Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

QUOTE(vitaitiene @ 2011 06 23, 18:00)
Mergaitės, o koks laivelio pagrindas?  g.gif
nuostabu...  wub.gif

Pagrindą darau iš picos dėžučių. Mano vaikinukas kai kada nusiperka didelę picą, o mama kaip visada viską kaupia - gal pravers ax.gif ir praverčia. Išsipiešiu dugną, tada iš to paties kartono klijuoju laivelio šonus. Iš lipnios juostos likusį karkasą priklijuoju laivo viduryje, kad turėčiau prie ko stiebą burei tvirtinti. Visą laivo korpusą apklijuoju krepiniu floristiniu ( jis standesnis už paprastą) popieriumi. Gale laivelio idedu putų polistirolio gabalą, ir klijujoju saldainius. ax.gif
Po joninių darysi udar vieną laivelį tai galėsiu pafotkinti darbo eigą - aišku jei kam įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 06 23, 22:02)
Pagrindą darau iš picos dėžučių. Mano vaikinukas kai kada nusiperka didelę picą, o mama kaip visada viską kaupia - gal pravers  ax.gif  ir praverčia. Išsipiešiu dugną, tada iš to paties kartono klijuoju laivelio šonus. Iš lipnios juostos likusį karkasą priklijuoju laivo viduryje, kad turėčiau prie ko stiebą burei tvirtinti. Visą laivo korpusą apklijuoju krepiniu floristiniu ( jis standesnis už paprastą) popieriumi. Gale laivelio idedu putų polistirolio gabalą, ir klijujoju saldainius.  ax.gif
Po joninių darysi udar vieną laivelį tai galėsiu pafotkinti darbo eigą - aišku jei kam įdomu  ax.gif

Labai idomu, as vis nedrystu tokiu darbu pradeti, galvoju, kad man iki ju dar toli, gal po issamios pamokeles ir as ka sukursiu ax.gif
Atsakyti
Visų darbeliai gražūs, bet patys pačiausi man su ferrero rosche saldainiais, man jie skaniausi. Gal galit pasakyti kas darėt medelį iš tų saldainių, ar užtenka mažos dėžutės nedideliam medukui
Atsakyti
Jusu darbai nuostabus 4u.gif ilgai negalvojus pati uzsimojau padaryti dovanele. Kaip pradinukei man butu idealiausia pameginti nediduka medeli, bet kur tau maximalioji as uzsimane zaviam futbolininkui gimtadienio proga surutulioti salduji futbolo kamuoli kuri cia visai salia uzmaciau doh.gif Padekit man mergaites kurios jau buvote ji ismeginusios, kaip viskas vyko, is ko pagrinda daret, ir ka daryt jei visa forma idealiai neuzsipildys g.gif ir dar buciau dekinga toms kurios perkalbetu mane ir priverstu nusileisti vienu laipteliu zemiau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(googliuke @ 2011 06 26, 01:01)
Jusu darbai nuostabus  4u.gif ilgai negalvojus pati uzsimojau padaryti dovanele. Kaip pradinukei man butu idealiausia pameginti nediduka medeli, bet kur tau maximalioji as uzsimane zaviam futbolininkui gimtadienio proga surutulioti salduji futbolo kamuoli kuri cia visai salia uzmaciau  doh.gif Padekit man mergaites kurios jau buvote ji ismeginusios, kaip viskas vyko, is ko pagrinda daret, ir ka daryt jei visa forma idealiai neuzsipildys g.gif ir dar buciau dekinga toms kurios perkalbetu mane ir priverstu nusileisti vienu laipteliu zemiau  blush2.gif  blush2.gif

