Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(šneider @ 2011 06 08, 19:11)
prekybos centras tau procentą nuo pardavimo turėtu mokėt už tokią reklamą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

neatisakyčiau laugh.gif
Atsakyti
Labutis, rodausi vestuvinį, netobulas, bet daug širdies įdėta wub.gif Lauksiu komentarų ax.gif

user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 07:54)
Ai dar prisiminiau labai juokinga man būna, kai pvz kraunu maišą saldainių, ir visokios bobutės aplink susispiečia dažnai, ir klausinėja gal labai skanūs  arba tiesiog žiūri atsistojusios ir kraipo galvas biggrin.gif o aš sakau man ne skonis o spalva patinka  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 08, 20:13)
Labutis, rodausi vestuvinį, netobulas, bet daug širdies įdėta wub.gif  Lauksiu komentarų ax.gif

hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

patinka thumbup.gif ypač įdomiai su tais balandžiais viršuj, dar pas nieką taip nemačiau smile.gif

Atsakyti
Ačiū Dukcy 4u.gif Balandžius dėliojau visaip, geriausia viršuj žiūrėjos, ir dar galvoju į snapiukus sveikinimą įmontuoti..gal...
Atsakyti
Labutis, rodausi vestuvinį, netobulas, bet daug širdies įdėta wub.gif  Lauksiu komentarų ax.gif

Gražuuu wub.gif
Atsakyti

nu tikrai labai grazus, labai mielas ir matosi kad is sirdies darytas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Daisy33 labai grazus medukas thumbup.gif

O aš vėl su skrybėle Jonui ar Janinai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aš tai pastaruoju metu su pinigų medžiais darbuojuos smile.gif

Šeip be saldainių dariau bet į šį dar saldainius įkomponavau, tai parodysiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 22:30)
Aš tai pastaruoju metu su pinigų medžiais darbuojuos  smile.gif

Šeip be saldainių dariau bet į šį dar saldainius įkomponavau, tai parodysiu  blush2.gif

user posted image

Nu grožis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 08, 21:17)
Daisy33 labai grazus medukas  thumbup.gif

O aš vėl su skrybėle Jonui ar Janinai  biggrin.gif

super wub.gif 4u.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 21:30)
Aš tai pastaruoju metu su pinigų medžiais darbuojuos  smile.gif

labai grazu wub.gif
Atsakyti
Daisy33 medelis wub.gif paprastutis ir mielas. Saga 28 thumbup.gif ideja labai patiko. Ducky thumbup.gif .

O as noreciau pratesti vestuviu tema ir Jusu teismui atiduoti savo kompozicija. Tik nomoku graziai nufotografuoti verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 08 birželio 2011 - 21:01
vitalija.vilke darbelis labai įdomus, toks stilingas sakyčiau bigsmile.gif Kas per saldainiukai?

Ducky Tavo visi medeliai man labai patinka, viskas suderinta, gerai žiūrisi, o pinigų medelis plius saldainiukai thumbup.gif
Kaip tvirtinat pinigėlius ir tas kotas pas tave nerealus, pati darai?

Saga 28, puiki idėja, žavinga skrybėlaitė, gerai žiūrisi thumbup.gif man tik daugiau saldainiukų norėtus blush2.gif

Kaip tik audžiu mintį Joninėms reiks kažkaip pagaminti iš trijų kg saldainių nešokoladinių kažką simboliško g.gif ir kad patogiai būtų nuskabyti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 08 birželio 2011 - 21:10