Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 13, 14:57)
nenusivertink, darbeliai labai grazus  thumbup.gif  labai... wub.gif  matosi, kad turi išskirtinį skonį, sutverta darymui gražių dalykų tpsakant  mirksiukas.gif

O 90-metis jaučiu koks apsipatenkinęs buvo  biggrin.gif

oi aciu aciu 4u.gif

90-mecio proga mano mociutei darytas medelis tai jin daba giriasi visam kaimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 13, 12:37)
Ducky, isduok paslapti kur yra ju su nuolaida, kalbu apie Aleksandra saldainius blush2.gif
Mergaites, radau labai grazius saldainius Raudonoji gelele, bet ju kiek skambinau i Siaulius niekur daugiau ju nera  verysad.gif Gal kuri vaziuojat i Siaulius  blush2.gif Labai prasyciau pagalbos  blush2.gif

prekybos centruose jų nėra, aš perku vietiniam turguj ir jiems akcijos nebūna beveik 30lt/kg. smile.gif o ta raudonoji gėlelė matyt iš naujosios rūtos ane? ten daug gražių saldainių, tik kad jie tundros neveža visų į prekybos centrus doh.gif
šiandien buvau norfoj, tai iš viso saldainių nelikę, vien ananasiniais visi skyriai apdėti lotuliukas.gif

QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 13, 14:57)

aik tu sau  bigsmile.gif  apakau  biggrin.gif 

Ir Laptopas ilgai lauktas nerealus  thumbup.gif

Žodžiu TALENTU tamsta apdovanota, o ir darbštumu  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Mergiukai, gal galit įkelti darbelių krikštynų tematika, labai įdomu būtu..

blush-anim-cl.gif ačiū labai smile.gif dėl krikštynų, tai esu darius medelius, gandrą , kitą savaitę puokšteles darysiu, bet labai tyngiu kelt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 13, 12:37)
Mergaites, radau labai grazius saldainius Raudonoji gelele, bet ju kiek skambinau i Siaulius niekur daugiau ju nera  verysad.gif Gal kuri vaziuojat i Siaulius  blush2.gif Labai prasyciau pagalbos  blush2.gif

Aš kitą savaitę būsiu Šiauliuose, o sekmadienį atgal į Vilnių grįšiu. Tai jei ką kreipkitės mielai pagelbėsiu 4u.gif

Oi tik dabar pamačiau, kad Knielita iš Kauno blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 13 liepos 2011 - 20:17
Barbe labai grazi, puikus stalo akcentas mergytes gimtadieniui wub.gif
Tulpiu puokste labai patiko irgi, noreciau tokia gaut wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 13 liepos 2011 - 21:20
QUOTE(Ducky @ 2011 07 13, 18:53)
prekybos centruose jų nėra, aš perku vietiniam turguj ir jiems akcijos nebūna beveik 30lt/kg. smile.gif o ta raudonoji gėlelė matyt iš naujosios rūtos ane? ten daug gražių saldainių, tik kad jie tundros neveža visų į prekybos centrus  doh.gif
šiandien buvau norfoj, tai iš viso saldainių nelikę, vien ananasiniais visi skyriai apdėti  lotuliukas.gif
blush-anim-cl.gif ačiū labai smile.gif dėl krikštynų, tai esu darius medelius, gandrą , kitą savaitę puokšteles darysiu, bet labai tyngiu kelt  blush2.gif

As ziuriu kad ju nemacius nei vienam PC

Raudonoji gelele Naujosios Rutos, skambinausi i ja, dernausi, siule atvezti 10 kg. na bet man per didelis kiekis, o ju su 2-3 kg. nesudominau visai, \panasu i tai kad ju tera vienintelej parduotuvej - ju firminej Sake neveza nes nera paraisku, kad veztu, bet kaip gali buti jei niekas nezino kad aplamai tokie saldainiai yra doh.gif

QUOTE(Agnutytea @ 2011 07 13, 20:14)
Aš kitą savaitę būsiu Šiauliuose, o sekmadienį atgal į Vilnių grįšiu. Tai jei ką kreipkitės  mielai pagelbėsiu 4u.gif

Oi tik dabar pamačiau, kad Knielita iš Kauno  blush2.gif  doh.gif

As is Kauno verysad.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 13, 19:53)
dėl krikštynų, tai esu darius medelius, gandrą , kitą savaitę puokšteles darysiu, bet labai tyngiu kelt  blush2.gif

pasirodyk gandrą, pleeease blush2.gif nenuplagijuosiu nebijok, giminaičio krikštynoms jau dėžutę dekupažinu nail.gif

QUOTE(knielita @ 2011 07 13, 23:05)
As is Kauno   verysad.gif  verysad.gif  doh.gif

Knielita, Kaunas nuo Šiaulių visai netoli mirksiukas.gif Ekskursiją pasidarytumėt su šeimyną, vaikučiai būtų laimingi 4u.gif O gal į tą pusę ir saldainių medelį kas užsisakytų bigsmile.gif

arba...į šiauliečių temukę pasirašykit, gal kuri pro Kauną suks ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 14 liepos 2011 - 08:19
QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 14, 09:18)
Knielita, Kaunas nuo Šiaulių visai netoli  mirksiukas.gif  Ekskursiją pasidarytumėt su šeimyną, vaikučiai būtų laimingi  4u.gif O gal į tą pusę ir saldainių medelį kas užsisakytų bigsmile.gif

arba...į šiauliečių temukę pasirašykit, gal kuri pro Kauną suks ...

Na tolokai tie Siauliai, ypac jei paskaiciavus kiek saldainiu 1 kg. man kainuos tai aukso vertes saldainiai gaunas:D
O Siaulius mes mate ganetinai daug kartu, giminaiciai gyveno ten, kol neisvaziavo i UK ax.gif biggrin.gif
O del siaulieciu temutes, aciu uz gera minti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 14, 09:18)
pasirodyk gandrą, pleeease  blush2.gif nenuplagijuosiu nebijok, giminaičio krikštynoms jau dėžutę dekupažinu  nail.gif

kopijuokit kiek tik norit biggrin.gif jau rodžiausi kažkada tikrai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ducky, ta tulpiu puokste nuostabi bigsmile.gif ar cia is to storesnio tampomo popieriaus daryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 07 14, 12:34)
Ducky, ta tulpiu puokste nuostabi  bigsmile.gif ar cia is to storesnio tampomo popieriaus daryta  4u.gif

dėkui smile.gif kaip jūs čia visi sumąstėt, kad čia tulpės biggrin.gif tik dsbar pagalvojau, kad rimtai į tulpes panašu biggrin.gif taip iš storo popieriaus - pasaka jis, užsipirkau gal 13 spalvų ax.gif
Atsakyti
Visa nusikaliau - per dvi dienas padariau gitarą ir laivą doh.gif rodausi laivą - jis jubiliejinis dešimtasis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Laivas labai tikroviškas įspūdingai atrodo bigsmile.gif Kas gaus žado neteks thumbup.gif

O gandras...hmmm..matytas kažkur biggrin.gif bet tik dėl to, kad į gulbę panašus matyt blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 14 liepos 2011 - 19:40