QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 08, 20:13)
Nuostabu!!!
Papildyta:
[quote=Ducky,2011 07 18, 19:06]
dažyt putoplastą? patikėk manim mintis ne iš gerųjų
Esu dariusi ežiuką vieną kartą, pernai ir tai buvo mano pirmas didesnis kūrinys iš saldainių. Dar nežinojau kas ir kaip, tai mano ežio galva tikrai ne iš tobulųjų. Bet jeigu dabar daryčiau tai matyt į tą jau ežio kūną, modelino pagalba prilipdyčiau galvą, o tada jau tapyčiau. Tam reikia turėti akrilinių dažų. ir tik akrilinių, paprastas guašas netinka. Arba galima daryti taip kaip darau galvas savo paukščiams. Jas darau pagal papje maše techniką. Kadangi man vienam kartui nereikia galvų, pagrindus aš darau ilgaamžius, t.y. iš modelino. Aišku visa tai kainuoja, bet kaip sakant investicija. Nusilipdau kokią noriu galvą, ją džiovinu 24h. Tada lipalo ir laikraščių pagalba klijuoju minimum 6 sluoksnius laikraščių skiautelių, kiekvienas sluoksnis turi labai gerai išdžiūti, taigi galima sakyti, kad visa tai užima visą dieną. Pasutinis sluoksnis džiūsta per naktį ir tada perpjaunu, išimu galvą, suklijuoju, vėl aplipdau skiautėm ir vėl džiūsta. Tada imuosi tapybos. Na ir viskas. Kaip matai laiko ir kantrybės reikia laaabai daug
O čia kaip atrodė mano ežys prieš beveik metus. Man jo galva nepatinka. Bet ką jau padarysi - pirmasis juk
Papildyta:
O čia mano šiandieninis flamingas
Kaip tau taip pirmasis blynas nepridega.Nežinau...Neturiu žodžių...Fantastiška...