QUOTE(šneider @ 2011 06 22, 09:26)
pats tas joninių stalui
K
Tai, kad kiek žinau buvo skirtas jonui, ale iškeliaus kažkur tai pas vandas ar vandinus teks jonui naują daryti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 22, 18:26)
Manieji vestuviniai pauskteliai isskrido pas jaunuosius Visas komplektelis (kazkaip auksines
Fainas komplektėlis, o gal turi nuotraukytę kas ten viduj supakuota, nelabai ižiūriu per ipakavimą
QUOTE(genovaite @ 2011 06 22, 19:40)
Fainas komplektėlis, o gal turi nuotraukytę kas ten viduj supakuota, nelabai ižiūriu per ipakavimą
aš ir nelabai įžiūriu, per daug blizga
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 22, 22:06)
tai cia tas pats vestuvinis su pauksciukais kur anksciau buvau idejus
aaa, žiopla, neužmačiau turbūt
Uzkretet Jus mane saldainiu virusu, negaliu susilaikyti vis kazko naujo nepabandzius. Dabar visa gimine ir draugai ivairiomis progomis bus apdalinti saldainiais Tik fotografavimo meno reikia pasimokyti O kaip Jus fotografuojat, is kurios puses turi sviesa kristi, nes ir siaip ir taip bandau, na nesigauna man taip graziai kaip Jums.
Linksmu Joninu
Linksmu Joninu
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 22, 21:06)
Papildyta:
Tai jau tikrai fainas darbelis, reiks pasieškoti , matyt buvau pražioplinus
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 22, 22:19)
Uzkretet Jus mane saldainiu virusu, negaliu susilaikyti vis kazko naujo nepabandzius. Dabar visa gimine ir draugai ivairiomis progomis bus apdalinti saldainiais Tik fotografavimo meno reikia pasimokyti O kaip Jus fotografuojat, is kurios puses turi sviesa kristi, nes ir siaip ir taip bandau, na nesigauna man taip graziai kaip Jums.
Linksmu Joninu
Linksmu Joninu
Nuotaikingas darbelis kai aš fotografuoju šviesa būna man už nugaros, be to daug ką lemia fotoaparatas
vitalija.vilke Jusu vestuvinis nerealiai graziai atrodo
Papildyta:
genovaite, super tavo laivelis toks lengvutis,
as viena padariua ir kazko kt.nerandu laiko, sunkiai sekasi putoplasta aptraukti audiniu, o kt.kurybiniu minciu neatradau
Papildyta:
barbarux, tavo rankinukas labai grazus,
bet nemoku tokiu geliu sukti gal konkreciai turi info kur rasti aprasyma, kaip jas daryti?
Papildyta:
o dar ponas Bynas
Papildyta:
genovaite, super tavo laivelis toks lengvutis,
as viena padariua ir kazko kt.nerandu laiko, sunkiai sekasi putoplasta aptraukti audiniu, o kt.kurybiniu minciu neatradau
Papildyta:
barbarux, tavo rankinukas labai grazus,
bet nemoku tokiu geliu sukti gal konkreciai turi info kur rasti aprasyma, kaip jas daryti?
Papildyta:
QUOTE(genovaite @ 2011 06 16, 19:52)
o dar ponas Bynas