Ducky as be zodziu
knielita labai grazu o vazonas o man i jo galva arba noretusi nedeti jokios rozes arba kokiu smulkesniu gelyciu? ir daugiau gal kad ir tu paciu ramuneliu? ar kaip kad sake kaliju kokiu smulkesniu nes kotas labai laibas o tas ziedas kazkoks labai "sunkus" atrodo bent jau man
gal isduosi paslapti is kur vazonas ?
Vienas blogumas tame, kad galva noretusi, kad butu didesne medelio nei dabartine,bet techniskai tai jau sunkiai igyendinima arba kotas trumpesnis, bet pastarasis turetu buti butent toks , roze siek tiek saldainiu galva padidina, antraip nebuciau dejus aplamai jokios geles ar gelyciu Nors pabandysiu jei gausiu grazia kalija su ja pazaisti, gal tikrai ziuresis graziau
Zmona, vazonas is UK atkeliaves, nepigus jis, bet tikrai labai grazus. Oi kaip as ji atsargiai gabenau saugojau, proga buvo net jam numatyta, bet atsaukta ir laisvas likes iki dabar
Tiesa, kas UK gyvena ten Bootsale yra superinis dalykas, sake tokiu groziu galima juose rasti ir ganetinai nebrangiai, man kai viesejau toks nepakliuvo, teko is pardes pirktis kad ir koks brangus beatrodytu
Zmona, vazonas is UK atkeliaves, nepigus jis, bet tikrai labai grazus. Oi kaip as ji atsargiai gabenau saugojau, proga buvo net jam numatyta, bet atsaukta ir laisvas likes iki dabar
Tiesa, kas UK gyvena ten Bootsale yra superinis dalykas, sake tokiu groziu galima juose rasti ir ganetinai nebrangiai, man kai viesejau toks nepakliuvo, teko is pardes pirktis kad ir koks brangus beatrodytu
Ačiū mergaitės MB mamai irgi labai patiko
Knielita - nuostabus vazonėlis, ir aš tokio norėčiau tik matyt aš dėčiau daugiau saldainių, man jų čia mažoka
Na o aš dar gavau vieną skubų užsakymą. Viena sąlyga - kad medis būtų prabangus nu ir saldainiai aišku brangūs turi būti. Galvojau galvojau kad mūsų saldainiai čia netiks (na tie vilnius, sostinė), norėjau kūgio formos, o kūgio formos gražių ir brangių labai ribotas pasirinkimas, todėl pasirinkau gal būt ne per gražiausius, bet už tai skaniausius - tuos saldainius, iš kurių Barbarux kažkada gėlytes suko tikrai nerealūs saldainiai - viduj griliažas, kremas ir plius dar cielas lazdyno riešutas
Taigi nežinau ar pavyko man tą prabangą perteikt net vėdrynus pirkau vokiškoj pardėj ir sumokėjau už dvi šakeles 14lt (nu tikiuosi jau ne kiniška prekė )
Knielita - nuostabus vazonėlis, ir aš tokio norėčiau tik matyt aš dėčiau daugiau saldainių, man jų čia mažoka
Na o aš dar gavau vieną skubų užsakymą. Viena sąlyga - kad medis būtų prabangus nu ir saldainiai aišku brangūs turi būti. Galvojau galvojau kad mūsų saldainiai čia netiks (na tie vilnius, sostinė), norėjau kūgio formos, o kūgio formos gražių ir brangių labai ribotas pasirinkimas, todėl pasirinkau gal būt ne per gražiausius, bet už tai skaniausius - tuos saldainius, iš kurių Barbarux kažkada gėlytes suko tikrai nerealūs saldainiai - viduj griliažas, kremas ir plius dar cielas lazdyno riešutas
Taigi nežinau ar pavyko man tą prabangą perteikt net vėdrynus pirkau vokiškoj pardėj ir sumokėjau už dvi šakeles 14lt (nu tikiuosi jau ne kiniška prekė )
QUOTE(Ducky @ 2011 07 29, 08:22)
Vau labai grazu, kotas atrodo Jei nepaslaptis kaip padaret pacio medelio forma taip islinkusia, nes labai graziai ziurisi
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 07 29, 09:52)
Vau labai grazu, kotas atrodo Jei nepaslaptis kaip padaret pacio medelio forma taip islinkusia, nes labai graziai ziurisi
ačiū na čia tiesiog saldainiai ant bambukinių iešmelių mauti ir kaišioti į putoplastą
Na pagaliau ir as turiu savo pirma blyna ir atiduodu ji Jusu teismui
Ducky, man irgi noretusi daugiau saldainiu, bet nebegaliu daugiau deti nes gulbes zemos labai ir visas medis prarastu stabiluma, isijudintu pati saka Trmpesne butu grazau, bet reikia tokios butent
Del medelio tavo zavus jis, bet tavo daryti kotai pacios daug graziau atrodo bent man, va ten ir prabanga ir solidumas, ir puosnumas Bent man jie nr.1 Kodel pati nedarei?
Raaima, saunuole
Del medelio tavo zavus jis, bet tavo daryti kotai pacios daug graziau atrodo bent man, va ten ir prabanga ir solidumas, ir puosnumas Bent man jie nr.1 Kodel pati nedarei?
Raaima, saunuole
QUOTE(Ducky @ 2011 07 29, 09:22)
Pavyko, pavyko, man forma nereali
QUOTE(Ducky @ 2011 07 27, 17:04)
Na va baigiau laivą pagaliau nežinau kaip jums, bet aš juo patenkinta taip buvo faina jį kurti
Nu ka as galiu pasakyti.... NEREALIAI!!!!!!!!!
Kaip zadejau, idedu savo sampanini medi truputi kreivokas gavosi, bet jubilijatei labai patiko.. ypac smalsuma suzadinau su tais popieriukais su datom ir leidimu valgyti tik ta diena
Papildyta:
Beje, raset, kad su tais karstais klijais klijuojat saldainius, o as ir torta ir sita "medi" klijavau su dvipuse juosta. Tai labai greitai gaunasi, na bet turbut ne as viena tokia gudruole