Dėkui
naktimis aš tikrai miegu tiesiog dienos pas mane visos suplanuotos
Kadangi iš knielitos taip ir nesulaukiau saulėgrąžos "nugaros" "pasodinau" savają. Gavosi 40cm aukščio. Bet jau su saldainiai kokia problema, visus tinklus aplakščiau, nei viename neradau juodų arba tamsių saldainių. Visi dideli, o "bambonkių" nesinorėjo dėti. Patys tinkamiausi kokie radau, bet 29lt/kg , paguoda nors tokia, kad bent jau skanūs
P.S. Tik iš boružėlių labai jau nesijuokit, na nesigavo man jos nors tu ką
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 08 07, 15:16)
Kadangi iš knielitos taip ir nesulaukiau saulėgrąžos "nugaros" "pasodinau" savają. Gavosi 40cm aukščio. Bet jau su saldainiai kokia problema, visus tinklus aplakščiau, nei viename neradau juodų arba tamsių saldainių. Visi dideli, o "bambonkių" nesinorėjo dėti. Patys tinkamiausi kokie radau, bet 29lt/kg , paguoda nors tokia, kad bent jau skanūs
graži saulėgrąža o juodų saldainių beveik nėra. Tiesa piratų laivui man reikėjo būtent juodų tai IKI pardėj radau su akcija prancūziškų šokoladinių kiaušinių rinkinį, kuris be akcijos prieš Velykas kainavo 7lt, o dabar 4lt. Jame yra trijų spalvų saldainiai: auksiniai, šv žali ir juodi. Kienvienam maišelyje gal po 5 saldainius skirtingų spalvų, tai jeigu reikia nedaug pats tas
Vitalija, knielita siandien tik parvyko is savo atostogu, todel ir geles ikelimas uztruko, paprasciausiai jau nebe medziai galvoje buvo, kai pasoneje saule, siltas smelis ir jura silta silta Sakiau, kad atostogausiu, atostogavau tikraja to zodzio prasme
Super tavo saulegraza Tikrai labai graziai padaryta. Del saldainiu jei spalva netinkama galima traukti folija butent ta pacia kur traukiam vazonelius, tik svarbu saldainius tos formos surasti
Manosios nugara atrodo stai taip
Ducky, kaip visuomet, grazuuuu.
Viskas, begu daiktus issikrauti, mat pasiilgau tos SM per tiek dienu kad pirma prie kompiuterio tik tada namus kuopt einu
kazkuri maciau dar klause del formos saulegrazos, formuoju kaip blyna storoka as viduriuka, burbulas cia netinkamas
Super tavo saulegraza Tikrai labai graziai padaryta. Del saldainiu jei spalva netinkama galima traukti folija butent ta pacia kur traukiam vazonelius, tik svarbu saldainius tos formos surasti
Manosios nugara atrodo stai taip
Viskas, begu daiktus issikrauti, mat pasiilgau tos SM per tiek dienu kad pirma prie kompiuterio tik tada namus kuopt einu
kazkuri maciau dar klause del formos saulegrazos, formuoju kaip blyna storoka as viduriuka, burbulas cia netinkamas
QUOTE(knielita @ 2011 08 08, 20:24)
Vitalija, knielita siandien tik parvyko is savo atostogu, todel ir geles ikelimas uztruko, paprasciausiai jau nebe medziai galvoje buvo, kai pasoneje saule, siltas smelis ir jura silta silta Sakiau, kad atostogausiu, atostogavau tikraja to zodzio prasme
kaip visuomet ačiū jergau kaip tau gerai buvo tai jau dabar kibsi į medžius visom keturiom
QUOTE(Ducky @ 2011 08 08, 20:17)
kaip visuomet ačiū jergau kaip tau gerai buvo tai jau dabar kibsi į medžius visom keturiom
Tiesa pasakius, del medziu man dar atostogos Pasivaidenti su nauju planuoju dar nelabai greit
QUOTE(knielita @ 2011 08 08, 20:24)
Del saldainiu jei spalva netinkama galima traukti folija butent ta pacia kur traukiam vazonelius, tik svarbu saldainius tos formos surasti
Gal kazkur ir praleidau , bet kur jus perkate ta spalvota folija?
QUOTE(Raaima @ 2011 08 09, 10:59)
Gal kazkur ir praleidau , bet kur jus perkate ta spalvota folija?
As floristikos salone esu ja atradusi Yra ganetinai platus spalvu pasirinkimas
QUOTE(knielita @ 2011 08 09, 12:39)
As floristikos salone esu ja atradusi Yra ganetinai platus spalvu pasirinkimas
Dekui, bandysiu ieskoti
Laba diena, norėjau paklausti, kiek maždaug tas cementas arba gipsas kainuoja pagaminti vienam medeliui? kokiais kiekiais jį perkate?
QUOTE(knielita @ 2011 08 08, 19:24)
Oi kaip faina ir as jau noreciau atostogu, nors pries tris savaites jas turejau. O medeliu tai mes taip ilgai nelauksim prasom pailsejus ir padirbeti norim juk ideju pasisemti Aciu uz saulegrazos nugarele, net i galva neatejo daryti is dirbtiniu geliu.
Papildyta:
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 09, 15:18)
Laba diena, norėjau paklausti, kiek maždaug tas cementas arba gipsas kainuoja pagaminti vienam medeliui? kokiais kiekiais jį perkate?
as tai nezaidziu su cementu ir gipsu, na man ir nedaug reikia tik keliems medeliams per metus. Pilu i vazoneli smeli, o virsu uzdengiu putplascio sienele, kad nebiretu. Na dar putplasti su karstais klijais prie vazono pritvirtinu, kad avarija neivyktu ir neisbyretu smelis
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 08 09, 16:31)
as tai nezaidziu su cementu ir gipsu, na man ir nedaug reikia tik keliems medeliams per metus. Pilu i vazoneli smeli, o virsu uzdengiu putplascio sienele, kad nebiretu. Na dar putplasti su karstais klijais prie vazono pritvirtinu, kad avarija neivyktu ir neisbyretu smelis
smėlį? tai juk virstų jei iš daug saldainių daryt. 2kg tikrai neatlaikytų o be to kaip jį nešti, kai šaka nestabili? aš visuomet nešu už koto
<...Neringa...> - vienam medžiui siūlau pirktis gipso maišelį. Apie 6lt 2kg jis kainuoja, tik atsargiai su moliniais vazonais - gali sprogti. O aš perku cementą 40kg maišą ir man laaaaabai ilgam užtenka