gif

<...Neringa...> - vienam medžiui siūlau pirktis gipso maišelį. Apie 6lt 2kg  jis kainuoja, tik atsargiai su moliniais vazonais - gali sprogti. O aš perku cementą 40kg maišą ir man laaaaabai ilgam užtenka smile.gif

aga as irgi pagalvojau jei didelis medelis ir tarkim ilgas kotas ir didele galva g.gif kokie 2 kg saldainiu tai tikrai viskas isvirstu, as irgi nesu uz koto g.gif tada ir liktu tik kotas lotuliukas.gif

nesakyk kad sprogtu lotuliukas.gif sakyk truktu biggrin.gif nes pagalvos kad ivyks sprogimas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 09 rugpjūčio 2011 - 16:09
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 09, 17:08)
aga as irgi pagalvojau jei didelis medelis ir tarkim ilgas kotas ir didele galva  g.gif  kokie 2 kg saldainiu tai tikrai viskas isvirstu, as irgi nesu uz koto  g.gif  tada ir liktu tik kotas  lotuliukas.gif

nesakyk kad sprogtu  lotuliukas.gif  sakyk truktu  biggrin.gif  nes pagalvos kad ivyks sprogimas  biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu va pagaliau savo antrą ežį sukūriau bigsmile.gif šį kartą snukučiu esu labai patenkinta, o va dėl organzos nesu, nes neradau kokios norėjau spalvos, o tai yra tamsiai rudos, na bet jau nieko nepadarysi smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 09, 16:00)
smėlį?  blink.gif tai juk virstų jei iš daug saldainių daryt. 2kg tikrai neatlaikytų  schmoll.gif o be to kaip jį nešti, kai šaka nestabili? aš visuomet nešu už koto  g.gif

na as tokiu gibantisku dar nesu darius max pas mane 0.5kg saldainiu tai ir "avariju" nebuvo ir darau tik saviskiams, visada nesu paemus uz vazono. Bet dabar jau Jus mane isgasdinot unsure.gif reiks ir man naudoti gipsa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 08 09, 19:05)
na as tokiu gibantisku dar nesu darius max pas mane 0.5kg saldainiu tai ir "avariju" nebuvo ir darau tik saviskiams, visada nesu paemus uz vazono. Bet dabar jau Jus mane isgasdinot  unsure.gif reiks ir man naudoti gipsa  4u.gif

čia tau gigantiškas? biggrin.gif gigantišku aš vadinu iš 3,5kg, o 2kg pas mane standartas lotuliukas.gif

Va šios dienos medis iš 2kg . O iš 1kg labai retai darau smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos gal kas turit paveiksliuku kur butu dekoruoti sampano buteliai su raffaelo saldainiais, taip neturiu minciu o noriu draugei padovanot
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 08 10, 13:06)
sveikos gal kas turit paveiksliuku kur butu dekoruoti sampano buteliai su raffaelo saldainiais, taip neturiu minciu o noriu draugei padovanot

stai vienas darbelis su rafaelo saldainiais,gal tiks ir patiks...........
https://lh6.googleus...40/SL272608.JPG
https://lh4.googleus...40/SL272604.JPG
Atsakyti
Sveikos,
vitalija.vilke ir knielita uzkrete mane su savo puikiomis saulegrazomis (jos tikrai thumbup.gif ) tai pasirodau ir as su savo saulegraza, tik manoji ne ant koto kaip Jusu, o kabinasi ant sienos.
user posted image
Atsakyti
Sveikos mielosios, esu sioje srytyje naujoke, taciau nutariau vaikams padaryti salduji medeli ir stai mano pirmas blynas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Jusu teismui brangiosios smile.gif nei gele nei medis doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Ducky nu tu kaip visada saunuole, ner net ka ir pridurti 4u.gif

QUOTE(Raaima @ 2011 08 10, 15:20)
tik manoji ne ant koto kaip Jusu, o kabinasi ant sienos.

gele grazi, tik man kazkaip gal graziau butu ant koto ax.gif nes daba tuos saldainius nuo sienos reik skabyti g.gif nu nzn kaip cia ta ideja be koto ax.gif aisku kekvienam savo, bet gele tikrai labai graziai padaryta 4u.gif

QUOTE(emilia999 @ 2011 08 11, 15:26)
Sveikos mielosios, esu sioje srytyje naujoke, taciau nutariau vaikams padaryti salduji medeli ir stai mano pirmas blynas :DJusu teismui brangiosios smile.gif nei gele nei medis  doh.gif  4u.gif

visai nieko 4u.gif tik pacioj galvoj tie zali lapeliai uzkliuna g.gif o siaip tikrai puikus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 08 11, 15:26)
Sveikos mielosios, esu sioje srytyje naujoke, taciau nutariau vaikams padaryti salduji medeli ir stai mano pirmas blynas biggrin.gif

Gražiai padaryta, tik tie lapukai būtu geriau atrodę ant koto mirksiukas.gif
Atsakyti
Raaima - pirmą kart matau, kad saldainiai būtų kabinami ant sienos biggrin.gif man irgi koto trūksta blush2.gif

ZmoNa_ - ačiū 4u.gif

O aš dar su vienu darbeliu - vežimėliu berniuko krikštynoms wub.gif seniai norėjau tokį padaryt, o šią savaitę gavau progą smile.gif
user posted image

o kitą savaitę laukit rožinio drambliuko svajonių laugh.gif
Atsakyti