Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

rodausi ir as su nauju darbeliu biggrin.gif as irgi jau pastebiu kad pradedu kartotis, ale kad kai pagalvoju kad vieninteliai saldainiai sitie, is kuriu cia, airijoj, galima padaryti padoru medeli g.gif o is ju gaunasi viskas panasu doh.gif lotuliukas.gif reiks kazka mastyti biggrin.gif ale save guodziu kad kas man pabode ir jau matyta tai nereiskia kad ir kitiem pabode biggrin.gif sita medeli drauge pasiule pabandyti parduoti turgui ax.gif ziuresim kaip seksis na bet vistiek pasirodau ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

Pirmas blynas...Prašau vertinkite negailėdamos kritikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorca: 23 liepos 2011 - 20:07
Labas darbstuoles wink.gif
Kaip ir zadejau, parodau "torta", kuri dovanojau. Jubilijatas ir jo zmona liko suzaveti. Sake lauks ypatingos progos valgyti si torta smile.gif
user posted image
Foto tik ne per geriausia, nes jau sutemus fotkinau.

Darysiu bendradarbes isleistvems medi ant sampes butelio, imesiu irgi parodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorca @ 2011 07 23, 21:05)

Pirmas blynas...Prašau vertinkite negailėdamos kritikos.[/b]

kaip pirmas blynas tai visai sauniai 4u.gif tik as buciau kazkaip gal dejus vienodas geles ant virsaus ir per viduri, nes man biski pjaunasi g.gif bet cia aisku skonio reikalas ir daug kas priklauso nuo turimo dekoraciju kiekio 4u.gif

QUOTE(Coliukelyte @ 2011 07 23, 21:23)
Kaip ir zadejau, parodau "torta", kuri dovanojau. Jubilijatas ir jo zmona liko suzaveti. Sake lauks ypatingos progos valgyti si torta smile.gif

labai sauniai sugalvota thumbup.gif dovanele superine thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 23, 20:53)
rodausi ir as su nauju darbeliu  biggrin.gif  as irgi jau pastebiu kad pradedu kartotis, ale kad kai pagalvoju kad vieninteliai saldainiai sitie, is kuriu cia, airijoj, galima padaryti padoru medeli  g.gif  o is ju gaunasi viskas panasu  doh.gif  lotuliukas.gif  reiks kazka mastyti  biggrin.gif ale save guodziu kad kas man pabode ir jau matyta tai nereiskia kad ir kitiem pabode  biggrin.gif  sita medeli drauge pasiule pabandyti parduoti turgui  ax.gif  ziuresim kaip seksis na bet vistiek pasirodau  ax.gif

kaip visada gražu 4u.gif linkiu sėkmės parduodant smile.gif

Pirmas blynas...Prašau vertinkite negailėdamos kritikos.

Sveikinu su pirmu blynu biggrin.gif na gal gėlytėms turėčiau priekaištų blush2.gif viršuj kaip suprantu gyvos, o apačioj iš popieriaus - aš daryčiau vienodas smile.gif

Kaip ir zadejau, parodau "torta", kuri dovanojau. Jubilijatas ir jo zmona liko suzaveti.
Foto tik ne per geriausia, nes jau sutemus fotkinau.

Darysiu bendradarbes isleistvems medi ant sampes butelio, imesiu irgi parodyt smile.gif

nelabai ką įžiūriu per celofaną, bet jeigu patiko kam padovanojot, tai valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 07 23, 12:58)
Krikstasuniui gimtadienio proga dariau torta bezdzione ir ekspromtu sugalvojau, kad tiks prie jo palme. Saldainiu gavosi nemaza keke, tik nelabai matosi per lapus. Neturejau rudo popieriaus kotui, tai atrodo nelabai uzbaigtas, bet gal kam tiks kaip ideja vaiku stalui. Beja genovaite aciu uz nuostabius drugelius  thumbup.gif

Super mintis wub.gif O kaip palme stovi? pati viena? Vaikams itariu labai patiko wub.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 23, 19:53)
rodausi ir as su nauju darbeliu  biggrin.gif  as irgi jau pastebiu kad pradedu kartotis, ale kad kai pagalvoju kad vieninteliai saldainiai sitie, is kuriu cia, airijoj, galima padaryti padoru medeli  g.gif  o is ju gaunasi viskas panasu  doh.gif  lotuliukas.gif  reiks kazka mastyti  biggrin.gif ale save guodziu kad kas man pabode ir jau matyta tai nereiskia kad ir kitiem pabode  biggrin.gif  sita medeli drauge pasiule pabandyti parduoti turgui  ax.gif  ziuresim kaip seksis na bet vistiek pasirodau  ax.gif

Man tavo sitie medeliai nepabos, labai grazus wub.gif Parasyk kaip sekesi turguje mirksiukas.gif

QUOTE(Sorca @ 2011 07 23, 20:05)

Saunuole, as gal irgi prie gelyciu prisikabinciau, bet siap pirmas blynas tikrai neprisvilo 4u.gif

QUOTE(Coliukelyte @ 2011 07 23, 20:23)

gaila, kad nesimato visko, nes ipakavimas beveik viska nuslepe unsure.gif Na bet smagu jog gavejai ja suzaveti buvo. Laukiam nauju darbu 4u.gif
Atsakyti
ZmoNa ir Coliukelyte, gražūs medeliai thumbup.gif
Atsakyti
Dieviško skonio šitie saldainiai wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 23, 20:53)
rodausi ir as su nauju darbeliu  biggrin.gif 

Nežinau kaip kitoms, bet rafaela ir ferero jaučiou kaip klasika, iš mados neišeis ir nepabos mirksiukas.gif

Gražu.

laaabai patiko rolleyes.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 07 25, 18:30)
Dieviško skonio šitie saldainiai  wub.gif

Aš vieną medelį iš tokių dariau, bet tuo metu dietos laikiausi, tai ir neparagavau doh.gif Vyras sakė į mars panašūs.

Vėliau ir aš savo du vestuvinius medelius parodysiu. Tokia proga daryti mano pirmieji, tai labai pergyvenau kad patiktu ir užsakovams ir veseliotojams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 07 25, 18:36)
Nežinau kaip kitoms, bet rafaela ir ferero jaučiou kaip klasika, iš mados neišeis ir nepabos  mirksiukas.gif

Gražu.
laaabai patiko  rolleyes.gif
Aš vieną medelį iš tokių dariau, bet tuo metu dietos laikiausi, tai ir neparagavau  doh.gif Vyras sakė į mars panašūs.

Vėliau ir aš savo du vestuvinius medelius parodysiu. Tokia proga daryti mano pirmieji, tai labai pergyvenau kad patiktu ir užsakovams ir veseliotojams  unsure.gif

gerai, kad man dietos nereik laikytis biggrin.gif
Laukiam medelių smile.gif
O aš šią savaitę darysiu piratų laivą clap.gif jau turiu patį piratą, piratų vėliavą, lobių skrynią, saldainius, beliko tik pradėti biggrin.gif biggrin.gif kaip seniai to laukiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 25, 18:39)
gerai, kad man dietos nereik laikytis  biggrin.gif
Laukiam medelių  smile.gif
O aš šią savaitę darysiu piratų laivą  clap.gif jau turiu patį piratą, piratų vėliavą, lobių skrynią, saldainius, beliko tik pradėti  biggrin.gif  biggrin.gif kaip seniai to laukiau  biggrin.gif

Tai va, kai kurie ir stebisi, kaip turiu valios daryti tokis skanėstus, ir jiems atsispirti biggrin.gif

kokia proga ir kam tas laivas?
Atsakyti
Sveikos smile.gif esu naujoke, seku jusu tema jau pora savaiciu, ir dabar noriu pademonstruoti pirmuosius savo blynus 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti