Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Dėkui blush-anim-cl.gif

naktimis aš tikrai miegu biggrin.gif tiesiog dienos pas mane visos suplanuotos hihihi.gif
Atsakyti
Kadangi iš knielitos taip ir nesulaukiau saulėgrąžos "nugaros" unsure.gif "pasodinau" savają. Gavosi 40cm aukščio. Bet jau su saldainiai kokia problema, visus tinklus aplakščiau, nei viename neradau juodų arba tamsių saldainių. Visi dideli, o "bambonkių" nesinorėjo dėti. Patys tinkamiausi kokie radau, bet 29lt/kg doh.gif , paguoda nors tokia, kad bent jau skanūs smile.gif
user posted imageuser posted image
P.S. Tik iš boružėlių labai jau nesijuokit, na nesigavo man jos nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 08 07, 15:16)
Kadangi iš knielitos taip ir nesulaukiau saulėgrąžos "nugaros"  unsure.gif "pasodinau" savają. Gavosi 40cm aukščio. Bet jau su saldainiai kokia problema, visus tinklus aplakščiau, nei viename neradau juodų arba tamsių saldainių. Visi dideli, o "bambonkių" nesinorėjo dėti. Patys tinkamiausi kokie radau, bet 29lt/kg  doh.gif , paguoda nors tokia, kad bent jau skanūs  smile.gif

P.S. Tik iš boružėlių labai jau nesijuokit, na nesigavo man jos nors tu ką  doh.gif

graži saulėgrąža 4u.gif o juodų saldainių beveik nėra. Tiesa piratų laivui man reikėjo būtent juodų tai IKI pardėj radau su akcija prancūziškų šokoladinių kiaušinių rinkinį, kuris be akcijos prieš Velykas kainavo 7lt, o dabar 4lt. Jame yra trijų spalvų saldainiai: auksiniai, šv žali ir juodi. Kienvienam maišelyje gal po 5 saldainius skirtingų spalvų, tai jeigu reikia nedaug pats tas smile.gif
Atsakyti
Vitalija, knielita siandien tik parvyko is savo atostogu, todel ir geles ikelimas uztruko, paprasciausiai jau nebe medziai galvoje buvo, kai pasoneje saule, siltas smelis ir jura silta silta wub.gif wub.gif biggrin.gif Sakiau, kad atostogausiu, atostogavau tikraja to zodzio prasme wub.gif wub.gif
Super tavo saulegraza wub.gif Tikrai labai graziai padaryta. Del saldainiu jei spalva netinkama galima traukti folija mirksiukas.gif butent ta pacia kur traukiam vazonelius, tik svarbu saldainius tos formos surasti mirksiukas.gif
Manosios nugara atrodo stai taip 4u.gif
user posted image

Ducky, kaip visuomet, grazuuuu.

Viskas, begu daiktus issikrauti, mat pasiilgau tos SM per tiek dienu biggrin.gif kad pirma prie kompiuterio tik tada namus kuopt einu lotuliukas.gif

kazkuri maciau dar klause del formos saulegrazos, formuoju kaip blyna storoka as viduriuka, burbulas cia netinkamas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 08 rugpjūčio 2011 - 19:26
QUOTE(knielita @ 2011 08 08, 20:24)
Vitalija, knielita siandien tik parvyko is savo atostogu, todel ir geles ikelimas uztruko, paprasciausiai jau nebe medziai galvoje buvo, kai pasoneje saule, siltas smelis ir jura silta silta wub.gif  wub.gif  biggrin.gif Sakiau, kad atostogausiu, atostogavau tikraja to zodzio prasme  wub.gif  wub.gif

Ducky, kaip visuomet, grazuuuu.

kaip visuomet ačiū lotuliukas.gif jergau kaip tau gerai buvo wub.gif tai jau dabar kibsi į medžius visom keturiom hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 08 rugpjūčio 2011 - 20:18
QUOTE(Ducky @ 2011 08 08, 20:17)
kaip visuomet ačiū  lotuliukas.gif jergau kaip tau gerai buvo  wub.gif tai jau dabar kibsi į medžius visom keturiom  hihihi.gif

Tiesa pasakius, del medziu man dar atostogos blush2.gif Pasivaidenti su nauju planuoju dar nelabai greit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 08, 20:24)
Del saldainiu jei spalva netinkama galima traukti folija mirksiukas.gif butent ta pacia kur traukiam vazonelius, tik svarbu saldainius tos formos surasti  mirksiukas.gif

Gal kazkur ir praleidau doh.gif , bet kur jus perkate ta spalvota folija?
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 08 09, 10:59)
Gal kazkur ir praleidau  doh.gif , bet kur jus perkate ta spalvota folija?

As floristikos salone esu ja atradusi 4u.gif Yra ganetinai platus spalvu pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 09, 12:39)
As floristikos salone esu ja atradusi  4u.gif Yra ganetinai platus spalvu pasirinkimas 4u.gif

Dekui, bandysiu ieskoti smile.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau paklausti, kiek maždaug tas cementas arba gipsas kainuoja pagaminti vienam medeliui? smile.gif kokiais kiekiais jį perkate?
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 08, 19:24)
Vitalija, knielita siandien tik parvyko is savo atostogu, todel ir geles ikelimas uztruko, paprasciausiai jau nebe medziai galvoje buvo, kai pasoneje saule, siltas smelis ir jura silta silta wub.gif  wub.gif  biggrin.gif Sakiau, kad atostogausiu, atostogavau tikraja to zodzio prasme  wub.gif  wub.gif

Oi kaip faina ir as jau noreciau atostogu, nors pries tris savaites jas turejau. O medeliu tai mes taip ilgai nelauksim schmoll.gif prasom pailsejus ir padirbeti smile.gif norim juk ideju pasisemti thumbup.gif Aciu uz saulegrazos nugarele, net i galva neatejo daryti is dirbtiniu geliu.
Papildyta:
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 09, 15:18)
Laba diena, norėjau paklausti, kiek maždaug tas cementas arba gipsas kainuoja pagaminti vienam medeliui? smile.gif kokiais kiekiais jį perkate?

as tai nezaidziu su cementu ir gipsu, na man ir nedaug reikia tik keliems medeliams per metus. Pilu i vazoneli smeli, o virsu uzdengiu putplascio sienele, kad nebiretu. Na dar putplasti su karstais klijais prie vazono pritvirtinu, kad avarija neivyktu ir neisbyretu smelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 08 09, 16:31)

as tai nezaidziu su cementu ir gipsu, na man ir nedaug reikia tik keliems medeliams per metus. Pilu i vazoneli smeli, o virsu uzdengiu putplascio sienele, kad nebiretu. Na dar putplasti su karstais klijais prie vazono pritvirtinu, kad avarija neivyktu ir neisbyretu smelis  mirksiukas.gif

smėlį? blink.gif tai juk virstų jei iš daug saldainių daryt. 2kg tikrai neatlaikytų schmoll.gif o be to kaip jį nešti, kai šaka nestabili? aš visuomet nešu už koto g.gif

<...Neringa...> - vienam medžiui siūlau pirktis gipso maišelį. Apie 6lt 2kg jis kainuoja, tik atsargiai su moliniais vazonais - gali sprogti. O aš perku cementą 40kg maišą ir man laaaaabai ilgam užtenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 09 rugpjūčio 2011 - 16:04