Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 07 27, 16:04)
Na va baigiau laivą pagaliau  cool.gif nežinau kaip jums, bet aš juo patenkinta  smile.gif taip buvo faina jį kurti  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš rodausi su savo meduku smile.gif

user posted image

O čia iš tų pačių saldainių puokštelė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 28 liepos 2011 - 09:53
QUOTE(Narvile @ 2011 07 28, 10:45)
Ir aš rodausi su savo meduku  smile.gif

mano nuomone ryškiai per maža galva... reikėjo arba iš viso mažą vazonėlį imti arba daugiau saldainių, bet kadangi jie nėra pigūs, tai manyčiau vazonėlį reiktų apkeisti smile.gif
Atsakyti
laba diena atleiskit kad trukdau bet noriu paprasyt jusu patarimo blush2.gif gaminu saldainiu medeli su karstais klijais viska esu pasiruosusi vazoneli su pagaliuku bet kai pradejau klijuot saldainius pastebejau kad pasirinkau per maza vazona ir jis virsta i sona nuo saldainiu svorio gal galit patart zioplei ka man daryt kad jis nevirstu nesugalvoju ar kazka vienam sone pritvirtinti zaisla ar ka panasaus medelis berniuko krikštynoms skirtas isanksto dekoju uz pagalba jai kam nesunku mestelt ideju blush2.gif blush2.gifuser posted imagecia foto kad mazdau matytusi mano ir tas stovas toks pakripes norejau tokio ne tiesaus bet nepagalvojau visai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bituttte;): 28 liepos 2011 - 12:26
QUOTE(bituttte;) @ 2011 07 28, 13:16)
laba diena atleiskit kad trukdau bet noriu paprasyt jusu patarimo  blush2.gif gaminu saldainiu medeli su karstais klijais viska esu pasiruosusi vazoneli su pagaliuku bet kai pradejau klijuot saldainius pastebejau kad pasirinkau per maza vazona ir jis virsta i sona nuo saldainiu svorio gal galit patart zioplei ka man daryt kad jis nevirstu nesugalvoju ar kazka vienam sone pritvirtinti zaisla ar ka panasaus medelis berniuko krikštynoms skirtas isanksto dekoju uz pagalba jai kam nesunku mestelt ideju blush2.gif  blush-anim-cl.gif2:cia foto kad mazdau matytusi mano ir tas stovas toks pakripes norejau tokio ne tiesaus bet nepagalvojau visai doh.gif  blush2.gif

ne vazone čia reikalas, o lygsvaros taške. Jūsų kaip matot šone jis, dėl to ir linksta. aš tai ardyčiau ir daryčiau su normalia šaka. Dar jeigu vazonėlyje yra vietos, galima akmenų pridėt lygsvarai, bet labai jau šaka pasvirusi, tai vargiai pavyks g.gif
Atsakyti
ex kaip gaila doh.gif perkeliau burbula ant kito stovo o sitas keliaus lauk aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bituttte;): 28 liepos 2011 - 13:42
Matyt jums jau nusibodau biggrin.gif nu bet gal kas nors idėjom pasinaudos smile.gif
Vestuvinis gausybės ragas wub.gif bet kaip buvo sunku sudėliot į kompoziciją rožes - gal dvi valandas sėdėjau ir nieko nesigavo kol sumąsčiau kaip doh.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazus gausybes ragas. o jau roziu grazumas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 07 28, 20:03)
Labai grazus gausybes ragas. o jau roziu grazumas  4u.gif  wub.gif

dėkui wub.gif nu bet ir laiko jos atima doh.gif čia jų trys skirtingos formos, tik čia sunkiai matosi smile.gif
Atsakyti
Ducky, rozes labai grazios wub.gif wub.gif ir laivas saunus thumbup.gif

Bitute, siaip pats medelis tikrai grazus turejo buti, bet su pakreiptom sakom atsargiau reikia ax.gif

narvile, puokstele super, medelis irgi dailus, tik norisi didesnio kupsto ax.gif

As noriu jusu nuomones apie si medi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 28, 21:04)
As noriu jusu nuomones apie si medi
user posted image

Grazu, tik kazkodel vietoj rozes man noretusi kalijos, nes kaip ir atkartotu gulbiu snapelius. Bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti