Sveikos merginos
Atnešu ir aš savo medelį,pasirodau čia,kartą ar du į metus,bet temą visada seku,labiausiai įsimintinas kūrinys- gulbės,nuostabaus grožio
O aš sesei vestuvėms gulbių aišku nesugebėčiau padaryti,tad išauginau,tokį medelį,ne dovanoms,čia saldaus stalo vaišės,tik sesė sako,niekas nenorės jo valgyti
Labai norėjau vazonėlį gražiai suraukti,kaip pas jus būna,bet niekaip neįkirtau,kokia technika,jūs taip gražiai padarote.
QUOTE(Vaidosee @ 2011 07 31, 11:16)
Sveikos merginos
Atnešu ir aš savo medelį,pasirodau čia,kartą ar du į metus,bet temą visada seku,labiausiai įsimintinas kūrinys- gulbės,nuostabaus grožio
O aš sesei vestuvėms gulbių aišku nesugebėčiau padaryti,tad išauginau,tokį medelį,ne dovanoms,čia saldaus stalo vaišės,tik sesė sako,niekas nenorės jo valgyti
Labai norėjau vazonėlį gražiai suraukti,kaip pas jus būna,bet niekaip neįkirtau,kokia technika,jūs taip gražiai padarote.
Wow, įspūdinga , tikiu, kad niekas nenorės, gal tiksliau, neišdrįs valgyti
QUOTE(Raaima @ 2011 07 29, 11:53)
šauniai pasidarbavai
QUOTE(knielita @ 2011 07 29, 12:12)
Del medelio tavo zavus jis, bet tavo daryti kotai pacios daug graziau atrodo bent man, va ten ir prabanga ir solidumas, ir puosnumas Bent man jie nr.1 Kodel pati nedarei?
taigi ir dariau pati tik kiek kitaip nei tuos darau kur iš vielos, gipso ir t.t. tam kamienui neturėjau tiek laiko... čia tiesiog pyniau iš vytelių, nes taip man atrodė bus gražiau nei tiesi šaka, kurią paprastai naudoju (:
QUOTE(barbarux @ 2011 07 29, 17:58)
Pavyko, pavyko, man forma nereali
dėkui
QUOTE(Coliukelyte @ 2011 07 29, 19:10)
Nu ka as galiu pasakyti.... NEREALIAI!!!!!!!!!
Kaip zadejau, idedu savo sampanini medi truputi kreivokas gavosi, bet jubilijatei labai patiko.. ypac smalsuma suzadinau su tais popieriukais su datom ir leidimu valgyti tik ta diena
Papildyta:
Beje, raset, kad su tais karstais klijais klijuojat saldainius, o as ir torta ir sita "medi" klijavau su dvipuse juosta. Tai labai greitai gaunasi, na bet turbut ne as viena tokia gudruole
Kaip zadejau, idedu savo sampanini medi truputi kreivokas gavosi, bet jubilijatei labai patiko.. ypac smalsuma suzadinau su tais popieriukais su datom ir leidimu valgyti tik ta diena
Papildyta:
Beje, raset, kad su tais karstais klijais klijuojat saldainius, o as ir torta ir sita "medi" klijavau su dvipuse juosta. Tai labai greitai gaunasi, na bet turbut ne as viena tokia gudruole
ačiū gražiai ir tavo gavos, bet aš visą laiką naudoju klijus. niekad nenaudojau juostelės
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 30, 16:49)
visu darbai labai grazus ! o jau kokios darbstuoles net vasara nesiilsit
rodausi ir as savo puokstyte, reikejo kuo mazesniu islaidu , tai sutilpau apytiksliai i 3 eu
rodausi ir as savo puokstyte, reikejo kuo mazesniu islaidu , tai sutilpau apytiksliai i 3 eu
daili miela puokštytė o kaip su medeliu baigės? pavyko parduot?
