Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 07 06, 14:39)
lygiai tokį pat apvalų darau tik kad viršus ne apvalus o truputį kaip nupjautas, o kartais ir apvalų palieku smile.gif o dėl dydžio tai niekad nematuoju, visad iš akies darau  smile.gif

o tai kaip tada apvalų palikus gaunasi toks kaip plokščias g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 07 06, 14:53)
o tai kaip tada apvalų palikus gaunasi toks kaip plokščias  g.gif

nu matyt todėl, kad aš ne tik klijuoju saldainius, bet ir kaišioju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 06, 15:11)
nu matyt todėl, kad aš ne tik klijuoju saldainius, bet ir kaišioju  g.gif

ach va kaip cool.gif
Atsakyti
O aš beveik baigiau laptopą ir aišku kaip visad saldainių trūko lotuliukas.gif 2kg šokoladinių jau sunaudojau ir paskaičiavau, kad dar apie 90 saldainių trūksta biggrin.gif
Ryt matyt jau pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
Merginos visų darbeliai thumbup.gif taip ir toliau mirksiukas.gif
O aš ateinu su kukliu darbeliu skirtu mokslų baigimo proga
user posted image
aukštyn kojom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 07 06, 16:43)
Merginos visų darbeliai  thumbup.gif taip ir toliau  mirksiukas.gif
O aš ateinu su kukliu darbeliu skirtu mokslų baigimo proga

fainai thumbup.gif aš turėjau irgi užsakymą kepurei, bet per mažai laiko turėjau, tai atsisakiau smile.gif
Atsakyti
Taigi va gi nagi baigiau pagaliau savo laptopą biggrin.gif nesitikėjau aišku, kad sueis 3,3 kg saldainių, nu bet esmė tame kad neliko anei vieno biggrin.gif retai taip būna.... Kompas su visais atributais: operacine sistema Windows 7, touchpad'u, klaviatūra, kamera ir aišku ženkliuku Dell. O pavadinimas kompo jubiliato garbei "Dell Luke" biggrin.gif
Beje spalviškai visai tinka ateinančiam krepšinio čempionatui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ducky, kaip visad nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O kokie saldainiai panaudoti klaviaturos mygtukams, nes as taip pat ruosiuosi daryti kompiuteri vyrui gimtadienio proga, tik galvoju pagrinda daryti be saldainiu tik saldainine klaviatura, o tai per daug saldus gyvenimas bus suvalgius virs 3kg saldainiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 07 liepos 2011 - 15:34
Sveikos 4u.gif
seku Jusu temuke seniai, darbeliai aisku labai originalus ir grazus, tik ne viska speju paskaityti ax.gif

pati "prie progos" darau medelius, nesu daug dariusi, nes tik artimiesiems juos darau, savo malonumui daugiau...susizavejau Barbarux gelytemis is popieriaus ir saldainias, ziurejau nuoroda-viskas aisku, tik nezinau vieno-apie ta popieriu? g.gif nuejau i kanceliarines prekes, bet man gofro popieriu parode, kur kietas yra g.gif kitokio sake neturi, o is kur Jus mergaites, gaunate tokio popieriaus? gyvenu mazame mieste ax.gif pasufleruokit, prasau jei galit..kur perkate? ryt kaip tik vaziuosiu i Kauna, gal ten yra kur rasti? aciu uz info iskart smile.gif

tiesa turiu tokio popieriaus panasuas gal-ji pirkau senukuose berods, bet man is tos nuorodos tas popierius net nepanasus, nes jis nera toks "lankstus" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glimer: 07 liepos 2011 - 17:34
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 07 07, 16:33)
Ducky, kaip visad nerealiai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kokie saldainiai panaudoti klaviaturos mygtukams, nes as taip pat ruosiuosi daryti kompiuteri vyrui gimtadienio proga, tik galvoju pagrinda daryti be saldainiu tik saldainine klaviatura, o tai per daug saldus gyvenimas bus suvalgius virs 3kg saldainiu  cool.gif

ačiūū bigsmile.gif pirkau kalvarijų turguj yra ten tokie kaip kioskai su lenkiškai ir kitokiais užsienietiškais saldainiais., visiškai atsitiktinai net negalvodama kad rasiu užsėjau ir paėmiau paskutines dėžutes tris. Nenorėjau tų mocartų schmoll.gif beje liko du mygtukai tai skaniai suvalgiau, tikrai skanūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 07, 14:38)

nu super!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 07 08, 09:38)
nu super!!!! thumbup.gif

ačiū bigsmile.gif MB didelis mylėtojas Dell kompų, tai iš karto pamatęs, surado tokį modelį internete lotuliukas.gif
Atsakyti