Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(JOLINTA @ 2011 08 03, 07:58)
merginos sos,perverciau visa temuke bet nieko neradau apie laivo gamyba,o taip norisi kasko ipatingo padovanot 35 proga,gal galit pasakyt is ko darot pagrinda,kuom ji aptraukiat.is kur perkat bures,labai labai noriu padaryt ir nustebint visus.o gal yra koks adresiukas kur mokina kaip daryti,labai laukiu patarimu.

tikrai buvo, ne šitoj temoj, o ankstesnėse pasakojau kaip darau laivus savo. Viską ten papasakojau - reik netingėt tik perverst. Kaip pasidaryt paprasta su nuotraukom buvo įkelta prie nuorodų. ČIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 08 03, 08:19)
tikrai buvo, ne šitoj temoj, o ankstesnėse pasakojau kaip darau laivus savo. Viską ten papasakojau - reik netingėt tik perverst.  Kaip pasidaryt paprasta su nuotraukom buvo įkelta prie nuorodų. ČIA smile.gif

Neduoda nuorodos atidaryti g.gif
Atsakyti
patiko vestuvines kompozicijos, Knielita, Ducky thumbup.gif
mano medeliai mergaitems smile.gif
user posted image
user posted image
kaip jum atrodo ar tinka ten tie saguciai prisekti? g.gif nes noriu kad cia butu prie dovanos sitos, bet nezinau kur juos sekt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 03, 09:42)
Neduoda nuorodos atidaryti  g.gif

o man atidaro ...

Bangelia.. - mieli medeliai ir segtukai man vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 03, 11:29)
kaip jum atrodo ar tinka ten tie saguciai prisekti?  g.gif nes noriu kad cia butu prie dovanos sitos, bet nezinau kur juos sekt..  g.gif

Visai tinka tie sagučiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui tada, nuraminot, tegu irlieka ten saguciai smile.gif)
Atsakyti
Ei, merginos, o aš gal nematoma palikau? Apie mano vestuvinius medelius pasisakė tik Knielita g.gif norėtusi daugiau nuomonių išgirsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 08 03, 13:33)
Ei, merginos, o aš gal nematoma palikau? Apie mano vestuvinius medelius pasisakė tik Knielita  g.gif norėtusi daugiau nuomonių išgirsti  mirksiukas.gif

kadas nerandu jo, kuriam psl???
Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2011 07 25, 19:44)
Štai rodausi su medeliai  rolleyes.gif

Tas raudonas niekaip nepavyko reikiamu kampu nufotografuoti, kažkaip vis ne taip gavos. Tai realybėj žymiai gražesnis.
user posted image

jau radau.. man asmeniskai grazesnis baltas.. 4u.gif o raudona noretusi is arciau dar pamatyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 03 rugpjūčio 2011 - 12:56
QUOTE(šneider @ 2011 08 03, 12:33)
Ei, merginos, o aš gal nematoma palikau? Apie mano vestuvinius medelius pasisakė tik Knielita  g.gif norėtusi daugiau nuomonių išgirsti  mirksiukas.gif

Baltas man idealus vestuvinis medelis, o raudonas tai kazkaip daugiau gimtadienis nelabai man jis vestuvemis kvepia ax.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 08 02, 15:22)
Vestuvinis laivas  wub.gif pagaliau  turiu visus tokio tipo laivus happy.gif beje tai mano jubiliejinis - dešimtasis laivas yess.gif iki jo turėjau daug ko išmokti  doh.gif

Idealus ir ka cia daugiau be pridursi, visi Ducky darbeliai mieli ir uzbaigti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 03 rugpjūčio 2011 - 13:06
sori kad nepakomentuoju kekvienos asmeniskai mano dukrai ar tai dantys dygsta ar tai kazkas darosi kad per nakti gaunu numigti kokias 4 valandas tai tik perziuriu o pagirti kartais jegu pritruksta 4u.gif

QUOTE(knielita @ 2011 08 02, 21:30)
Mano ilgai brandinta vestuvine kompozicija.

labai grazu 4u.gif tik man asmeniskai kazko dar rausvo noretusi ar ant butelio g.gif ar ant vazono g.gif nu nzn bet siaip tai laaaabai super wub.gif tikrai vestuviskai balta ir romantiska 4u.gif

QUOTE(šneider @ 2011 08 03, 09:42)
Neduoda nuorodos atidaryti  g.gif

atidaro man 4u.gif

QUOTE(Bangelia.. @ 2011 08 03, 11:29)
patiko vestuvines kompozicijos, Knielita, Ducky  thumbup.gif
mano medeliai mergaitems smile.gif

super thumbup.gif o jau tas antrasis tai visai nerealus thumbup.gif

QUOTE(šneider @ 2011 08 03, 13:33)

matoma matoma biggrin.gif 4u.gif tas antras ir man super super duper wub.gif o tas ruzavas irgi labai grazus tik irgi noretusi is arciau pamatyti, bet visuma tai grazi, kazkodel ant liezuvio galo sukasi zodziai "tvarkingi,grakstus" 4u.gif ir tikrai manau kadliko patenkinti tiek uzsakovai tie zmones kuriem tie medeliai skirti ..

--------------------------

cia jau gal biski per daug filosofuoti pradejau ale jau makaule neveik doh.gif
Atsakyti
na va, dabar jau patenkinta, kad komentuojat ir mano darbus biggrin.gif

Visa bėda darant vestuvinį medelį buvo saldainiai. Norėjosi baltų, o tokių nėra. Tai gerai kad užsakovė netaupi pasitaikė, nes to balto medelio saldainių kaina už kg 39,99 Lt. Užsakovė sakė, visi liko sužavėti, nes toks medelis vienintelis buvo padovanotas bigsmile.gif

Jo, raudonas biški ne toks iškilmingas, tačiau atrodė ne ką prastesnis. Tik niekaip nepavyko gražiai nufotografuoti, tai sakau dar ir to mokytis teks doh.gif
user posted image
Atsakyti
Suzaveta jusu darbais, man irgi reiketu vestuvinio medelio, jei kuri apsiimtu padaryti labai noreciau sulaukti jusu zinuciu su kainomis i az ax.gif
Atsakyti