Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(genovaite @ 2011 06 26, 18:35)

labai grazus medelis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 06 26, 21:15)
O ten tarp saldainių tik organza sudėta ar yra kažkokios tamsios gėlytės, nelabai įžiūriu

Ten tarp saldainių iš užuolaidos ( organzinėas) susuktos rožytės ir į tarpus ikilijuotos ax.gif
Atsakyti
labuka. seniai bebuvau cia. kai baigesi sena tema pamirsau prisidedi i favirites nauja, ir tik snd pagalvojau kodel man neismeta jusu temos sitos g.gif galvoju nejaugi nieks nieko nedaro g.gif o gi nueinu pasiziuriu kad nera net temos sitos, ot tai doh.gif doh.gif
bet jau grozybiu pridaret thumbup.gif thumbup.gif nauju ideju pasigaut lb gerai, bet as db daugiausia perejau ant buteliu dekoravimo su saldainiai, viena idesiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 06 27, 15:32)
labuka. seniai bebuvau cia. kai baigesi sena tema pamirsau prisidedi i favirites nauja, ir tik snd pagalvojau kodel man neismeta jusu temos sitos  g.gif  galvoju nejaugi nieks nieko nedaro  g.gif  o gi nueinu pasiziuriu kad nera net temos sitos, ot tai  doh.gif  doh.gif
bet jau grozybiu pridaret  thumbup.gif  thumbup.gif  nauju ideju pasigaut lb gerai, bet as db daugiausia perejau ant buteliu dekoravimo su saldainiai, viena idesiu smile.gif

Kaip įdomiai ir gražiai thumbup.gif , o saldainiai nusiima?
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 26, 10:53)
as turbut krepiniu popierium sukciau ant saldainiu popieriuko, ant virsaus nes isemimas is popieriuku ir sukimas i nemaistini popieriu labai nehigieniska  schmoll.gif  dar jei namie valgomas tai gal dzin, bet jei kur nestis ar nesti tai nenoreciau valgyti tokiu saldainiu  4u.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif saldainį vynioju jau su popieriuku į krepinį popierių nes kitaip labai nehigieniškai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 06 27, 16:15)
Kaip įdomiai ir gražiai  thumbup.gif , o saldainiai nusiima?

dekui smile.gif nu tie saldainiai ant oazes ir priklijuota ji prie butelio, bet manau stipriai parovus turetu nusiimti g.gif arba pirma saldainius suvalgyt o tada jau nuraut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 27 birželio 2011 - 23:09
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 06 27, 23:08)
dekui smile.gif nu tie saldainiai ant oazes ir priklijuota ji prie butelio, bet manau stipriai parovus turetu nusiimti  g.gif  arba pirma saldainius suvalgyt o tada jau nuraut biggrin.gif

As kai dariau butelius taip su saldainiais tevo dienai, tai burbulo prie butelio neklijavau, su ta mintim, kad bumbula nuimi ant stalo, vaisiniesi gerimeliu ir uzkandi saldainukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 28, 09:07)
As kai dariau butelius taip su saldainiais tevo dienai, tai burbulo prie butelio neklijavau, su ta mintim, kad bumbula nuimi ant stalo, vaisiniesi gerimeliu ir uzkandi saldainukais ax.gif

bet tai jisai nekruta? g.gif as tai gal bijociau kad nuleks..
Atsakyti
Sveikos visos darbstuoles 4u.gif Ka tik uzsukau i jusu temuke, tai tokiu groziu dar nebuvau maciusi, na jus ir drabstuoles. Noreciau ir as isbandyti sita mena tik jau labai prisibijau, kad nesigaus man niekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 06 28, 11:43)
Sveikos visos darbstuoles  4u.gif Ka tik uzsukau i jusu temuke, tai tokiu groziu dar nebuvau maciusi, na jus ir drabstuoles. Noreciau ir as isbandyti sita mena tik jau labai prisibijau, kad nesigaus man niekas  ax.gif

Tikrai nėra ko bijoti, imi ir darai bigsmile.gif tik iš pradžių siūlau peržiūrėt pirmą šios temos žinutę su naudingom nuorodom pradžiai smile.gif

O aš rodausi du medžius, kurie keliaus daktarams kaip dar viena padėka už grąžinta regėjimą bigsmile.gif
Pirmąjam rinkau tokias spalvas, kad perteikt pagrindines akių spalvas: mėlyna, žalia ruda, o antrasis kiek kuklesnis, kiek supratau bus skirtas gydytojui asistentui smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 28, 19:38)
Tikrai nėra ko bijoti, imi ir darai  bigsmile.gif tik iš pradžių siūlau peržiūrėt pirmą šios temos žinutę su naudingom nuorodom pradžiai smile.gif

O aš rodausi du medžius, kurie keliaus daktarams kaip dar viena padėka už grąžinta regėjimą  bigsmile.gif
Pirmąjam rinkau tokias spalvas, kad perteikt pagrindines akių spalvas: mėlyna, žalia ruda, o antrasis kiek kuklesnis, kiek supratau bus skirtas gydytojui asistentui smile.gif

user posted image
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, apie kokį kepinį popieriuką kalbate? blush2.gif čia gal tampomas dar taip vadinasi? rolleyes.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 06 28, 18:38)
O aš rodausi du medžius, kurie keliaus daktarams kaip dar viena padėka už grąžinta regėjimą  bigsmile.gif

man tai pirmasis labiau patinka blush2.gif Kokie saldainiukai?

Ducky, kada išduosi, kaip tokius nerealiai realius kotus darai???? bigsmile.gif

KOKĮ MEDUKĄ SIŪLYTUMĖT DARYTI GINEKOLOGEI ?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 29 birželio 2011 - 20:59