rodausi ir as su nauju darbeliu as irgi jau pastebiu kad pradedu kartotis, ale kad kai pagalvoju kad vieninteliai saldainiai sitie, is kuriu cia, airijoj, galima padaryti padoru medeli o is ju gaunasi viskas panasu reiks kazka mastyti ale save guodziu kad kas man pabode ir jau matyta tai nereiskia kad ir kitiem pabode sita medeli drauge pasiule pabandyti parduoti turgui ziuresim kaip seksis na bet vistiek pasirodau
Labas darbstuoles
Kaip ir zadejau, parodau "torta", kuri dovanojau. Jubilijatas ir jo zmona liko suzaveti. Sake lauks ypatingos progos valgyti si torta
Foto tik ne per geriausia, nes jau sutemus fotkinau.
Darysiu bendradarbes isleistvems medi ant sampes butelio, imesiu irgi parodyt
Kaip ir zadejau, parodau "torta", kuri dovanojau. Jubilijatas ir jo zmona liko suzaveti. Sake lauks ypatingos progos valgyti si torta
QUOTE(Sorca @ 2011 07 23, 21:05)
kaip pirmas blynas tai visai sauniai tik as buciau kazkaip gal dejus vienodas geles ant virsaus ir per viduri, nes man biski pjaunasi bet cia aisku skonio reikalas ir daug kas priklauso nuo turimo dekoraciju kiekio
QUOTE(Coliukelyte @ 2011 07 23, 21:23)
Labas darbstuoles
labai sauniai sugalvota dovanele superine
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 23, 20:53)
rodausi ir as su nauju darbeliu as irgi jau pastebiu kad pradedu kartotis, ale kad kai pagalvoju kad vieninteliai saldainiai sitie, is kuriu cia, airijoj, galima padaryti padoru medeli o is ju gaunasi viskas panasu reiks kazka mastyti ale save guodziu kad kas man pabode ir jau matyta tai nereiskia kad ir kitiem pabode sita medeli drauge pasiule pabandyti parduoti turgui ziuresim kaip seksis na bet vistiek pasirodau
kaip visada gražu linkiu sėkmės parduodant
Pirmas blynas...Prašau vertinkite negailėdamos kritikos.
Sveikinu su pirmu blynu na gal gėlytėms turėčiau priekaištų viršuj kaip suprantu gyvos, o apačioj iš popieriaus - aš daryčiau vienodas
Labas darbstuoles
Kaip ir zadejau, parodau "torta", kuri dovanojau. Jubilijatas ir jo zmona liko suzaveti.
Kaip ir zadejau, parodau "torta", kuri dovanojau. Jubilijatas ir jo zmona liko suzaveti.
nelabai ką įžiūriu per celofaną, bet jeigu patiko kam padovanojot, tai valio
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 07 23, 12:58)
Krikstasuniui gimtadienio proga dariau torta bezdzione ir ekspromtu sugalvojau, kad tiks prie jo palme. Saldainiu gavosi nemaza keke, tik nelabai matosi per lapus. Neturejau rudo popieriaus kotui, tai atrodo nelabai uzbaigtas, bet gal kam tiks kaip ideja vaiku stalui. Beja genovaite aciu uz nuostabius drugelius
Super mintis O kaip palme stovi? pati viena? Vaikams itariu labai patiko
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 23, 19:53)
Man tavo sitie medeliai nepabos, labai grazus Parasyk kaip sekesi turguje
QUOTE(Sorca @ 2011 07 23, 20:05)
Pirmas blynas...Prašau vertinkite negailėdamos kritikos.[/b]
Saunuole, as gal irgi prie gelyciu prisikabinciau, bet siap pirmas blynas tikrai neprisvilo
QUOTE(Coliukelyte @ 2011 07 23, 20:23)
gaila, kad nesimato visko, nes ipakavimas beveik viska nuslepe Na bet smagu jog gavejai ja suzaveti buvo. Laukiam nauju darbu
ZmoNa ir Coliukelyte, gražūs medeliai
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 23, 20:53)
rodausi ir as su nauju darbeliu
Nežinau kaip kitoms, bet rafaela ir ferero jaučiou kaip klasika, iš mados neišeis ir nepabos
Gražu.
Labas darbstuoles
laaabai patiko
QUOTE(Ducky @ 2011 07 25, 18:30)
Aš vieną medelį iš tokių dariau, bet tuo metu dietos laikiausi, tai ir neparagavau Vyras sakė į mars panašūs.
Vėliau ir aš savo du vestuvinius medelius parodysiu. Tokia proga daryti mano pirmieji, tai labai pergyvenau kad patiktu ir užsakovams ir veseliotojams
QUOTE(šneider @ 2011 07 25, 18:36)
Nežinau kaip kitoms, bet rafaela ir ferero jaučiou kaip klasika, iš mados neišeis ir nepabos
Gražu.
laaabai patiko
Aš vieną medelį iš tokių dariau, bet tuo metu dietos laikiausi, tai ir neparagavau Vyras sakė į mars panašūs.
Vėliau ir aš savo du vestuvinius medelius parodysiu. Tokia proga daryti mano pirmieji, tai labai pergyvenau kad patiktu ir užsakovams ir veseliotojams
Gražu.
laaabai patiko
gerai, kad man dietos nereik laikytis
Laukiam medelių
O aš šią savaitę darysiu piratų laivą jau turiu patį piratą, piratų vėliavą, lobių skrynią, saldainius, beliko tik pradėti kaip seniai to laukiau
QUOTE(Ducky @ 2011 07 25, 18:39)
gerai, kad man dietos nereik laikytis
Laukiam medelių
O aš šią savaitę darysiu piratų laivą jau turiu patį piratą, piratų vėliavą, lobių skrynią, saldainius, beliko tik pradėti kaip seniai to laukiau
Laukiam medelių
Tai va, kai kurie ir stebisi, kaip turiu valios daryti tokis skanėstus, ir jiems atsispirti
kokia proga ir kam tas laivas?