Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Ducky as be zodziu blink.gif wub.gif

knielita labai grazu wub.gif o vazonas thumbup.gif o man i jo galva arba noretusi nedeti jokios rozes arba kokiu smulkesniu gelyciu? g.gif ir daugiau gal kad ir tu paciu ramuneliu? ar kaip kad sake kaliju kokiu smulkesniu g.gif nes kotas labai laibas o tas ziedas kazkoks labai "sunkus" atrodo g.gif bent jau man ax.gif

gal isduosi paslapti is kur vazonas ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 28 liepos 2011 - 22:30
Vienas blogumas tame, kad galva noretusi, kad butu didesne medelio nei dabartine,bet techniskai tai jau sunkiai igyendinima arba kotas trumpesnis, bet pastarasis turetu buti butent toks ax.gif , roze siek tiek saldainiu galva padidina, antraip nebuciau dejus aplamai jokios geles ar gelyciu ax.gif Nors pabandysiu jei gausiu grazia kalija su ja pazaisti, gal tikrai ziuresis graziau g.gif

Zmona, vazonas is UK atkeliaves, nepigus jis, bet tikrai labai grazus. Oi kaip as ji atsargiai gabenau biggrin.gif saugojau, proga buvo net jam numatyta, bet atsaukta ir laisvas likes iki dabar bigsmile.gif
Tiesa, kas UK gyvena ten Bootsale yra superinis dalykas, sake tokiu groziu galima juose rasti ir ganetinai nebrangiai, man kai viesejau toks nepakliuvo, teko is pardes pirktis kad ir koks brangus beatrodytu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 28 liepos 2011 - 22:38
Ačiū mergaitės 4u.gif MB mamai irgi labai patiko bigsmile.gif

Knielita - nuostabus vazonėlis, ir aš tokio norėčiau bigsmile.gif tik matyt aš dėčiau daugiau saldainių, man jų čia mažoka g.gif

Na o aš dar gavau vieną skubų užsakymą. Viena sąlyga - kad medis būtų prabangus biggrin.gif nu ir saldainiai aišku brangūs turi būti. Galvojau galvojau kad mūsų saldainiai čia netiks (na tie vilnius, sostinė), norėjau kūgio formos, o kūgio formos gražių ir brangių labai ribotas pasirinkimas, todėl pasirinkau gal būt ne per gražiausius, bet už tai skaniausius - tuos saldainius, iš kurių Barbarux kažkada gėlytes suko smile.gif tikrai nerealūs saldainiai - viduj griliažas, kremas ir plius dar cielas lazdyno riešutas wub.gif
Taigi nežinau ar pavyko man tą prabangą perteikt g.gif net vėdrynus pirkau vokiškoj pardėj ir sumokėjau už dvi šakeles 14lt doh.gif (nu tikiuosi jau ne kiniška prekė biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 29, 08:22)

Vau labai grazu, kotas atrodo thumbup.gif Jei nepaslaptis kaip padaret pacio medelio forma taip islinkusia, nes labai graziai ziurisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 07 29, 09:52)
Vau labai grazu, kotas atrodo  thumbup.gif Jei nepaslaptis kaip padaret pacio medelio forma taip islinkusia, nes labai graziai ziurisi  ax.gif

ačiū 4u.gif na čia tiesiog saldainiai ant bambukinių iešmelių mauti ir kaišioti į putoplastą smile.gif
Atsakyti
laba dienele na ir groziai jusu medeliai:) 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir as turiu savo pirma blyna ir atiduodu ji Jusu teismui
user posted image
Atsakyti
Ducky, man irgi noretusi daugiau saldainiu, bet nebegaliu daugiau deti nes gulbes zemos labai ir visas medis prarastu stabiluma, isijudintu pati saka doh.gif Trmpesne butu grazau, bet reikia tokios butent ax.gif doh.gif

Del medelio tavo zavus jis, bet tavo daryti kotai pacios daug graziau atrodo bent man, va ten ir prabanga ir solidumas, ir puosnumas blush2.gif Bent man jie nr.1 biggrin.gif Kodel pati nedarei?

Raaima, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 29 liepos 2011 - 11:14
QUOTE(Ducky @ 2011 07 29, 09:22)
Na o aš dar gavau vieną skubų užsakymą. Viena sąlyga - kad medis būtų prabangus  biggrin.gif nu ir saldainiai aišku brangūs turi būti. Galvojau galvojau kad mūsų saldainiai čia netiks (na tie vilnius, sostinė), norėjau kūgio formos, o kūgio formos gražių ir brangių labai ribotas pasirinkimas, todėl  pasirinkau gal būt ne per gražiausius, bet už tai skaniausius -  tuos saldainius, iš kurių Barbarux kažkada gėlytes suko  smile.gif tikrai nerealūs saldainiai - viduj griliažas, kremas ir plius dar cielas lazdyno riešutas  wub.gif
Taigi nežinau ar pavyko man tą prabangą perteikt  g.gif net vėdrynus pirkau vokiškoj pardėj ir sumokėjau už dvi šakeles 14lt  doh.gif (nu tikiuosi jau ne kiniška prekė  biggrin.gif )

Pavyko, pavyko, man forma nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 29 liepos 2011 - 16:58
QUOTE(Ducky @ 2011 07 27, 17:04)
Na va baigiau laivą pagaliau  cool.gif nežinau kaip jums, bet aš juo patenkinta  smile.gif taip buvo faina jį kurti  smile.gif

Nu ka as galiu pasakyti.... NEREALIAI!!!!!!!!!

Kaip zadejau, idedu savo sampanini medi smile.gif truputi kreivokas gavosi, bet jubilijatei labai patiko.. ypac smalsuma suzadinau su tais popieriukais su datom ir leidimu valgyti tik ta diena smile.gif
user posted image
Papildyta:
Beje, raset, kad su tais karstais klijais klijuojat saldainius, o as ir torta ir sita "medi" klijavau su dvipuse juosta. Tai labai greitai gaunasi, na bet turbut ne as viena tokia gudruole blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coliukelyte: 29 liepos 2011 - 18:10
visu darbai labai grazus ! o jau kokios darbstuoles net vasara nesiilsit lotuliukas.gif

rodausi ir as savo puokstyte, reikejo kuo mazesniu islaidu , tai sutilpau apytiksliai i 3 eu ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti