Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Sveikos, naujoje temuteje wub.gif

Saga, labai idomi skrybele wub.gif wub.gif

Kas klauset apie vazoneliu traukima tai tas metalizuotas popierius labai patogus, lengvai apdirbamas, bet turi deja viena minusa verysad.gif Daznai vazonelio apacioje jis labai greitai nusitrina, zodziu tainera ilgaamzis vazonelio dekoras, mat teko pastebeti kai dariau draugei medeli ir jis pas mane pabuvo siek tiek ilgeliau. Tiesiog dazniau pasigrozejus, perstacius i kita vieta ties dugnu popierius nusitrina ir gali plysti ax.gif Todel labiausiai megstu molinius vazonelius, tuomet jau esu tikra kad nenusitrins ir nepasirodys vazonelis kurio nesinori rodyti biggrin.gif
Nors galiu pastebeti, atrdo jis tikrai dailiai ir gelbsti esant nelaimems, galu gale jo pageidauja vis daugiau ir dar jo daug spalvu, lengvai randi tinkama savo medziui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 06 birželio 2011 - 22:45
QUOTE(knielita @ 2011 06 06, 23:43)

Kas klauset apie vazoneliu traukima tai tas metalizuotas popierius labai patogus, lengvai apdirbamas, bet turi deja viena minusa  verysad.gif Daznai vazonelio apacioje jis labai greitai nusitrina, zodziu tainera ilgaamzis vazonelio dekoras, mat teko pastebeti kai dariau draugei medeli ir jis pas mane pabuvo siek tiek ilgeliau. Tiesiog dazniau pasigrozejus, perstacius i kita vieta ties dugnu popierius nusitrina ir gali plysti  ax.gif Todel labiausiai megstu molinius vazonelius, tuomet jau esu tikra kad nenusitrins ir nepasirodys vazonelis kurio nesinori rodyti biggrin.gif
Nors galiu pastebeti, atrdo jis tikrai dailiai ir gelbsti esant nelaimems, galu gale jo pageidauja vis daugiau  ir dar jo daug spalvu, lengvai randi tinkama savo medziui  biggrin.gif

jo greit baigėm aną temą palyginus bigsmile.gif
tikra tiesa dėl nusitrynimo drinks_cheers.gif tik kad gražesni moliniai palyginus brangūs. Vis vien juos po to išmes, tai kam tada tokius brangius imt. Aš geriau dekoracijoms įdomesnėms tuos papildomus pinigus išleidžiu smile.gif Nors viskas priklauso nuo saldainių spalvos, kartais ir folija nedera smile.gif
Atsakyti
Sveikinu su naujaisiais namuciais mirksiukas.gif Dekui, mergaites, uz pamokeles. As taip ir nesupratau, kaip ta gipsa susipilti, kad netruktu vazonelis, kiek dariau, tiek truko doh.gif ta mintis medeli daryti i plastamasini vazoneli, o paskui ji aptraukti mane labiau zavi rolleyes.gif
Saga 28 tavo skrybele labai grazi, ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 06, 22:50)
jo greit baigėm aną temą palyginus  bigsmile.gif
tikra tiesa dėl nusitrynimo  drinks_cheers.gif tik kad gražesni moliniai palyginus brangūs. Vis vien juos po to išmes, tai kam tada tokius brangius imt. Aš geriau dekoracijoms įdomesnėms tuos papildomus pinigus išleidžiu  smile.gif  Nors viskas priklauso nuo saldainių spalvos, kartais ir folija nedera  smile.gif

QUOTE(Narvile @ 2011 06 07, 08:46)
Sveikinu su naujaisiais namuciais  mirksiukas.gif Dekui, mergaites, uz pamokeles. As taip ir nesupratau, kaip ta gipsa susipilti, kad netruktu vazonelis, kiek dariau, tiek truko  doh.gif ta mintis medeli daryti i plastamasini vazoneli, o paskui ji aptraukti mane labiau zavi  rolleyes.gif
Saga 28 tavo skrybele labai grazi, ideja  thumbup.gif

Sveikutes, smagu naujuose namuciuose thumbup.gif
O as darau taip, kad molini vazoneli galetu sunaudoti pagal paskirti, t.y. gipsa lieju i plastmasinuka, o ji dedu i molini, plausas uzsideda ir nieko nesimato, tuomet ir molinukas sveikas ir ismesti jo nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 07, 10:10)
O as darau taip, kad molini vazoneli galetu sunaudoti pagal paskirti, t.y. gipsa lieju i plastmasinuka, o ji dedu i molini, plausas uzsideda ir nieko nesimato, tuomet ir molinukas sveikas ir ismesti jo nereikia thumbup.gif

Aš ir taip esu bandžius kelis kartus, bet ne visą laiką kai įdėdavau plastikinį indelį į molinį jis stabiliai stovėdavo, judėdavo. Sunku atitaikyti dydžius.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 06 07, 09:29)
Aš ir taip esu bandžius kelis kartus, bet ne visą laiką kai įdėdavau plastikinį indelį į molinį jis stabiliai stovėdavo, judėdavo. Sunku atitaikyti dydžius.

