knielita, saulėgrąža patiko
QUOTE(rosebud1 @ 2011 08 02, 11:10)
knielita, saulėgrąža patiko
Ir man saulegraza kaip tik ieskojau kazko tokio vaiku i darzeli nusinesti, tai jei galima pasiskolinsiu ideja O gal galima butu nuotraukele is nugaros
QUOTE(knielita @ 2011 08 02, 10:42)
Ducky, supratau, siaip tavo tie simtameciai kamienai tokie grazus kad jei man reiktu medzio noreciau tik su tokiu kamienu Padarysi???????
Zmona, nieko nuostabaus, LT irgi tas pats. Buna kad pasiulo padaryti medi uz tiek kiek kainuoja realiai tik saldainiai, o tokios smulkmenos kaip vazoneliai, dekoras net neiskaiciuojami. Tiesa darbas dar, bet koks ten darbas
Na sakiau darysiu pertrauka, tai matyt dabar jau darysiu
Zmona, nieko nuostabaus, LT irgi tas pats. Buna kad pasiulo padaryti medi uz tiek kiek kainuoja realiai tik saldainiai, o tokios smulkmenos kaip vazoneliai, dekoras net neiskaiciuojami. Tiesa darbas dar, bet koks ten darbas
Na sakiau darysiu pertrauka, tai matyt dabar jau darysiu
labai gražiai saulėgrąža gavos
jo padarysiu tau kotą
O atostogas jau irgi sau nusimačiau - paskutinę rugpjūčio savaitę
eina kaku kaip grazu
Rosebud1, aciu
Pabandysiu ryt ikelti is nugaros foto Butu smagu sulaukti ir tavo saulegrazos
Aciu
VALIO, kota turesiu
Zinai, va cia tau pilnai pritariu, eina kaip grazu
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 08 02, 13:22)
Ir man saulegraza kaip tik ieskojau kazko tokio vaiku i darzeli nusinesti, tai jei galima pasiskolinsiu ideja O gal galima butu nuotraukele is nugaros
Pabandysiu ryt ikelti is nugaros foto Butu smagu sulaukti ir tavo saulegrazos
QUOTE(Ducky @ 2011 08 02, 13:54)
labai gražiai saulėgrąža gavos
jo padarysiu tau kotą
jo padarysiu tau kotą
Aciu
VALIO, kota turesiu
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 02, 16:13)
Zinai, va cia tau pilnai pritariu, eina kaip grazu
Dėkui mergaitės ir aš juo patenkinta
Mano ilgai brandinta vestuvine kompozicija.
QUOTE(knielita @ 2011 08 02, 21:30)
Mano ilgai brandinta vestuvine kompozicija.
ir butelaitis o kas ten per saldainiai? lyg tais nemačiau Vilniuje tokių...
QUOTE(Ducky @ 2011 08 02, 20:42)
ir butelaitis o kas ten per saldainiai? lyg tais nemačiau Vilniuje tokių...
Aciu, Saldainiai Pagunda, naujosios rutos gaminys, tik ju kaip ir raudonosios geleles beveik niekur nera, situs atsitiktinai radau turgelyje
QUOTE(knielita @ 2011 08 02, 21:53)
Aciu, Saldainiai Pagunda, naujosios rutos gaminys, tik ju kaip ir raudonosios geleles beveik niekur nera, situs atsitiktinai radau turgelyje
va todėl nematyti
merginos sos,perverciau visa temuke bet nieko neradau apie laivo gamyba,o taip norisi kasko ipatingo padovanot 35 proga,gal galit pasakyt is ko darot pagrinda,kuom ji aptraukiat.is kur perkat bures,labai labai noriu padaryt ir nustebint visus.o gal yra koks adresiukas kur mokina kaip daryti,labai laukiu patarimu.