Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 19, 21:53)
aciu  4u.gif
necituok nuotrauku  ax.gif

laivo pagrindas is putoplasto, o bures reik paciai pasidaryti nes pirkti kogero niekur dar ner tokiu dalyku  g.gif  biggrin.gif
Papildyta:
o jau flamingas  wub.gif

aciu,uz atsakyma 4u.gif bandysiu skaptuoti. aha pati issigandau, kai su nuotraukom atsirado mano klausimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 07 19, 08:58)
knielita - gražus ežiukas, bet man tokie mirgu margu nepatinka. Bet koks skirtumas ar man patinka, juk ne man, o vaikams daryta, jiems tai jaučiu atgaiva ir akims ir širdelei.

Zinoma graziau vienspalvis, bet va vaikams jis, o sie mato pasauli kitaip nei mes biggrin.gif Maniskiai suzaveti buvo, tikiu kad papuos ir kito mazylio stala ir liks patenkinti vaikai blush2.gif

user posted image
Sis ne vaiku stalui, bet saldainiai skanus biggrin.gif reikia keisti kazka jau man, nes grynai standartine gavosi si kompozicija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 19 liepos 2011 - 21:50
jaunojimistika24 tiesiog pagalvok is ko gali padaryti tas bures is iseis 4u.gif siuo atveju as dariau is organzos ir klijavau krasta rafija,norejau juostele ale po ranka neturejau reikiamos spalvos juosteles ax.gif

QUOTE(knielita @ 2011 07 19, 22:48)
Sis ne vaiku stalui, bet saldainiai skanus  biggrin.gif reikia keisti kazka jau man, nes grynai standartine gavosi si kompozicija  doh.gif

bet uztat grazi ir laaabai skani wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 19, 21:59)
jaunojimistika24 tiesiog pagalvok is ko gali padaryti tas bures is iseis  4u.gif  siuo atveju as dariau is organzos ir klijavau krasta rafija,norejau juostele ale po ranka neturejau reikiamos spalvos juosteles  ax.gif
bet uztat grazi ir laaabai skani  wub.gif  4u.gif

Aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas darbelis
user posted image
Atsakyti
ZmoNa_ - ačiūū bigsmile.gif
knielita - gražios kompozicijos, ypač ta paskutinioji man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 20, 11:18)
Dar vienas darbelis

aga, labai graži.
Atsakyti
Aciu, Ducky, Sneider wub.gif wub.gif visiskai paprastute ir kartota ji, tik didesne uz pirmaja. Vyriskiui ji buvo skirta, kiek supratau jis labai zalia spalvyte megsta biggrin.gif Na bet pasideti tokia ant stalo galima bet kokia proga ax.gif
Atsakyti
Na dar vienas medelis jusu teismui. Krikstynu stalui puosti smile.gif Dabar bus siek tiek didesne kurybine pertrauka - atostogos lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 20 liepos 2011 - 16:23
QUOTE(knielita @ 2011 07 20, 17:22)
Na dar vienas medelis jusu teismui. Krikstynu stalui puosti smile.gif Dabar bus siek tiek didesne kurybine pertrauka - atostogos lotuliukas.gif

Nu gražu. tik man pasirodė kad kotas biški pasviręs g.gif , bet svarbu lyksvarą atlaiko, o tai pas mane visi kotai pasvirę gaunasi doh.gif , vyras sako kad čia vos ne kaip mano parašas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 07 20, 17:21)
Nu gražu. tik man pasirodė kad kotas biški pasviręs  g.gif , bet svarbu lyksvarą atlaiko, o tai pas mane visi kotai pasvirę gaunasi  doh.gif , vyras sako kad čia vos ne kaip mano parašas  lotuliukas.gif

Saka tokia jau vos pasvirus, bet man ji patiko biggrin.gif
O kas del pasvirimo, yra ir mano kiti darbai pasvire, nors sakos ir tiesut tiesuteles naudotos lotuliukas.gif tik nezinau i kuria puse lotuliukas.gif kaire ar desine man nuolat svyra lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Man truksta zodziu, kokie nerealus saldus darbeliai!! Vasara daug gimtadieniu, ir as koki medeli gal padarysiu. Turiu klausimeli, kur jus perkate tas dekoravimo detalytes Vilniuje? Pvz tas boruzeles, drugelius, statuleles?
Atsakyti