Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(knielita @ 2011 07 22, 10:22)
Zadejau ilgiau nesirodyti, na bet atnesu dar viena darba ir jau darau ilgesnes atostogas  blush2.gif  ax.gif

wow kaip idomu ir grazu wub.gif ideja superine 4u.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 07 22, 11:49)
O aš su boružėle  wub.gif

nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 22, 11:58)
Aciu, paprasciausia alaus taure biggrin.gif
Ducky, liuks boruzyte wub.gif As irgi sugalvojus ant stalo per sunaus gimtadieni toki vabaliuka padeti smile.gif belieka bandyti  biggrin.gif O saldainius kokius naudojai? Kiek suprantu sukai juos i krepini popieriu?

ačiū bigsmile.gif ir man ji patinka bigsmile.gif bet ne vaikui bus deja biggrin.gif saldainių man parvežė iš lenkijos visą dėžę beveik 3kg apvalių Baron. sukau į raudoną foliją, tik aišku fotikas vėl man nervus gadina ir gavos vos ne violetinė doh.gif o juodus į krepinį, nors norėjau irgi folijos juodos,bet nėra tokios spalvos...
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 22, 11:59)
wow kaip idomu ir grazu  wub.gif  ideja superine  4u.gif
nerealiai  wub.gif

ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 22, 11:03)
ačiū  bigsmile.gif ir man ji patinka  bigsmile.gif bet ne vaikui bus deja  biggrin.gif saldainių man parvežė iš lenkijos visą dėžę beveik 3kg apvalių Baron. sukau į raudoną foliją, tik aišku fotikas vėl man nervus gadina ir gavos vos ne violetinė  doh.gif o juodus į krepinį, nors norėjau irgi folijos juodos,bet nėra tokios  spalvos...
Papildyta:
ačiū  bigsmile.gif

Vau, net saldainiai ieskomi uz LT ribu biggrin.gif thumbup.gif O didele ji labai?
O baltos folijos kazin yra? ne sidabrines, bet baltos? Man labai reiketu vazona aptraukt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 22, 10:59)
wow kaip idomu ir grazu  wub.gif  ideja superine  4u.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 22 liepos 2011 - 11:29
QUOTE(knielita @ 2011 07 22, 12:27)
Vau, net saldainiai ieskomi uz LT ribu  biggrin.gif  thumbup.gif O didele ji labai?
O baltos folijos kazin yra? ne sidabrines, bet baltos? Man labai reiketu vazona aptraukt  doh.gif
Papildyta:
aciu wub.gif

na kai yra važinėjančių tai kodėl ne biggrin.gif ilgis beveik 40cm, plotis ties plačiausia vieta ~30cm. smile.gif
Nėra baltos, tik sidabrinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 22, 11:32)
na kai yra važinėjančių tai kodėl ne  biggrin.gif ilgis  beveik 40cm, plotis ties plačiausia vieta ~30cm. smile.gif
Nėra baltos, tik sidabrinė smile.gif

Nemazas vabaliukas bigsmile.gif Nors jei ne vaikui tai gal ir reikia didesnio biggrin.gif

O su kuo traukti vazona? reikia kad butu baltas doh.gif Maciau su audiniu kitos traukiat, koki pasirenkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 22 liepos 2011 - 12:52
QUOTE(knielita @ 2011 07 22, 13:51)
Nemazas vabaliukas bigsmile.gif Nors jei ne vaikui tai gal ir reikia didesnio  biggrin.gif

O su kuo traukti vazona? reikia kad butu baltas doh.gif  Maciau su audiniu kitos traukiat, koki pasirenkat?

mažų niekad nadarau. Man reikia kad būtų wau biggrin.gif
O dėl audinio, tai va šią savaitę dariau tokį vesutivnį medį, tai traukiau pagal pageidavimą medžiaga. Sunkiai traukiasi. Nepalyginsi su folija schmoll.gif o dėl medžiagos pavadinimo tai nežinau, gal krepsatinas koks. Po 8lt metras biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 22, 13:44)
mažų niekad nadarau. Man reikia kad būtų wau  biggrin.gif
O dėl audinio,  tai va šią savaitę dariau tokį vesutivnį medį, tai traukiau pagal pageidavimą medžiaga. Sunkiai traukiasi. Nepalyginsi su folija  schmoll.gif o dėl medžiagos pavadinimo tai nežinau, gal krepsatinas koks. Po 8lt metras  biggrin.gif

Aciu wub.gif Gal ir siunkiai traukiasi, bet grazus labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 22 liepos 2011 - 14:09
QUOTE(knielita @ 2011 07 22, 15:09)
Aciu  wub.gif Gal ir siunkiai traukiasi, bet grazus labai  wub.gif  wub.gif

žinai kai norisi, kad lygiai truktūsi o jis belenkaip gula tai jau nelinksma būna ir norisi mest lauk su visu medžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 22, 14:37)
žinai kai norisi, kad lygiai truktūsi o jis belenkaip gula tai jau nelinksma būna ir norisi mest lauk su visu medžiu  biggrin.gif

Tikiu, yra ir man buve kai norejosi ismest ir is naujo daryt lotuliukas.gif Nes man netiko ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas, grįžtu iš po trumpų atostogų bigsmile.gif

Giriu visas, bet prieš Ducky menus ir grožius nublanksta dauguma (nepykit, čia mano nuomonė blush2.gif ) wub.gif

Saldainių puokštelės įvairioms progoms, manau, labai originalu ir dar taip nepaplitę, o ir gražu bei puošnu, nustebina ir padaro laimingus ne tik vaikus, bet ir vyresnius wub.gif

QUOTE(Sorca @ 2011 07 21, 21:45)
Nuostabu!!!

ačiū 4u.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 07 22, 11:49)
O aš su boružėle  wub.gif

wub.gif essen.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 23, 10:53)
Labukas, grįžtu iš po trumpų atostogų bigsmile.gif

Giriu visas, bet prieš Ducky menus ir grožius nublanksta dauguma (nepykit, čia mano nuomonė  blush2.gifwub.gif

Saldainių puokštelės įvairioms progoms, manau,  labai originalu ir dar taip nepaplitę, o ir gražu bei puošnu, nustebina ir padaro laimingus ne tik vaikus, bet ir vyresnius  wub.gif   

wub.gif  essen.gif  biggrin.gif

Daisy33 - labai ačiū už tokius žodžius wub.gif 4u.gif kad ir kaip ten bebūtų, visos mes stengiamės, ir kiekviena iš čia bendraujančių verta pagyrų už kūrybą ir įdėtas pastangas smile.gif svarbu, kad visos stengiamės ką nors gražaus sukurti iš saldainių, o ne tiesiog dovanojam banalią saldainių dėžutę nusipirktą prekybos centre thumbup.gif
Atsakyti
Krikstasuniui gimtadienio proga dariau torta bezdzione ir ekspromtu sugalvojau, kad tiks prie jo palme. Saldainiu gavosi nemaza keke, tik nelabai matosi per lapus. Neturejau rudo popieriaus kotui, tai atrodo nelabai uzbaigtas, bet gal kam tiks kaip ideja vaiku stalui. Beja genovaite aciu uz nuostabius drugelius thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 23 liepos 2011 - 12:59