Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 29, 21:58)
Mergaitės, apie kokį kepinį popieriuką kalbate?  blush2.gif  čia gal tampomas dar taip vadinasi? rolleyes.gif
man tai pirmasis labiau patinka  blush2.gif  Kokie saldainiukai?

Ducky, kada išduosi, kaip tokius nerealiai realius kotus darai???? bigsmile.gif
KOKĮ MEDUKĄ SIŪLYTUMĖT DARYTI GINEKOLOGEI ?? g.gif

Dėkui bigsmile.gif man irgi pirmasis labai patinka blush2.gif bet ir antrasis kažkuom žavus smile.gif pirmojo saldainiai turkiški su kokosu "Orient coconut". Kotus darau iš daug vielos, gipso, lipalo o tada jau dažymas prasideda smile.gif daugiau gali paskaityt kažkur karoliukų temose yra tema berods g.gif
Krepinis popierius arba tampomas popierius, dar gofruotu vadinamas . Gėlėms sukti naudojamas specialus floristinis, jis daug storesnis nei kanceliarinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 29, 20:58)
Mergaitės, apie kokį kepinį popieriuką kalbate?  blush2.gif  čia gal tampomas dar taip vadinasi? rolleyes.gif
man tai pirmasis labiau patinka  blush2.gif  Kokie saldainiukai?

Ducky, kada išduosi, kaip tokius nerealiai realius kotus darai???? bigsmile.gif
KOKĮ MEDUKĄ SIŪLYTUMĖT DARYTI GINEKOLOGEI ?? g.gif

Taip, krepinis, tai vadinasi tampomas popierius, kanceliarinis plonas o floristinis storas.
Ginekologei reiktu kokio sexy medelio biggrin.gif
Atsakyti
Mano antras bandymas žaisti su krepiniu popierium ax.gif Gavau užduoti sukurti ką nors su saulėgrąžomis bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 28, 17:38)

kaip visda...NUOSTABUS DARBAI... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 30, 20:17)
Mano antras bandymas žaisti su krepiniu popierium  ax.gif Gavau užduoti sukurti ką nors su saulėgrąžomis  bigsmile.gif

user posted image

Labutis,
grazus mergaiciu darbeliai,
Ducky, o tos saulegrazos ot kad man taip per gimtadieni kas tokiu padovanotu , atrodo nerealiai thumbup.gif
ir dar toks nekuklus prasymas blush2.gif Ducky, is ko darai padrinda laivams, nu nerealiai ziurisi korpusai, jei gali isduok paslapti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2011 07 01, 09:21)
Labutis,
grazus mergaiciu darbeliai,
Ducky, o tos saulegrazos ot kad man taip per gimtadieni kas tokiu padovanotu , atrodo nerealiai  thumbup.gif
ir dar toks nekuklus prasymas  blush2.gif  Ducky, is ko darai padrinda laivams, nu nerealiai ziurisi korpusai, jei gali isduok paslapti  ax.gif

Dėkui, jau ne kartą ir ne du rašiau, kad iš putoplasto smile.gif tiesiog pajungiu fantazija ir skobinėju iki reikiamos man formos smile.gif
Papildyta:
Dar pora medeliukų smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ducky, tas su saulegrazomis super ax.gif thumbup.gif negaliu atsiziuret ax.gif is ko ta zaluma darei? kaip pritvirtinai prie butelio?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 07 01, 15:37)
Dėkui, jau ne kartą ir ne du rašiau, kad iš putoplasto  smile.gif tiesiog pajungiu fantazija ir skobinėju iki reikiamos man formos smile.gif

tai vadinasi man truksta praktikos nes nemoku taip graziai apdoroti paskui korpuso audiniu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 02 liepos 2011 - 00:40
Saulėgrąžos ir mėlynasis Ducky wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 07 02, 11:13)
Saulėgrąžos ir mėlynasis Ducky  wub.gif  wub.gif

pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tai vis tik vynioji lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ducky vakar vakare guledama prisiminiau tave ir galvoju kaip laikosi tas taviskio anciukas biggrin.gif idomu ar jis ji valgo m? g.gif
Atsakyti
Labas
Rodau kelis darbelius jūsų teismui:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image