Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

user posted image
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 06 22, 07:49)

pats tas joninių stalui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 06 22, 09:26)
pats tas joninių stalui  thumbup.gif

K
Tai, kad kiek žinau buvo skirtas jonui, ale iškeliaus kažkur tai pas vandas ar vandinus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif teks jonui naują daryti smile.gif
Atsakyti
Manieji vestuviniai pauskteliai isskrido pas jaunuosius smile.gif Visas komplektelis (kazkaip auksines atvirutes visai nesinorejo, todel dariau bordo) 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 22, 18:26)
Manieji vestuviniai pauskteliai isskrido pas jaunuosius  smile.gif Visas komplektelis (kazkaip auksines

Fainas komplektėlis, o gal turi nuotraukytę kas ten viduj supakuota, nelabai ižiūriu per ipakavimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 06 22, 19:40)
Fainas komplektėlis, o gal turi nuotraukytę kas ten viduj supakuota, nelabai ižiūriu per ipakavimą  ax.gif

drinks_cheers.gif aš ir nelabai įžiūriu, per daug blizga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 06 22, 18:40)
Fainas komplektėlis, o gal turi nuotraukytę kas ten viduj supakuota, nelabai ižiūriu per ipakavimą  ax.gif

Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2011 06 22, 19:54)
drinks_cheers.gif aš ir nelabai įžiūriu, per daug blizga  rolleyes.gif

tai cia tas pats vestuvinis su pauksciukais kur anksciau buvau idejus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 22, 22:06)

aaa, žiopla, neužmačiau turbūt doh.gif
Atsakyti
Uzkretet Jus mane saldainiu virusu, negaliu susilaikyti vis kazko naujo nepabandzius. Dabar visa gimine ir draugai ivairiomis progomis bus apdalinti saldainiais biggrin.gif Tik fotografavimo meno reikia pasimokyti verysad.gif O kaip Jus fotografuojat, is kurios puses turi sviesa kristi, nes ir siaip ir taip bandau, na nesigauna man taip graziai kaip Jums.
Linksmu Joninu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 22 birželio 2011 - 21:19
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 22, 21:06)
Papildyta:

Tai jau tikrai fainas darbelis, reiks pasieškoti , matyt buvau pražioplinus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 22, 22:19)
Uzkretet Jus mane saldainiu virusu, negaliu susilaikyti vis kazko naujo nepabandzius. Dabar visa gimine ir draugai ivairiomis progomis bus apdalinti saldainiais  biggrin.gif Tik fotografavimo meno reikia pasimokyti  verysad.gif O kaip Jus fotografuojat, is kurios puses turi sviesa kristi, nes ir siaip ir taip bandau, na nesigauna man taip graziai kaip Jums.
Linksmu Joninu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nuotaikingas darbelis thumbup.gif kai aš fotografuoju šviesa būna man už nugaros, be to daug ką lemia fotoaparatas wink.gif
Atsakyti
vitalija.vilke Jusu vestuvinis nerealiai graziai atrodo wub.gif
Papildyta:
genovaite, super tavo laivelis toks lengvutis,
as viena padariua ir kazko kt.nerandu laiko, sunkiai sekasi putoplasta aptraukti audiniu, o kt.kurybiniu minciu neatradau verysad.gif

Papildyta:
barbarux, tavo rankinukas labai grazus,
bet nemoku tokiu geliu sukti blush2.gif gal konkreciai turi info kur rasti aprasyma, kaip jas daryti?
Papildyta:
QUOTE(genovaite @ 2011 06 16, 19:52)
Mano vakarykštis kompas  blush2.gif

user posted image user posted image

thumbup.gif o dar ponas Bynas lotuliukas.gif
Atsakyti