merginos, su prasymu dideliu !!! kur rasti kas KLP gamina sampanui vaikiskam etiketes PIRATU tema. Man i AZ prasau .
Aciu
QUOTE(kristynka* @ 2011 06 23, 14:40)
o kaip tas rozytes taip graziai susakat, padarot ? isduokit visa paslapti
čia nuorodų, kaip supratau, dėti negalima, parašysiu vėliau į až
QUOTE(barbarux @ 2011 06 23, 14:53)
čia nuorodų, kaip supratau, dėti negalima, parašysiu vėliau į až
kodėl negalima? norėčiau ir aš
QUOTE(genovaite @ 2011 06 14, 20:03)
Mergaitės, o koks laivelio pagrindas?
nuostabu...
ogo gali buti kad negalima nuorodu deti, labai gaila barbarux, ir as noreciau.
bandziau ale ne kaip gavosi man geles, matyt neivaldau technikos. Kt.savaitgali turiu drauges gimtadieni butu smagu rankinuka su pinigais padovanoti
o as noriu jus prajuokinti cia tinginio medis , pritrukau fantazijos siemet tad uosvis gavo toki medi nuo anukeliu
buvo braske tokia
o dovanu isveze tokia
Papildyta:
as dariau is putplascio plokstes, bet pirma dariau nzn ar kada antra darysiu daug darbo ideta buvo kol i laiva pan.gavosi ir dar maciau ir maciau kad yra kur tobuleti ir reiktu stipriai padirbeti.
bandziau ale ne kaip gavosi man geles, matyt neivaldau technikos. Kt.savaitgali turiu drauges gimtadieni butu smagu rankinuka su pinigais padovanoti
o as noriu jus prajuokinti cia tinginio medis , pritrukau fantazijos siemet tad uosvis gavo toki medi nuo anukeliu
buvo braske tokia
o dovanu isveze tokia
Papildyta:
QUOTE(vitaitiene @ 2011 06 23, 19:00)
as dariau is putplascio plokstes, bet pirma dariau nzn ar kada antra darysiu daug darbo ideta buvo kol i laiva pan.gavosi ir dar maciau ir maciau kad yra kur tobuleti ir reiktu stipriai padirbeti.
JONUI ir JANINAI:
QUOTE(vitaitiene @ 2011 06 23, 19:00)
aš darau iš putoplato, bet galima jeigu nesinori namų paversti bardaku daryti krepšelyje
QUOTE(genovaite @ 2011 06 22, 07:49)
10 BALŲ ŠIO VAKARO TEMAI
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 22, 22:19)
[url=http://hotimg23.fotki.com/p/a/78_158/8_136/DSC05557-vi.jpg]
NUOTAIKINGA
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 06 23, 18:53)
O štai kaip aš padekoravau butelį Janinai turėjau mintį sukurti vasarišką pievą su drugeliais, paparčiais, uogytėm
Linksmų visiems Joninių
Linksmų visiems Joninių
gRAŽI IDĖJA ant ko butelį tupdei ir gražumynus prie ko tvirtinai?ar ten koks krepšelis pasislėpęs?
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 23, 22:24)
gRAŽI IDĖJA ant ko butelį tupdei ir gražumynus prie ko tvirtinai?ar ten koks krepšelis pasislėpęs?
dėkis pasidariau formą iš putplasčio kaip visad