Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Coliukelyte @ 2011 07 21, 13:58)
Labukas 4u.gif  Man truksta zodziu, kokie nerealus saldus darbeliai!! Vasara daug gimtadieniu, ir as koki medeli gal padarysiu. Turiu klausimeli, kur jus perkate tas dekoravimo detalytes Vilniuje? Pvz tas boruzeles, drugelius, statuleles?

Nesu vilniete, bet visokiu gerybiu gali isigyti Sigutes floristikoj, ar bet kurioje kitoje floristiniu reikmenu parduotuveleje, ten visokiu grozybiu tiek, kad akys raibsta biggrin.gif
Tik nepamirsk mums pasirodyti su savo darbeliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 21, 15:19)
Nesu vilniete, bet visokiu gerybiu gali isigyti Sigutes floristikoj, ar bet kurioje kitoje floristiniu reikmenu parduotuveleje, ten visokiu grozybiu tiek, kad akys raibsta biggrin.gif
Tik nepamirsk mums pasirodyti su savo darbeliais  4u.gif

Rytoj einam i gimtadieni, tai jei spesiu, padarysiu gal koki torta is saldainiu smile.gif tik klausimelis, ka pagrindui dedat? Polisterolas ir tiesiog apklijuojat?

Dar maciau krikstynom tokias leliuku figureles dedat, jas irgi internetu perkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coliukelyte: 21 liepos 2011 - 14:50
QUOTE(Coliukelyte @ 2011 07 21, 14:46)
Rytoj einam i gimtadieni, tai jei spesiu, padarysiu gal koki torta is saldainiu smile.gif tik klausimelis, ka pagrindui dedat? Polisterolas ir tiesiog apklijuojat?

Dar maciau krikstynom tokias leliuku figureles dedat, jas irgi internetu perkat?

Torto pagrindas putoplastas ir kaip rasei apklijuojamas saldainiais mirksiukas.gif
O pirkti gali ir parduotuvelej, nebutinai internetu, vilniuje juk tokios dideles parduotuves ir ten tokiu grozybiu yra mirksiukas.gif kad ir ta pati Sigutes floristika, Kaune maza skyriu tik zinau ax.gif O siaip figureles gali pasiziurineti ir visokiu smulkmenu pilnose parduotuvytese, ten galima rasti net pigesniu ir tikrai neblogu puosmenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 21, 16:00)
Torto pagrindas putoplastas ir kaip rasei apklijuojamas saldainiais mirksiukas.gif
O pirkti gali ir parduotuvelej, nebutinai internetu, vilniuje juk tokios dideles parduotuves ir ten tokiu grozybiu yra mirksiukas.gif kad ir ta pati Sigutes floristika, Kaune maza skyriu tik zinau ax.gif O siaip figureles gali pasiziurineti ir visokiu smulkmenu pilnose parduotuvytese, ten galima rasti net pigesniu ir tikrai neblogu puosmenu  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif eisiu ieskot dabar visokiu grozybiu, turiu namie daug ko, dar dasipirksiu ko truksta ir kombinuosiu. Uzkretet mane cia su tokiais groziais thumbup.gif
P.S. imeskit, jei ne sunku i AZ nuoroda kaip tas rozes is tampomo popieriaus padaryti, nes as tai tik gvazdikus moku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukelyte @ 2011 07 21, 15:25)
Aciu 4u.gif  eisiu ieskot dabar visokiu grozybiu, turiu namie daug ko, dar dasipirksiu ko truksta ir kombinuosiu. Uzkretet mane cia su tokiais groziais thumbup.gif
P.S. imeskit, jei ne sunku i AZ nuoroda kaip tas rozes is tampomo popieriaus padaryti, nes as tai tik gvazdikus moku ax.gif

