Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(šneider @ 2011 08 03, 16:39)

ten is karoliuku ta sirdele? vistiek neikuslinu biggrin.gif

QUOTE(Papartėlis @ 2011 08 03, 17:40)
Suzaveta jusu darbais, man irgi reiketu vestuvinio medelio, jei kuri apsiimtu padaryti labai noreciau sulaukti jusu zinuciu su kainomis i az ax.gif

bent miesta parasyk is kur tu rolleyes.gif
Atsakyti
Miestai Kaunas, Vilnius, Siauliai, Klaipeda g.gif ir aplink netoliese esantys kiti miesteliukai (vyras vazineja po siuos miestus, tad jei pakeliui kur butu uzsuktu pasiimti wink.gif
Atsakyti
Labas
Nu darbštuolės visos per tas grožybes nėra kada ir paatostogauti.
Ducky laivas tikrai panašus į jubiliejinį

Merginos noriu paklausti maždaug kokio skersmens reikia pasidaryti burbulą rafaelo saldainiams ( bus turbūt 2 dėžutės), prmą kart darysiu su jais, tai nežinau kaip čia man seksis.
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 08 03, 23:17)
Labas
Nu darbštuolės visos per tas grožybes nėra kada ir paatostogauti.
Ducky laivas tikrai panašus į jubiliejinį

Merginos noriu paklausti maždaug kokio skersmens reikia pasidaryti burbulą rafaelo saldainiams ( bus turbūt 2 dėžutės), prmą kart darysiu su jais, tai nežinau kaip čia man seksis.

na kad jis vestuvinis blush2.gif
iš dviejų nedarau, tai nežinau kokio reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 03, 17:54)
ten is karoliuku ta sirdele? vistiek neikuslinu  biggrin.gif

Taip, iš karoliukų, ir ta širdelė, it ten aplink medelį einanti linija. Negavau niekur medinių širdučių, na tokių kur valentino dienai naudojamos ant pagaliukų, tai teko improvizuoti.
Atsakyti
Manasis butelaitis ir puokštelė, nuotraukų kokybė tai doh.gif

user posted image

user posted image

Mergaitės, visų darbeliai fantastiški bigsmile.gif
Papildyta:
Knielita, o kaip ta saulėgrąža daroma, ant ko saldainius klijuoji, juk čia apvalus burbulas netinka, norečiau tokią padaryti dukrai gimtadienio proga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 04 rugpjūčio 2011 - 09:11
Norėčiau dar paklausti, jeigu kas nors darėte tokį medelį iš rafaelo saldainių, kiek vienetų reikia tų saldainių? Arba jų dėžučių ?

Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 08 04, 15:24)
Norėčiau dar paklausti, jeigu kas nors darėte tokį medelį iš rafaelo saldainių, kiek vienetų reikia tų saldainių? Arba jų dėžučių ?

Jei matei maniškį, tai pusantros dėžutės, bet mažokas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 08 03, 23:17)
Labas

QUOTE(loreta72 @ 2011 08 04, 15:24)

Sveikutės smile.gif ,aš neseniai dariau medelį iš rafaelo,yra nuotrauka forume,tai sakyčiau jis nėra didelis,o susidėjo 4 su puse dėžutės,iš mažiau,tai jau visai mažas gausis g.gif ,o rutulį,na kuo jis mažesnis,tuo mažiau saldainių reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 08 04, 15:57)
Sveikutės  smile.gif ,aš neseniai dariau medelį iš rafaelo,yra nuotrauka forume,tai sakyčiau jis nėra didelis,o susidėjo 4 su puse dėžutės,iš mažiau,tai jau visai mažas gausis  g.gif ,o rutulį,na kuo jis mažesnis,tuo mažiau saldainių reikės  mirksiukas.gif

ne faktas, kad visai mažas gaunasi jeigu iš mažiau - aš darau iš trijų, bet lieka tarpai todėl į juos kaišioju organzą, tiulį ir t.t.
Atsakyti
Mano vakarykštis zuikis puikis biggrin.gif keliaus pas vaikus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Simpatiskas puikis bigsmile.gif
Atsakyti