QUOTE(Vaidosee @ 2011 07 31, 11:16)
Sveikos merginos
tikrai įspūdingas medis vien dėl raffaello saldainių gausos o dėl vazonėlio tai sakiau juk kad su medžiaga sunkiai traukiasi su popierium kokiu ar folija gražiau gaunas
aciu visoms
na kaip kaip visi cia airijoj kaip ir lietuvoj viska nori nupirkti uz centus zodziu visi nori pirkti ta medeli uz kokia 10 euru kai saldainiai vien 9 eurus kainavo tai gautusi kad as dar primoku kad jie perka tai nusprendem padaryti tokiu papigiaja puokstyciu gal tada kaina itiks o kaip sekesi pranesiu
QUOTE(Ducky @ 2011 08 01, 09:40)
daili miela puokštytė o kaip su medeliu baigės? pavyko parduot?
na kaip kaip visi cia airijoj kaip ir lietuvoj viska nori nupirkti uz centus zodziu visi nori pirkti ta medeli uz kokia 10 euru kai saldainiai vien 9 eurus kainavo tai gautusi kad as dar primoku kad jie perka tai nusprendem padaryti tokiu papigiaja puokstyciu gal tada kaina itiks o kaip sekesi pranesiu
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 01, 17:25)
aciu visoms
už 10 eurų? nesamonė įdomu už kiek jie pirktų pvz laivus
QUOTE(Ducky @ 2011 08 01, 18:22)
už 10 eurų? nesamonė įdomu už kiek jie pirktų pvz laivus
na daugiau 15 nesitikeciau net jei ir saldainam sunaudotum visus 20 siaip tai zinai nuo zmoniu priklauso matyt, kas ivertina pirks, o kas ir taip kekviena centa skaiciuoja tai tokiu dalyku nepirks siaip daug kas klausineja, daug kas tel nr uzsirasineja sakydami kad prireikus progai kreipsis ... ziuresim kaip cia bus nezadu as is ju pragyventi, man smagu juos daryti, daryciau net ir uz simboline kaina, kad tik butu kam daryti todel bandysim "paleisti i rinka" smulkesniu ir pigesniu medeliu
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 08 01, 18:56)
na daugiau 15 nesitikeciau net jei ir saldainam sunaudotum visus 20 siaip tai zinai nuo zmoniu priklauso matyt, kas ivertina pirks, o kas ir taip kekviena centa skaiciuoja tai tokiu dalyku nepirks siaip daug kas klausineja, daug kas tel nr uzsirasineja sakydami kad prireikus progai kreipsis ... ziuresim kaip cia bus nezadu as is ju pragyventi, man smagu juos daryti, daryciau net ir uz simboline kaina, kad tik butu kam daryti todel bandysim "paleisti i rinka" smulkesniu ir pigesniu medeliu
šaunuolė aš irgi kuriu tik dėl to, kad tai teikia daug malonumo, o pinigai tik antroj vietoj aišku smagu, kai viena kitas litas nusėda kišenėj - svarbu smulkiom išlaidom užtenka
QUOTE(Ducky @ 2011 08 01, 21:40)
šaunuolė aš irgi kuriu tik dėl to, kad tai teikia daug malonumo, o pinigai tik antroj vietoj aišku smagu, kai viena kitas litas nusėda kišenėj - svarbu smulkiom išlaidom užtenka
tai jau tikrai
Ducky, supratau, siaip tavo tie simtameciai kamienai tokie grazus kad jei man reiktu medzio noreciau tik su tokiu kamienu Padarysi???????
Zmona, nieko nuostabaus, LT irgi tas pats. Buna kad pasiulo padaryti medi uz tiek kiek kainuoja realiai tik saldainiai, o tokios smulkmenos kaip vazoneliai, dekoras net neiskaiciuojami. Tiesa darbas dar, bet koks ten darbas
Na sakiau darysiu pertrauka, tai matyt dabar jau darysiu
Kartota saulegraza
Zmona, nieko nuostabaus, LT irgi tas pats. Buna kad pasiulo padaryti medi uz tiek kiek kainuoja realiai tik saldainiai, o tokios smulkmenos kaip vazoneliai, dekoras net neiskaiciuojami. Tiesa darbas dar, bet koks ten darbas
Na sakiau darysiu pertrauka, tai matyt dabar jau darysiu
Kartota saulegraza
QUOTE(knielita @ 2011 08 02, 10:42)
nu grazu tos tavo saulegrazos
sita saulegraza ir man visai patinka
Aciu, mergytes Nu bet ir darbo su ta saulegraza, vakar puse nakties prasedajau Kol su ziedlapiais radau bendra kalba, ufff Nu sunku tuos augalus auginti, matyt nakti miegot saulegrazos megsta, o as prazydint uzsimaniau vidury nakties