QUOTE(googliuke @ 2011 06 26, 01:01)
Jusu darbai nuostabus
ilgai negalvojus pati uzsimojau padaryti dovanele. Kaip pradinukei man butu idealiausia pameginti nediduka medeli, bet kur tau maximalioji as uzsimane zaviam futbolininkui gimtadienio proga surutulioti salduji futbolo kamuoli kuri cia visai salia uzmaciau
Padekit man mergaites kurios jau buvote ji ismeginusios, kaip viskas vyko, is ko pagrinda daret, ir ka daryt jei visa forma idealiai neuzsipildys
ir dar buciau dekinga toms kurios perkalbetu mane ir priverstu nusileisti vienu laipteliu zemiau
Sveikintinas uzmojis pradinukei
. Dariau as kamuoli, pagrinda dariau is oazes, reikia taisyklingo burbulo, tada emiau triufelius, isemiau is popieriuko, smeigiau i saldaini dantu krapstuka, tada viska apvyniojau krepiniu (tampomu) popierium, koteli uztvirtinau karstais klijais. Tik dabar matau klaidas- reikia vynioti arba i dviguba popieriu arba pries tai i kazkoki kita balta popieriu ivynioti saldaini, nes pastoveje saldainiai persigeria i popieriu, ir balta lieka tik balksva. Toliau imi jau paruostus saldainius ir smaigstai i kamuoli, viduriukas juodas ir aplink balti, man gavosi be tarpu, o jei lieka manau imanoma tada giliau susmeigti saldainius ir tarpu neliks. Tada as vel istraukiau po viena saldaini, koteli tepiau karstais klijais ir smeigiau atgal. Kamuolys baigtas. Sekmes, ir sis darbas nera toks sudetingas, kaip gali atrodyti, daugiau krapstymosi kol saldainius paruosi, o paskui viskas greitai. Lauksim fotkiu