Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

vaikui bus dovana smile.gif bet manau įterpus per vidurį viskio ar romo butelį, tiktų ir vyrui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute85 @ 2011 07 25, 19:21)
Sveikos  smile.gif  esu naujoke, seku jusu tema jau pora savaiciu, ir dabar noriu pademonstruoti pirmuosius savo blynus  4u.gif

ne nepasakytum kad blynai, matyt gerai temas išstudijavot thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos  smile.gif  esu naujoke, seku jusu tema jau pora savaiciu, ir dabar noriu pademonstruoti pirmuosius savo blynus  4u.gif

iš ko tam laivui pagrindą padarei? Ar vaza stiklinė? Labai gražiai ir įdomiai sugalvota thumbup.gif
Papildyta:
Štai rodausi su medeliai rolleyes.gif

Tas raudonas niekaip nepavyko reikiamu kampu nufotografuoti, kažkaip vis ne taip gavos. Tai realybėj žymiai gražesnis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 25, 18:38)
ne nepasakytum kad blynai, matyt gerai temas išstudijavot thumbup.gif

aciu, stengiausi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2011 07 25, 18:44)
iš ko tam laivui pagrindą padarei? Ar vaza stiklinė? Labai gražiai ir įdomiai sugalvota  thumbup.gif

laivo pagrindas - plastmasis pailgas vazonelis (lovelis) biggrin.gif
Atsakyti
Saulute, grazus pirmieji darbai wub.gif Tikiu kad ir gavusieji jais liko suzaveti 4u.gif

Sneider, o antrasis medelis is kokiu saldainiuku? Dailus abu labai, bet man tas baltutis labai patiko biggrin.gif

Ducky, lauksim piratu laivo bigsmile.gif o medelis superinis, man aplamai tie saldainiukai vien del spalvos patinka, o kai dar skonis toks wub.gif wub.gif biggrin.gif O gelytes pati darei?

O as labiausiai megstu vestuvinius medelius arba dar krikstynu smile.gif Man kai abi sios sventes buvo superines tai darau ir tokia nostalgija apima wub.gif wub.gif Atrodo kuklu buvo tiek vienos, tiek kitos sventes metu, bet taip giliai istrige yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 26 liepos 2011 - 08:50
Tas raudonas su saldainias "Aistra". o baltas su ligtais "Vilnius" vadinas, bet jie brangųs, ir tokie težtantys, tai galvoju gerai kad šį savaitgalį užsakovė neš vestuvininkams, nes per karščius jie tirpsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 07 26, 08:52)
Tas raudonas su saldainias "Aistra". o baltas su ligtais "Vilnius" vadinas, bet jie brangųs, ir tokie težtantys, tai galvoju gerai kad šį savaitgalį užsakovė neš vestuvininkams, nes per karščius jie tirpsta  doh.gif

Na taip, jie vieni brangiausiu saldainiu, bet su laipsniais bigsmile.gif Na tikiuosi atlaikys karscius, nors kiek dariau is Sostines saldainiu pernai, tai puikiausiai atsilaike jie, nors idaras labai panasus o ir kaina tokia pati 4u.gif
O galu gale svarbiausia rezultatas, atrodo super 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 26 liepos 2011 - 09:48
QUOTE(knielita @ 2011 07 26, 10:40)

O galu gale svarbiausia rezultatas, atrodo super  4u.gif

Ačiū blush2.gif , labai stengiausi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 26, 09:48)
Ducky, lauksim piratu laivo  bigsmile.gif o medelis superinis, man aplamai tie saldainiukai vien del spalvos patinka, o kai dar skonis toks  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif O gelytes pati darei?

ačiū smile.gif laivas ryt manau jau bus bigsmile.gif o kalijas pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 26, 12:50)
ačiū  smile.gif laivas ryt manau jau bus  bigsmile.gif o kalijas pirkau  smile.gif

Na, na, laukiam, neabejoju kad bus nerealia gražu rolleyes.gif
Atsakyti

Labai jau grazus tie blynai. Ir kad vazoninis pagrindas, tai irgi super sugalvota. I vidu dar ten paslept ka nors idomaus galima bigsmile.gif
Atsakyti
Na va baigiau laivą pagaliau cool.gif nežinau kaip jums, bet aš juo patenkinta smile.gif taip buvo faina jį kurti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 27, 17:04)
Na va baigiau laivą pagaliau  cool.gif nežinau kaip jums, bet aš juo patenkinta  smile.gif taip buvo faina jį kurti  smile.gif

nu ka as galiu pasakyti g.gif fantastika!!!!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti