Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

knielita, saulėgrąža patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 08 02, 11:10)
knielita, saulėgrąža patiko thumbup.gif

Ir man saulegraza wub.gif thumbup.gif kaip tik ieskojau kazko tokio vaiku i darzeli nusinesti, tai jei galima pasiskolinsiu ideja 4u.gif O gal galima butu nuotraukele is nugaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 02, 10:42)
Ducky, supratau, siaip tavo tie simtameciai kamienai tokie grazus  blush2.gif kad jei man reiktu medzio noreciau tik su tokiu kamienu  biggrin.gif  blush2.gif Padarysi??????? lotuliukas.gif

Zmona, nieko nuostabaus, LT irgi tas pats. Buna kad pasiulo padaryti medi uz tiek kiek kainuoja realiai tik saldainiai, o tokios smulkmenos kaip vazoneliai, dekoras net neiskaiciuojami. Tiesa darbas dar, bet koks ten darbas  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

Na sakiau darysiu pertrauka, tai matyt dabar jau darysiu  biggrin.gif

labai gražiai saulėgrąža gavos 4u.gif
jo padarysiu tau kotą biggrin.gif
O atostogas jau irgi sau nusimačiau - paskutinę rugpjūčio savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
Vestuvinis laivas wub.gif pagaliau turiu visus tokio tipo laivus happy.gif beje tai mano jubiliejinis - dešimtasis laivas yess.gif iki jo turėjau daug ko išmokti doh.gif

user posted image
Atsakyti
eina kaku kaip grazu wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rosebud1, aciu wub.gif

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 08 02, 13:22)
Ir man saulegraza  wub.gif  thumbup.gif kaip tik ieskojau kazko tokio vaiku i darzeli nusinesti, tai jei galima pasiskolinsiu ideja   O gal galima butu nuotraukele is nugaros 

Pabandysiu ryt ikelti is nugaros foto 4u.gif Butu smagu sulaukti ir tavo saulegrazos bigsmile.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 08 02, 13:54)
labai gražiai saulėgrąža gavos  4u.gif
jo padarysiu tau kotą  biggrin.gif
O atostogas jau irgi sau nusimačiau - paskutinę rugpjūčio savaitę  lotuliukas.gif

Aciu wub.gif
VALIO, kota turesiu biggrin.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 02, 16:13)
eina kaku kaip grazu  wub.gif  4u.gif  4u.gif

Zinai, va cia tau pilnai pritariu, eina kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 02 rugpjūčio 2011 - 18:52
Dėkui mergaitės 4u.gif ir aš juo patenkinta happy.gif
Atsakyti
Mano ilgai brandinta vestuvine kompozicija.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 02, 21:30)
Mano ilgai brandinta vestuvine kompozicija.

thumbup.gif ir butelaitis thumbup.gif o kas ten per saldainiai? g.gif lyg tais nemačiau Vilniuje tokių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 02 rugpjūčio 2011 - 20:43
QUOTE(Ducky @ 2011 08 02, 20:42)
thumbup.gif ir butelaitis  thumbup.gif o kas ten per saldainiai?  g.gif lyg tais nemačiau Vilniuje tokių...

Aciu, Saldainiai Pagunda, naujosios rutos gaminys, tik ju kaip ir raudonosios geleles beveik niekur nera, situs atsitiktinai radau turgelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 08 02, 21:53)
Aciu, Saldainiai Pagunda, naujosios rutos gaminys, tik ju kaip ir raudonosios geleles beveik  niekur nera, situs atsitiktinai radau turgelyje  ax.gif

va todėl nematyti doh.gif
Atsakyti
merginos sos,perverciau visa temuke bet nieko neradau apie laivo gamyba,o taip norisi kasko ipatingo padovanot 35 proga,gal galit pasakyt is ko darot pagrinda,kuom ji aptraukiat.is kur perkat bures,labai labai noriu padaryt ir nustebint visus.o gal yra koks adresiukas kur mokina kaip daryti,labai laukiu patarimu.
Atsakyti