Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Grazuolis tas zuikis puikis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 05, 07:32)
Mano vakarykštis zuikis puikis  biggrin.gif keliaus pas vaikus  smile.gif

Zuikutis is pacio ryto priverte nusisypsoti, toks fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad patiko bigsmile.gif

Atsakyti
labai jau fainas zuikeliukas 4u.gif
Atsakyti
Visu pirma noriu pagirti visas, labai grazus jusu darbeliai wub.gif
Siandien pabandziau padaryti savo pirmaji saldainiu medeli. Pirmas blynas prisvyles - neproporcingas gavosi ir siaip ne toks koki isivaizdavau blush2.gif Bet nusprendziau parodyti, labai nekritikuokit blush2.gif biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 08 05, 23:25)
Siandien pabandziau padaryti savo pirmaji saldainiu medeli. Pirmas blynas prisvyles - neproporcingas gavosi ir siaip ne toks koki isivaizdavau blush2.gif Bet nusprendziau parodyti, labai nekritikuokit blush2.gif  biggrin.gif

siaip visai grazus ir galvos dydis ispudingas thumbup.gif spalvos dera, atrodo viskas tvarkingai ir tikrai graziai, tik as gal virsuje buciau nedejus tu kitokiu saldainiu ( kaip supratau pritrukote) jau geriau turbut buciau dapirkus tu paciu blush2.gif bet siaip nepasakyciau kad labai jau prisviles darbelis, bent jau mano akimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 06, 00:48)
siaip visai grazus ir galvos dydis ispudingas  thumbup.gif  spalvos dera, atrodo viskas tvarkingai ir tikrai graziai, tik as gal virsuje buciau nedejus tu kitokiu saldainiu ( kaip supratau pritrukote) jau geriau turbut buciau dapirkus tu paciu  blush2.gif  bet siaip nepasakyciau kad labai jau prisviles darbelis, bent jau mano akimis  ax.gif

aha biggrin.gif , paskutinius nupirkau ir neuzteko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 08 05, 23:25)
Visu pirma noriu pagirti visas, labai grazus jusu darbeliai wub.gif
Siandien pabandziau padaryti savo pirmaji saldainiu medeli. Pirmas blynas prisvyles - neproporcingas gavosi ir siaip ne toks koki isivaizdavau blush2.gif Bet nusprendziau parodyti, labai nekritikuokit blush2.gif  biggrin.gif

Man ir visai neblogas jis atrodo. Irgi viršūnė užkliuvo, bet šiaip - neblogas. Ir vazonėlis įdomus.
Atsakyti
Aciu, kita karta labiau pasistengsiu smile.gif
Atsakyti
Dėkui ZmoNa_ happy.gif
Lovella - linkiu neapsistoti ties vienu medeliu ir toliau tobulėti smile.gif
Papildyta:
Dar pora praėjusios savaitės medeliukų bigsmile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 07, 12:21)
Dar pora praėjusios savaitės medeliukų  bigsmile.gif

Zalias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif raudonas tai is vis pasaka wub.gif labai grazu rojaus obuoliukai. Ducky turbut ir naktimis miegat prie medeliu, jei tokius grozius kasdien mums rodot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 07 rugpjūčio 2011 - 13:02
QUOTE(Ducky @ 2011 08 07, 13:21)
Dėkui ZmoNa_  happy.gif
Lovella - linkiu neapsistoti ties vienu medeliu ir toliau tobulėti smile.gif
Papildyta:
Dar pora praėjusios savaitės medeliukų  bigsmile.gif

Kaip visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti