Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(loreta72 @ 2011 07 03, 19:48)
Labas
Rodau kelis darbelius jūsų teismui:

mano favoritas su melynom saldainem smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ducky, kaip visada tavo darbai thumbup.gif

Mergytes, visu darbeliai saunus bigsmile.gif
Atsakyti
Mano medziukas draugei (nuotrauka nekokybiska, dukra is telefono ikele) ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 07 01, 22:11)
Ducky, tas su saulegrazomis super  ax.gif  thumbup.gif  negaliu atsiziuret  ax.gif is ko ta zaluma darei? kaip pritvirtinai prie butelio?

Dėkui wub.gif ten flizelinas, o ten tiesiog ne ant butelio tvirtinta o tokį kaip pagrindą pasidariau kad patogu būtų smaigstyt saulėgrąžas smile.gif

QUOTE(natur @ 2011 07 02, 01:39)
tai vadinasi man truksta praktikos nes nemoku taip graziai apdoroti paskui korpuso audiniu  blush2.gif

na ir man pirmieji laivai ne kažką ir tesigavo , kai pasižiūriu fotkes tai slėptis po lapais norisi doh.gif paskutinysis žaliasis kur kažkada kėliau jau devintas mano buvo, tai jau pati jaučiu kad su praktika viskas ateina. Padaryk nors kelis ir jau ant kokio ketvirto matysi, kad jau lengva juos daryti smile.gif

QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 02, 11:13)
Saulėgrąžos ir mėlynasis Ducky  wub.gif

Dėkavoju bigsmile.gif
QUOTE(barbarux @ 2011 07 02, 14:49)
pritariu  thumbup.gif 
tai vis tik vynioji  lotuliukas.gif  4u.gif

dėkui bigsmile.gif vynioju - gyvenimas priverčia biggrin.gif
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 07 03, 10:55)
Ducky vakar vakare guledama prisiminiau tave ir galvoju kaip laikosi tas taviskio anciukas biggrin.gif idomu ar jis ji valgo m?  g.gif

oh geras biggrin.gif niekas jo nevalgo, visi prigrąsyti prie jo net pirštelio nekišti, tai vis dar stovi nepaliestas iki šiol , o va viščiuką mano jei kas dar pamena, kaip tik padovanojau MB broliukui mažiausiajam, tai jau visi namiškiai jį po saldainį po saldainį ir beveik išrinko vargšiuką biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(loreta72 @ 2011 07 03, 20:48)
Labas
Rodau kelis darbelius jūsų teismui:

dailūs medukai 4u.gif
QUOTE(Narvile @ 2011 07 04, 10:55)
Mano medziukas draugei (nuotrauka nekokybiska, dukra is telefono ikele)  ax.gif 

Dėkui bigsmile.gif matyt darei iš vienos dėžutės ane? smile.gif
Atsakyti
Mergaites, superiniai darbeliai wub.gif
As prapuolus buvau, vasara juk wub.gif bet netinginiavau, pasirodau saviskius darbelius, tiesa, ne visus blush2.gif dalis iskeliavo be jokio iamzinimo ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 07 04, 10:55)
Mano medziukas draugei (nuotrauka nekokybiska, dukra is telefono ikele)  ax.gif 

user posted image

fainas bigsmile.gif thumbup.gif vazonėlis koks įdomus, nepatytas, kokiai progai medukas darytas??

QUOTE(knielita @ 2011 07 04, 17:19)
Mergaites, superiniai darbeliai  wub.gif
As prapuolus buvau, vasara juk  wub.gif  bet netinginiavau, pasirodau saviskius darbelius, tiesa, ne visus blush2.gif

balsuoju už pirmąjį ir paskutinį thumbup.gif

Atsakyti
Dar vienas extra atsirades medelis (jei tik galima sitaip issireiksti smile.gif )
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 04, 18:38)
fainas bigsmile.gif  thumbup.gif  vazonėlis koks įdomus, nepatytas, kokiai progai medukas darytas??
balsuoju už pirmąjį ir paskutinį  thumbup.gif

Dekui, man asmeniskai sirdis linksta prie paskutiniojo, nors ir pirmasis traukia blush2.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos auksarankes....
matau skirtuma tarp jus darbeliu ir savo, kazkaip kitaip saldainiai pas jus stovi...taigi klausimas:
koki rutuliuka darot, kur saldainius klijuojat, apvalu ar kiausinio formos?
aciu uz pagalba 4u.gif

knielita, labai grazus medelis...pasinaudosiu kada ideja ant tinkliuko priklijuoti is karoliuku metus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ojojojIeva: 06 liepos 2011 - 09:41
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 07 06, 09:39)
sveikos auksarankes....
matau skirtuma tarp jus darbeliu ir savo, kazkaip kitaip saldainiai pas jus stovi...taigi klausimas:
koki rutuliuka darot, kur saldainius klijuojat, apvalu ar kiausinio formos?
aciu uz pagalba 4u.gif

knielita, labai grazus medelis...pasinaudosiu kada ideja ant tinkliuko priklijuoti is karoliuku metus smile.gif  4u.gif

Aciu wub.gif Prasom naudokis ideja mirksiukas.gif Man prilipo kazkaip smile.gif Ypac kai reikia extra padaryti biggrin.gif skaicius ir juos prie medzio priderinti.

Burbula darau apvalu, na kiek imanoma apvalesni, klijuoju paprastai saldainiukus, as is virsaus pratus, nors ir is apacios klijuojant manau butu panasus vaizdas ax.gif
O kodel sakai, kad tavo kitaip stovi?
Atsakyti
Sveikos gržybių kūrėjos, na kokie nuostabūs Jūsų darbeliai. Pavydžiu notworthy.gif (nes aš niekaip nesugalvoju kaip Jūs tų medelių pagrindus padarot) todėl aš į pagalbą pasiimu šampo butelį ir padarau štai taip
user posted image
o daugiau štai čia Saldžios ir svaigios dovanos
Atsakyti
Ducky, iš ko burbulą darai tam ne apvaliam medžiui, na, kur burbulas ne apvalus gaunasi, o toks truputį plotas? Ir kokio dydžio pagrindą pasidarai? 4u.gif Ačiux
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 07 06, 14:29)
Sveikos gržybių kūrėjos, na kokie nuostabūs Jūsų darbeliai. Pavydžiu  notworthy.gif (nes aš niekaip nesugalvoju kaip Jūs tų medelių pagrindus padarot) todėl aš į pagalbą pasiimu šampo butelį ir padarau štai taip

gražu thumbup.gif viskas dera bigsmile.gif
QUOTE(barbarux @ 2011 07 06, 14:32)
Ducky, iš ko burbulą darai tam ne apvaliam medžiui, na, kur burbulas ne apvalus gaunasi, o toks truputį plotas? Ir kokio dydžio pagrindą pasidarai?  4u.gif Ačiux

lygiai tokį pat apvalų darau tik kad viršus ne apvalus o truputį kaip nupjautas, o kartais ir apvalų palieku smile.gif o dėl dydžio tai niekad nematuoju, visad iš akies darau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 06 liepos 2011 - 13:39