Na sito nezinau as, bet visagalis internetas mirksiukas.gif ivesk i paieska ir turetu ismest biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 21 liepos 2011 - 16:31
Žodžiu padariau tas saldainines rožes ant savo galvos - dabar visi nori biggrin.gif
Šios iškeliaus į krikštynas smile.gif Sorry už spalvas, mano fotikas laikinai išvykęs doh.gif nepadėjo net photoshopas doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 21 liepos 2011 - 20:09
Ducky, grazu wub.gif Be priekaistu, tik asmeniskai nematau prasmes i tokias sventes tokioms puokstems blush2.gif Na bet cia mano asmenine nuomone tiesiog blush2.gif nes maniskiai per krisktynas gavo dauug balionu, dovanu bet ne geliu, o va medis stovejo per krikstynas bet kaip stalo puosmena jau ar vaza. O i vestuves jau tos puokstes labai tiktu mano akimis ar i gimtadieni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 21 liepos 2011 - 20:17
QUOTE(knielita @ 2011 07 21, 21:16)
Ducky, grazu  wub.gif Be priekaistu, tik asmeniskai nematau prasmes i tokias sventes tokioms puokstems  blush2.gif Na bet cia mano asmenine nuomone tiesiog blush2.gif nes maniskiai per krisktynas gavo dauug balionu, dovanu bet ne geliu, o va medis stovejo per krikstynas bet kaip stalo puosmena jau ar vaza. O i vestuves jau tos puokstes labai tiktu mano akimis ar i gimtadieni  biggrin.gif

dėkui bigsmile.gif na pirmosios trys, tai ten bus mergaitės krikštynos, ir fotosesijoms reikėjo trijų puokštelių - viena jau kad išsiskirtų mergaitei kurią krikštys, o kitos dvi kitoms dviem draugėms ( na tos mergaitės kurią krikštys), tai manau visai smagu vaikams - iš pažais su drugeliais ir suvalgys saldainius smile.gif o berniukui tai nenorėjo medžio, nes toli važiuot, dar gandro norėjo, bet jau pagal laiką man nesigavo, taigi padariau vėl puokštę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 21 liepos 2011 - 20:24
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 08, 20:13)
Labutis, rodausi vestuvinį, netobulas, bet daug širdies įdėta wub.gif  Lauksiu komentarų ax.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Nuostabu!!!

Papildyta:
[quote=Ducky,2011 07 18, 19:06]
dažyt putoplastą? patikėk manim mintis ne iš gerųjų schmoll.gif Esu dariusi ežiuką vieną kartą, pernai ir tai buvo mano pirmas didesnis kūrinys iš saldainių. Dar nežinojau kas ir kaip, tai mano ežio galva tikrai ne iš tobulųjų. Bet jeigu dabar daryčiau tai matyt į tą jau ežio kūną, modelino pagalba prilipdyčiau galvą, o tada jau tapyčiau. Tam reikia turėti akrilinių dažų. ir tik akrilinių, paprastas guašas netinka. Arba galima daryti taip kaip darau galvas savo paukščiams. Jas darau pagal papje maše techniką. Kadangi man vienam kartui nereikia galvų, pagrindus aš darau ilgaamžius, t.y. iš modelino. Aišku visa tai kainuoja, bet kaip sakant investicija. Nusilipdau kokią noriu galvą, ją džiovinu 24h. Tada lipalo ir laikraščių pagalba klijuoju minimum 6 sluoksnius laikraščių skiautelių, kiekvienas sluoksnis turi labai gerai išdžiūti, taigi galima sakyti, kad visa tai užima visą dieną. Pasutinis sluoksnis džiūsta per naktį ir tada perpjaunu, išimu galvą, suklijuoju, vėl aplipdau skiautėm ir vėl džiūsta. Tada imuosi tapybos. Na ir viskas. Kaip matai laiko ir kantrybės reikia laaabai daug biggrin.gif
O čia kaip atrodė mano ežys prieš beveik metus. Man jo galva nepatinka. Bet ką jau padarysi - pirmasis juk biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
O čia mano šiandieninis flamingas wub.gif
user posted image
Kaip tau taip pirmasis blynas nepridega.Nežinau...Neturiu žodžių...Fantastiška...
Atsakyti
Zadejau ilgiau nesirodyti, na bet atnesu dar viena darba ir jau darau ilgesnes atostogas blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sorca - dėkoju blush-anim-cl.gif
knielita - įdomus medis koksai bigsmile.gif ant ko jis? vaza berods ane? smile.gif

O aš su boružėle wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 22, 10:49)
Sorca - dėkoju  blush-anim-cl.gif
knielita - įdomus medis koksai  bigsmile.gif ant ko jis? vaza berods ane? smile.gif

O aš su boružėle  wub.gif

Aciu, paprasciausia alaus taure biggrin.gif
Ducky, liuks boruzyte wub.gif As irgi sugalvojus ant stalo per sunaus gimtadieni toki vabaliuka padeti smile.gif belieka bandyti biggrin.gif O saldainius kokius naudojai? Kiek suprantu sukai juos i krepini popieriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 22 liepos 2011 - 11:00