Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(knielita @ 2011 07 11, 20:45)
zmona, superiniai darbai  wub.gif  wub.gif Tikrai labai dailus, zinok pati buciau laiminga tokius gavus 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites su prasymu as tokiu kreipiuosi i jus, man reikia rausvu saldainiu, gal galit kokius rekomenduoti? idealu sokoladiniai. Ducky kelis medelius darius is rausvu krikstynoms, kokie naudoti pas tave?
Atsakyti
Manaiau vasara merginos poilsiaujate blush2.gif , o matau kad darbai paciam karstymeti smile.gif)!!
labai jau grazus visu darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!
pasirodau savo greituka (reukejo kuo greiciau . tai icementavau ir dejau ant radijatoriaus , kad greiciau sustengtu ir per ta laiko lekiau i parduotuve saldainiu doh.gif ) ir nuotrauka ant greicio su telefonu nupyskinau rolleyes.gif !!

user posted image
Atsakyti
sea, labai grazus medelis 4u.gif

Mano keli nauji darbai:
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 12 liepos 2011 - 18:23
Labas
Visoms darbštuolėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš su prašymu gal kas galit papasakot kaip reikia iš organzos padaryti rožutes?
Atsakyti
[quote=ZmoNa_,2011 07 11, 15:08]
o cia seip
user posted image

Kaip tik galvoju dovanoti "milijona", tik niekaip nesugalvoju, kaip ar su kuo viena prie kito prikabinti pinigelius? O ta vieneta, kuris antroje ir kt kupiurose paprasciausiai uzlenkiate? smile.gif
Is anksto dekoju uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
O aš su dviem puokštelėm smile.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2011 07 12, 14:08)
Mergaites su prasymu as tokiu kreipiuosi i jus, man reikia rausvu saldainiu, gal galit kokius rekomenduoti? idealu sokoladiniai. Ducky kelis medelius darius is rausvu krikstynoms, kokie naudoti pas tave?

tau pailgų reikia? tik nofroj yra nebent tokie vadinasi "Volsebnij toffy" apie 16lt/kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 07 12, 20:03)

Kaip tik galvoju dovanoti "milijona", tik niekaip nesugalvoju, kaip ar su kuo viena prie kito prikabinti pinigelius? O ta vieneta, kuris antroje ir kt kupiurose paprasciausiai uzlenkiate? smile.gif
Is anksto dekoju uz pagalba 4u.gif

nu taip uzlenkiau negi nukirpsi biggrin.gif o jei turi "daugiau ranku" tai nereik manau net klijuoti ju, o as tai vos vos prilipinau kampuka karstais klijais, pabandziau lengvai nusiima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 07 12, 21:05)

ooo kazkas naujo thumbup.gif jau ta antra tai isvis wub.gif 4u.gif
Papildyta:
**sea** labai grazu, kuklu 4u.gif
knielita jau ta puokstele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 12, 20:05)
tau pailgų reikia? tik nofroj yra nebent tokie vadinasi "Volsebnij toffy"  apie 16lt/kg smile.gif

Aha, tokiu kaip pailgu, na forma ir dydis kaip aguonos, eifelio ar bet kurio kito panasaus saldainio 4u.gif
Del Norfos aciu, reiks pasiziurineti, nes kiek permeciau akimis maximos ir Iki pasirinkimus tai nenudziugino spalvine gama.

Ducky, pati darei geles? Man antroji irgi idomi labai, o pirmos saldainiukai krito i aki, is ju toks rudeninis medis turetu buti grazus blush2.gif Kokie jie?
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 12, 21:39)
Aha, tokiu kaip pailgu, na forma ir dydis kaip aguonos, eifelio ar bet kurio kito panasaus saldainio  4u.gif
Del Norfos aciu, reiks pasiziurineti, nes kiek permeciau akimis maximos ir Iki pasirinkimus tai nenudziugino spalvine gama.

Ducky, pati darei geles? Man antroji irgi idomi labai, o pirmos saldainiukai krito i aki, is ju toks rudeninis medis turetu buti grazus  blush2.gif Kokie jie?

kaip tik va žiūrėjau akcijas kur kokios, tai jiems nuolaida 12 lt/kg wink.gif

aha pati happy.gif saldainiai super duper skanūs ir kaina skani jeigu medis būtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 12, 21:10)

ooo kazkas naujo  thumbup.gif  jau ta antra tai isvis  wub.gif  4u.gif

dėkui bigsmile.gif o man pirmoji labiau gal dėl to, kad gyvai gražiau nei nuotraukoj smile.gif
Atsakyti
Ducky, isduok paslapti kur yra ju su nuolaida, kalbu apie Aleksandra saldainius blush2.gif
Mergaites, radau labai grazius saldainius Raudonoji gelele, bet ju kiek skambinau i Siaulius niekur daugiau ju nera verysad.gif Gal kuri vaziuojat i Siaulius blush2.gif Labai prasyciau pagalbos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 11, 15:08)
tai va gryzau is lietuveles, teko padaryti kelis medelius ale cia saviem  4u.gif  visi liko patenkinti, o as gal tik antru medeliu esu patenkinta, visi kiti darbai man nelabai, gal kad priemoniu reikiamu neturejau, nes nesinorejo daug islaidauti o ir prisipirkus buciau turejus palikti viska lt, tai teko suktis is to ka turiu  ax.gif
aciu tau kad uzrodei tokius grazius skaicius pirkti  4u.gif
ok meginu

90-mecio proga
dariau laiva, nu bet jau darbelio  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ne uz ka antro nedaryciau  schmoll.gif  ir gavosi nei sioks nei toks  blush2.gif  labai norejau grazaus kaip ducky  lotuliukas.gif  ale man reik dar dauuuug zoles aps...  doh.gif  lotuliukas.gif  aciu ducky uz pamokymus laivui daryti  4u.gif

nenusivertink, darbeliai labai grazus thumbup.gif labai... wub.gif matosi, kad turi išskirtinį skonį, sutverta darymui gražių dalykų tpsakant mirksiukas.gif

O 90-metis jaučiu koks apsipatenkinęs buvo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 07 12, 21:05)

aik tu sau bigsmile.gif apakau biggrin.gif

Ir Laptopas ilgai lauktas nerealus thumbup.gif

Žodžiu TALENTU tamsta apdovanota, o ir darbštumu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Knielita, patiko man barbė thumbup.gif

Mergiukai, gal galit įkelti darbelių krikštynų tematika, labai įdomu būtu... rolleyes.gif
Atsakyti