Aciu, paprasciausia alaus taure
Ducky, liuks boruzyte As irgi sugalvojus ant stalo per sunaus gimtadieni toki vabaliuka padeti belieka bandyti O saldainius kokius naudojai? Kiek suprantu sukai juos i krepini popieriu?
ačiū ir man ji patinka bet ne vaikui bus deja saldainių man parvežė iš lenkijos visą dėžę beveik 3kg apvalių Baron. sukau į raudoną foliją, tik aišku fotikas vėl man nervus gadina ir gavos vos ne violetinė o juodus į krepinį, nors norėjau irgi folijos juodos,bet nėra tokios spalvos... Papildyta:
ačiū ir man ji patinka bet ne vaikui bus deja saldainių man parvežė iš lenkijos visą dėžę beveik 3kg apvalių Baron. sukau į raudoną foliją, tik aišku fotikas vėl man nervus gadina ir gavos vos ne violetinė o juodus į krepinį, nors norėjau irgi folijos juodos,bet nėra tokios spalvos... Papildyta:
ačiū
Vau, net saldainiai ieskomi uz LT ribu O didele ji labai?
O baltos folijos kazin yra? ne sidabrines, bet baltos? Man labai reiketu vazona aptraukt Papildyta:
Vau, net saldainiai ieskomi uz LT ribu O didele ji labai?
O baltos folijos kazin yra? ne sidabrines, bet baltos? Man labai reiketu vazona aptraukt Papildyta:
aciu
mažų niekad nadarau. Man reikia kad būtų wau
O dėl audinio, tai va šią savaitę dariau tokį vesutivnį medį, tai traukiau pagal pageidavimą medžiaga. Sunkiai traukiasi. Nepalyginsi su folija o dėl medžiagos pavadinimo tai nežinau, gal krepsatinas koks. Po 8lt metras
mažų niekad nadarau. Man reikia kad būtų wau
O dėl audinio, tai va šią savaitę dariau tokį vesutivnį medį, tai traukiau pagal pageidavimą medžiaga. Sunkiai traukiasi. Nepalyginsi su folija o dėl medžiagos pavadinimo tai nežinau, gal krepsatinas koks. Po 8lt metras
Giriu visas, bet prieš Ducky menus ir grožius nublanksta dauguma (nepykit, čia mano nuomonė )
Saldainių puokštelės įvairioms progoms, manau, labai originalu ir dar taip nepaplitę, o ir gražu bei puošnu, nustebina ir padaro laimingus ne tik vaikus, bet ir vyresnius
Giriu visas, bet prieš Ducky menus ir grožius nublanksta dauguma (nepykit, čia mano nuomonė )
Saldainių puokštelės įvairioms progoms, manau, labai originalu ir dar taip nepaplitę, o ir gražu bei puošnu, nustebina ir padaro laimingus ne tik vaikus, bet ir vyresnius
Daisy33 - labai ačiū už tokius žodžius kad ir kaip ten bebūtų, visos mes stengiamės, ir kiekviena iš čia bendraujančių verta pagyrų už kūrybą ir įdėtas pastangas svarbu, kad visos stengiamės ką nors gražaus sukurti iš saldainių, o ne tiesiog dovanojam banalią saldainių dėžutę nusipirktą prekybos centre
Krikstasuniui gimtadienio proga dariau torta bezdzione ir ekspromtu sugalvojau, kad tiks prie jo palme. Saldainiu gavosi nemaza keke, tik nelabai matosi per lapus. Neturejau rudo popieriaus kotui, tai atrodo nelabai uzbaigtas, bet gal kam tiks kaip ideja vaiku stalui. Beja genovaite aciu uz nuostabius drugelius