Sveikintinas uzmojis pradinukei thumbup.gif . Dariau as kamuoli, pagrinda dariau is oazes, reikia taisyklingo burbulo, tada emiau triufelius, isemiau is popieriuko, smeigiau i saldaini dantu krapstuka, tada viska apvyniojau krepiniu (tampomu) popierium, koteli uztvirtinau karstais klijais. Tik dabar matau klaidas- reikia vynioti arba i dviguba popieriu arba pries tai i kazkoki kita balta popieriu ivynioti saldaini, nes pastoveje saldainiai persigeria i popieriu, ir balta lieka tik balksva. Toliau imi jau paruostus saldainius ir smaigstai i kamuoli, viduriukas juodas ir aplink balti, man gavosi be tarpu, o jei lieka manau imanoma tada giliau susmeigti saldainius ir tarpu neliks. Tada as vel istraukiau po viena saldaini, koteli tepiau karstais klijais ir smeigiau atgal. Kamuolys baigtas. Sekmes, ir sis darbas nera toks sudetingas, kaip gali atrodyti, daugiau krapstymosi kol saldainius paruosi, o paskui viskas greitai. Lauksim fotkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 26, 10:42)
isemiau is popieriuko, smeigiau i saldaini dantu krapstuka, tada viska apvyniojau krepiniu (tampomu) popierium, koteli uztvirtinau karstais klijais.

as turbut krepiniu popierium sukciau ant saldainiu popieriuko, ant virsaus nes isemimas is popieriuku ir sukimas i nemaistini popieriu labai nehigieniska schmoll.gif dar jei namie valgomas tai gal dzin, bet jei kur nestis ar nesti tai nenoreciau valgyti tokiu saldainiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2011 06 24, 22:56)
Visų darbeliai gražūs, bet patys pačiausi man su ferrero rosche saldainiais, man jie skaniausi. Gal galit pasakyti kas darėt medelį iš tų saldainių, ar užtenka mažos dėžutės nedideliam medukui

Dariau aš vieną medelį ax.gif turi būti kažkur ankstesnėje temoje , bet galiu dar ir pakartoti - tai jam užteko vienos dėžutės ( na ne tokia ji jau maža - 16 saldainių ) smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 26, 09:53)
as turbut krepiniu popierium sukciau ant saldainiu popieriuko, ant virsaus nes isemimas is popieriuku ir sukimas i nemaistini popieriu labai nehigieniska  schmoll.gif  dar jei namie valgomas tai gal dzin, bet jei kur nestis ar nesti tai nenoreciau valgyti tokiu saldainiu  4u.gif

originalus popieriukas labai sviecia is po krepinio, tada reikia daug sluoksniu krepinio, o kai vynioji prie saldainio rankom net neslieti, issuki saldaini, smeigi smeigtuka ir i krepini suki, tik tiek, kad krepinis yra turbut ne maistui skirtas doh.gif , bet tik tiek to minuso matau, bet cia kiekvienam savo...
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 26, 20:56)
originalus popieriukas labai sviecia is po krepinio, tada reikia daug sluoksniu krepinio, o kai vynioji prie saldainio rankom net neslieti, issuki saldaini, smeigi smeigtuka ir i krepini suki, tik tiek, kad krepinis yra turbut ne maistui skirtas doh.gif , bet tik tiek to minuso matau, bet cia kiekvienam savo...

tada galima buvo į maistinę plėvelę vynioti, tada jau į krepinį. Krepinis turbūt tas vadinamas vaikiškas, šiaip, nesupykit, bet aš irgi nevalgyčiau į jį įvyniotų saldainių schmoll.gif , teko iš jo kažką daryt, tai rankos kelias dienas nenusiplovė, taip nudažė, dažo jis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 06 26, 20:21)
tada galima buvo į maistinę plėvelę vynioti, tada jau į krepinį. Krepinis turbūt tas vadinamas vaikiškas, šiaip, nesupykit, bet aš irgi nevalgyčiau į jį įvyniotų saldainių  schmoll.gif , teko iš jo kažką daryt, tai rankos kelias dienas nenusiplovė, taip nudažė, dažo jis  4u.gif

Tas kur floristinis - jis nedažo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 06 26, 21:27)
Tas kur floristinis - jis nedažo  smile.gif

tai tas ir storesnis, bet jei su laiku persigėrė popierius nuo saldainio, tai suprantu, kad darė iš plono vaikiško 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 06 26, 19:35)
Dariau aš vieną medelį  ax.gif  turi būti kažkur ankstesnėje temoje , bet galiu dar ir pakartoti - tai jam užteko vienos dėžutės ( na ne tokia ji jau maža - 16 saldainių )  smile.gif

user posted image user posted image

O ten tarp saldainių tik organza sudėta ar yra kažkokios tamsios gėlytės, nelabai įžiūriu
Atsakyti