Nebent apkaisyti kazkuom dar papildomai, kad nejudetu, bet vel blush2.gif Ar pakryptu ar siust tektu toki medeli doh.gif

Ducky, molinukai tikrai brangus, bet ziurisi tikrai graziau, as kaip megstanti tureti tokia vaza namie, tai labiau vertinu molinius vazonelius, nes ateinasveciai, o as medi ant stalo smile.gif Ir grazu ir vaises kartu biggrin.gif Man su tuo popierium smagu dirbti, bet gaila kad jis trinasi labai greitai, padarau ir stengiuosi nekilnoti jo blush2.gif Nors kaip rasiau yra ir privalumo jo, dar plius plastmasinis vazonelis lengvesnis ir medelis lengvesnis gaunasi, cia irgi ganetinai didelis pliusas biggrin.gif Ir jei medis po kiek laiko ismetamas tai tada tikrai labiau apsimoka imti plastmasini ir traukti.

Beje, nezinau ar kam aktualu, bet per tokius karscius patariu nelaikyti medziu su sokoladiniais saldainiais. Nes per karscius tyzta, bet ir labai greitai atsranda kirmelaiciu. Sakau toms, kas uzsiimineja ju darymu pardavimui ir turi pasidariusios atsarginiu medziu jei kam prireiktu. Sakau is pernai metu savo patirties, po kurios nebeturiu laisvu darbu ir saldainius perku tik tada kai reikia, nebesigundau nuolaidomis ir akcijomis saldainiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 06 07, 12:45)

Beje, nezinau ar kam aktualu, bet per tokius karscius patariu nelaikyti medziu su sokoladiniais saldainiais. Nes per karscius tyzta, bet ir labai greitai atsranda kirmelaiciu. Sakau toms, kas uzsiimineja ju darymu pardavimui ir turi pasidariusios atsarginiu medziu jei kam prireiktu. Sakau is pernai metu savo patirties, po kurios nebeturiu laisvu darbu ir saldainius perku tik tada kai reikia, nebesigundau nuolaidomis ir akcijomis saldainiams  ax.gif

na taip tikra tiesa ir šeip va šiandien dariau medį, tai saldainiai tokie paminkštėję. Ech tie orai: šalta blogai, karšta dar blogiau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 07, 10:10)

oj ne man šitas ne prie širdies ir kaip ir sakė Knielita, sunku atitaikyt vazonus schmoll.gif
ir iš viso aš už dovanos, kurios neužkemša buities: padovanojo medį ar ką, suvalgei saldainius ir išmetei. Nėr čia ko kaupt tuos medžius be saldainių biggrin.gif tuoj savartynuose pradės stebėtis iš kur čia vazonai sucementuoti su kotais atsiranda lotuliukas.gif
Atsakyti
Ducky, zinok pastebejau tokia tendencija, kad gave tokius medelius mazai kas valgo tuos saldainius, pasideda ir laiko groziui biggrin.gif tad galima itarti kad gave medi ji gali islaikyti ir metus ir ilgiau namie ax.gif Tad savartynuose atsiras daug medziu bet veliau, po metu gal biggrin.gif

Atsakyti
Beje saldainiams maximoj 25% nuolaida, bet ir padarė akciją, kai tokie karščiai doh.gif

Ai dar prisiminiau labai juokinga man būna, kai pvz kraunu maišą saldainių, ir visokios bobutės aplink susispiečia dažnai, ir klausinėja gal labai skanūs arba tiesiog žiūri atsistojusios ir kraipo galvas biggrin.gif o aš sakau man ne skonis o spalva patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 07:54)
D o aš sakau man ne skonis o spalva patinka  lotuliukas.gif

yra ir man taip buvę: sakau ne dėl skonio perku, dėl spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 06 08, 08:58)
yra ir man taip buvę: sakau ne dėl skonio perku, dėl spalvos  biggrin.gif

biggrin.gif ir dar ima labai juokas kai stebi stebi ką aš čia kraunu, o kai pabaigiu ir einu svert, žiūriu irgi pradeda dėtis į maišą biggrin.gif matyt galvoja kad skanūs labai kad tiek daug perku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 17:00)
biggrin.gif ir dar ima labai juokas kai stebi stebi ką aš čia kraunu, o kai pabaigiu ir einu svert, žiūriu irgi pradeda dėtis į maišą  biggrin.gif matyt galvoja kad skanūs labai kad tiek daug perku  biggrin.gif

prekybos centras tau procentą nuo pardavimo turėtu mokėt už tokią reklamą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti