Grazuolis tas zuikis puikis
QUOTE(Ducky @ 2011 08 05, 07:32)
Mano vakarykštis zuikis puikis keliaus pas vaikus
Zuikutis is pacio ryto priverte nusisypsoti, toks fainuolis
Kaip smagu, kad patiko
labai jau fainas zuikeliukas
Visu pirma noriu pagirti visas, labai grazus jusu darbeliai
Siandien pabandziau padaryti savo pirmaji saldainiu medeli. Pirmas blynas prisvyles - neproporcingas gavosi ir siaip ne toks koki isivaizdavau Bet nusprendziau parodyti, labai nekritikuokit
Siandien pabandziau padaryti savo pirmaji saldainiu medeli. Pirmas blynas prisvyles - neproporcingas gavosi ir siaip ne toks koki isivaizdavau Bet nusprendziau parodyti, labai nekritikuokit
QUOTE(Lovella @ 2011 08 05, 23:25)
siaip visai grazus ir galvos dydis ispudingas spalvos dera, atrodo viskas tvarkingai ir tikrai graziai, tik as gal virsuje buciau nedejus tu kitokiu saldainiu ( kaip supratau pritrukote) jau geriau turbut buciau dapirkus tu paciu bet siaip nepasakyciau kad labai jau prisviles darbelis, bent jau mano akimis
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 06, 00:48)
siaip visai grazus ir galvos dydis ispudingas spalvos dera, atrodo viskas tvarkingai ir tikrai graziai, tik as gal virsuje buciau nedejus tu kitokiu saldainiu ( kaip supratau pritrukote) jau geriau turbut buciau dapirkus tu paciu bet siaip nepasakyciau kad labai jau prisviles darbelis, bent jau mano akimis
aha , paskutinius nupirkau ir neuzteko
QUOTE(Lovella @ 2011 08 05, 23:25)
Visu pirma noriu pagirti visas, labai grazus jusu darbeliai
Man ir visai neblogas jis atrodo. Irgi viršūnė užkliuvo, bet šiaip - neblogas. Ir vazonėlis įdomus.
Aciu, kita karta labiau pasistengsiu
QUOTE(Ducky @ 2011 08 07, 12:21)
Dar pora praėjusios savaitės medeliukų
Zalias raudonas tai is vis pasaka labai grazu rojaus obuoliukai. Ducky turbut ir naktimis miegat prie medeliu, jei tokius grozius kasdien mums rodot
QUOTE(Ducky @ 2011 08 07, 13:21)
Dėkui ZmoNa_
Lovella - linkiu neapsistoti ties vienu medeliu ir toliau tobulėti
Papildyta:
Lovella - linkiu neapsistoti ties vienu medeliu ir toliau tobulėti
Papildyta:
Kaip visada