Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 14, 20:39)
Laivas labai tikroviškas įspūdingai atrodo  bigsmile.gif Kas gaus žado neteks  thumbup.gif

O gandras...hmmm..matytas kažkur  biggrin.gif  bet tik dėl to, kad į gulbę panašus matyt  blush2.gif ačiū  4u.gif

ačiū bigsmile.gif na taip gandro tik snapas kitoks ir gale dar "plunksnų" juodų ko nėra pas gulbes smile.gif
Atsakyti
Jau vakar galvojau kad prasidėjo ilgai lauktas savaitgalis, bet pasirodo jį galima skelbti tik dabar biggrin.gif šiandien per pusantros valandos sukurta dar viena rožyčių puokštelė smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ducky, grazi puokstele wub.gif

Mano naujas gyventojas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, visai prapuoliau, juk vasara, ilsėtis reikia wub.gif

Ta proga vienas medelis su rafaela. Jau seniai kuriau planą kaip su rafaela kažką padaryti, tai ėmiau ir padariau
user posted image

prašom, vertinkit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 07 15, 14:19)
Sveikos, visai prapuoliau, juk vasara, ilsėtis reikia  wub.gif

Ta proga vienas medelis su rafaela. Jau seniai kuriau planą kaip su rafaela kažką padaryti, tai ėmiau ir padariau
user posted image

prašom, vertinkit  rolleyes.gif

Na, raffaelo kaip klasika, is mados niekada neiseis, o del grozio, tai manau ju negraziu nebuna, jie savaime grazus gaunasi, kiek teko matyti ir kiek paciai daryti, jie susilipdo taip, kaip turi buti, viskas idealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 15, 15:04)
Ducky, grazi puokstele wub.gif

Mano naujas gyventojas smile.gif
user posted image

labai spalvingas, mano vaikinai užmatė lotuliukas.gif t lotuliukas.gif tai užsiprašė traktoriaus arba mašinos ant artėjančio gimtadienio stalo biggrin.gif

gal kas esat darę? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 07 15, 11:21)
šiandien per pusantros valandos sukurta dar viena rožyčių puokštelė  smile.gif

eik eik, geriau būtum nesakius bigsmile.gif atsikalus jau hihihi.gif neatsisakyčiau tokios puokštelės wub.gif Kokie saldainiukai ir kiek sunaudota?
Atsakyti
Sveikos. smile.gif
Ducky, nuostabios puokstes wub.gif
Fainas eziukas thumbup.gif
maniskiai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 16, 09:14)
labai spalvingas, mano vaikinai užmatė  lotuliukas.gif t lotuliukas.gif tai užsiprašė traktoriaus arba mašinos ant artėjančio gimtadienio stalo  biggrin.gif

gal kas esat darę? g.gif
Papildyta:
eik eik, geriau būtum nesakius bigsmile.gif atsikalus jau  hihihi.gif neatsisakyčiau tokios puokštelės  wub.gif  Kokie saldainiukai ir kiek sunaudota?

Sitas kiek supratau bus skirtas irgi mergytei, tikiuosi papuos vaikuciu stala jis.
maniskiai kai pamate, nors groziu jau yra ganetinai daug mate ir komplimentus sako jau ganai retai(atisrenka kas grazu jiems) bet sis suzavejo. vaikai lieka vaikais, tas spalvingumas juos traukia, o dar kai saldainiukai ganetinai skanus tai nelabai net norejo atiduot to eziuko, bet kai pazadejau padaryt ir jiems, tada jau nurimo smile.gif

masinu tikrai daug kas yra dare, pavaiksciot po temas mirksiukas.gif Labai daug atrasi visokiu modeliu, dukcy ir tanka su sektuvu yra gaminus, tik va traktoriaus dar nelabai maciau biggrin.gif

Bangelia, o su aguona toks uzmanymas 2 rusiu saldainiai ar pritrukai g.gif Siaip smalsauju, medelis idomus ir ziuris graziai, tik idomu kaip atsiado jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 16, 14:54)
Bangelia, o su aguona toks uzmanymas 2 rusiu saldainiai ar pritrukai  g.gif Siaip smalsauju, medelis idomus ir ziuris graziai, tik idomu kaip atsiado jis biggrin.gif

nu pritrukau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu susilaikyti kokie pasakiski darbai jusu wub.gif labai grazi puokstele, o eziukas koks smagiai vasariskas!!! Jau zinau kuo galesiu papuosti stala per sunaus gimtadieni thumbup.gif
Atsakyti
knielita - dėkui bigsmile.gif tavo ežiukas irgi labai simpatiškas ir praktiškas - su daug saldainių, tik gal dar ties snukučiu padirbėčiau blush2.gif
šneider - matyt viena dėžutė tiesa? g.gif
Daisy33 - dėkui bigsmile.gif saldainiai Mocartas, o jų 9 wink.gif O dėl mašinos, tai esu dariusi ir mašiną ir kaip sakė Knielita lėktuvą ir tanką na ir traktorius manyčiau kada nors bus biggrin.gif
Bangelia.. - dėkui bigsmile.gif gražūs medeliai, bet aš būčiau važiavus ir pirkus dar, nes kaip sakant nedabaigti nepatinka, nu gal ir nepastebėtų kam daryčiau, bet už tai man ant sąžinės tas gulėtų smile.gif
[B][/B]Papartėlis[B] - ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 17, 19:50)

šneider - matyt viena dėžutė tiesa? g.gif

Ne, ne iš vienos, iš pusantros rolleyes.gif
Atsakyti