Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

user posted image
[/quote]

Kaip įdomiai sugalvota ! Labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
help biggrin.gif noriu parodyti darbelius, o naujas kompas ir kazkas cia man nesigauna g.gif paspaudziu kaip visada mygtuka IMG ir man iskart ismeta errora "privalote ivesti nuoroda" bet kad neduoda niekur vesti o iskart toki meta g.gif buvo kam nors taip gal? g.gif kas daryc g.gif ?
Atsakyti
Labas
Dar vieuser posted image

Uploaded with ImageShack.usnas medukas krikštynoms
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
ZmoNa_ - tu per čia nekrauk, geriau per radikal.ru užkrauk ir pasirink antrą nuorodą mirksiukas.gif

loreta72 - fainas dekoras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 11, 11:12)
ZmoNa_ - tu per čia nekrauk, geriau per radikal.ru užkrauk ir pasirink antrą nuorodą  mirksiukas.gif

kad vistiek reiks ta nuoroda deti cia i ta IMG? ar nereiks? g.gif as nemoku per ta radikala
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 11, 13:19)
kad vistiek reiks ta nuoroda deti cia i ta IMG? ar nereiks?  g.gif  as nemoku per ta radikala

nereiks nieko absoliučiai daryti tik nukopijuoti ją čia smile.gif
Atsakyti
tai va gryzau is lietuveles, teko padaryti kelis medelius ale cia saviem 4u.gif visi liko patenkinti, o as gal tik antru medeliu esu patenkinta, visi kiti darbai man nelabai, gal kad priemoniu reikiamu neturejau, nes nesinorejo daug islaidauti o ir prisipirkus buciau turejus palikti viska lt, tai teko suktis is to ka turiu ax.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 07 11, 13:56)
nereiks nieko absoliučiai daryti tik nukopijuoti ją čia smile.gif

aciu tau kad uzrodei tokius grazius skaicius pirkti 4u.gif
ok meginu

90-mecio proga
user posted image
user posted image

auksiniu vestuviu proga
user posted image
user posted image

o cia seip
user posted image

dariau laiva, nu bet jau darbelio blink.gif blink.gif blink.gif ne uz ka antro nedaryciau schmoll.gif ir gavosi nei sioks nei toks blush2.gif labai norejau grazaus kaip ducky lotuliukas.gif ale man reik dar dauuuug zoles aps... doh.gif lotuliukas.gif aciu ducky uz pamokymus laivui daryti 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 11, 15:08)
tai va gryzau is lietuveles, teko padaryti kelis medelius ale cia saviem  4u.gif  visi liko patenkinti, o as gal tik antru medeliu esu patenkinta, visi kiti darbai man nelabai, gal kad priemoniu reikiamu neturejau, nes nesinorejo daug islaidauti o ir prisipirkus buciau turejus palikti viska lt, tai teko suktis is to ka turiu  ax.gif
aciu tau kad uzrodei tokius grazius skaicius pirkti  4u.gif
ok meginu

visada prašom smile.gif na labai gražūs medeliai ir laivelis labai dailiai gavos thumbup.gif sakiau, kad tikrai nelengva padaryti laivą doh.gif
Atsakyti
O aš dar vienas gulbes rodausi. Pagaliau aš jomis iki galo patenkinta hihihi.gif Kai bandžiau fotkint, tai vos į ekraną tilpo, reikėjo šonu sustatyt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 11, 17:15)
visada prašom smile.gif na labai gražūs medeliai ir laivelis labai dailiai gavos  thumbup.gif sakiau, kad tikrai nelengva padaryti laivą  doh.gif

zinok sitos gulbes ir man labai grazios kazkodel g.gif nesakau kad kitos nebudavo grazios , bet sitom tai jau tikrai nei pridesi nei atimsi thumbup.gif
Atsakyti
Ducky, kas kas bet tavo gulbes nepakartojamos. Tik klausimas kiek dezuciu sunaudoji vienai?

zmona, superiniai darbai wub.gif wub.gif Tikrai labai dailus, zinok pati buciau laiminga tokius gavus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 11 liepos 2011 - 19:47
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 07 11, 19:18)
zinok sitos gulbes ir man labai grazios kazkodel  g.gif  nesakau kad kitos nebudavo grazios , bet sitom tai jau tikrai nei pridesi nei atimsi  thumbup.gif

dėkui wub.gif
QUOTE(knielita @ 2011 07 11, 20:45)
Ducky, kas kas bet tavo gulbes nepakartojamos. Tik klausimas kiek dezuciu sunaudoji vienai?

dėkui ir man dar svarbiau, kad ne kiekvienas jas turi, pvz negaliu daryti dažnai tokių, nes tiesiog labai pavargstu , todėl jas darau tik kai pateikia man prašymą labai iš anksto smile.gif po tris kiekvienai , t.y. 45 saldainiai smile.gif
Atsakyti