Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 9 tema

Atidarom 9 jau viena koja jubiliejinius saldžius vasariškus namučius ir toliau dalinamės patirtimi, rodomės savo ir giriame kitų saldžius darbelius user posted image drinks_cheers.gif user posted image

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema

------------------------------------------------------
Pamokėlės kaip pasidaryti saldainių medį - 8 temos pradžioj štai ČIA
Ten pat rasite ir kaip pasidaryti vynuoges.
Kaip pasidaryti ananasą ČIA

------------------------------------------------------

Šiek tiek įkvėpimo
Šiek tiek įkvėpimo 2
Pavyzdžiai ir pamokėlės
Papildyta:
Nekėliau pamokėlių nuotraukų, nes kažkodėl nebegalima priartinti senų nuotraukų ir gauti linkus į jas (nors kai užvedinėjau aną temą, buvo linkai su priartinimais). Tai tiesiog sudėjau nuorodas kur yra kas smile.gif

Papildyta:
Dėkui už pagyras mano vestuviniam 4u.gif

Ducky pas mus mačiau dar, tai arba neišpirkta, arba tiekia g.gif Mačiau ir naujų rūšių atvežta, aš vis tikiuosi Rocher angaže sulaukti, pav.irgi buvau įdėjusi blush2.gif
[/quote]

nu ot kur, o sostinei tai ir neveža mad.gif niekur kitur tokių saldainių, kokių būdavo norfoj nėra ir dėl to mane labiausiai nervas ima doh.gif

QUOTE(Narvile @ 2011 06 06, 09:09)
Ducky, o kaip tu ta medziagyte tvirtini, ar tiesiai ant gipso su klijais, ar kaip kitaip, labai graziai tie tavo vazoneliai aptraukti, kaip tu taip lygiai ta popieriu islankstai, ar cia armonikele kokia darai  blush2.gif as velyku medeliui bandziau, tai man vistiek nesigavo lygios tos bangeles  4u.gif

medžiaga tvirtinu klijais paprastai ant cemento, o vazonėlį aptraukiu net nežinau kaip paaiškint, na panašiai kaip sakė Žmona_ smile.gif iš pradžių ir man negražiai gaudavosi, bet kaip sakant su metais viskas ateina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 06 birželio 2011 - 16:25
ooooooo, nauja tema thumbup.gif

Ačiū statybininkei Ducky 4u.gif
Atsakyti
Visada smagu užsukti į saldžius namučius smile.gif
O į vasariškus saldžius namučius "ateinu"
su vasarišku darbuku - saldžia Joninių skrybėle.

user posted image

Atsakyti
Ducky aciu uz namucius 4u.gif
ir man pirmi medeliai lievai gavosi biggrin.gif daba kai paziuriu tai baisu darosi lotuliukas.gif

Saga 28 nu kokia grazi skrybelaite thumbup.gif 4u.gif labai vasariska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 06, 18:25)
Visada smagu užsukti į saldžius namučius smile.gif
O į vasariškus saldžius namučius "ateinu"
su  vasarišku darbuku - saldžia Joninių skrybėle.

kaip įdomiai clap_1.gif

Atsakyti
Labutis, pagaliau nauja temutė, visą dieną laukiau blush2.gif

Aš su savo klauisimais: man reikia baltai aptraukto vazono, tai visgi aptraukiama su popieriumi ar medžiagytė? ir kur būtų galima įsigyti? šiandien aplekiau kelias kanceliarines, tai radau sidabrinės spalvos tampomą.O gal tiktų paprastas tampomas baltas popierius?

Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 06, 14:21)
na as naudoju arba putoplasto burbula arba is popieriaus susukta tai tikrai kietas ir niekur nejuda... apvynioju kokiu nors spalvotu popieriu ar medziaga  g.gif  ziurint kokie saldainiai kokios spalvos  g.gif

del popieriaus tai ducky naudoja toki ale dovanini popieriu celoofanini, pas mus tokio nera tai as naudoju paprasta popierini bet virsus blizgus su folija g.gif  o pilu cementa jau ant aplipinto vazono  ax.gif
einu nufotkinsiu  biggrin.gif

popierių sukat ant lazdelės jau? g.gif bijau su oaze daryti, o jei nusmuks man vėl doh.gif

Ducky parašyk prašau, kur randi to popieriaus? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 20:12)

popierių sukat ant lazdelės jau? g.gif  bijau su oaze daryti, o jei nusmuks man vėl doh.gif
Ducky parašyk prašau,  kur randi to popieriaus? aciuks.gif

Aš esu bandžius ir su oaze ir su putplasčiu, tai žinok su oaze man tas pats kaip ir tau gavos kelis kartus, dabar vien su putplasčiu žaidžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu tai va, is kur man dabar to putplaiscio gauti? g.gif

butu idomu, jei pasidalintu kas kaip su tuo popierium? klijuoti/sukti ant pagalio ar suklijuoti atskirai ir tada bandyti pritvirtinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 06 birželio 2011 - 19:28
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 20:12)
Labutis, pagaliau nauja temutė, visą dieną laukiau  blush2.gif

Aš su savo klauisimais: man reikia baltai aptraukto vazono, tai visgi aptraukiama su popieriumi ar medžiagytė? ir kur būtų galima įsigyti? šiandien aplekiau kelias kanceliarines, tai radau sidabrinės spalvos tampomą.O gal tiktų paprastas tampomas baltas popierius?
Papildyta:
popierių sukat ant lazdelės jau? g.gif  bijau su oaze daryti, o jei nusmuks man vėl doh.gif
Ducky parašyk prašau,  kur randi to popieriaus? aciuks.gif

shetelig parduotuvėj smile.gif esu vazoną traukusi ir medžiaga ir ta "folija" tai man ir taip ir taip patinka smile.gif

o apie kokias lazdeles čia kalbi? g.gif
su oazėm siūlau neprasidėti, nes jos per trapios ir nelaiko formos. Patikrinta. Geriau sukis iš žurnalą burbulą arba iš putoplasto kaip aš darau. Putoplastą perku statybinėse parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 20:26)
Niu tai va, is kur man dabar to putplaiscio gauti? g.gif

butu idomu, jei pasidalintu kas kaip su tuo popierium? klijuoti/sukti ant pagalio ar suklijuoti atskirai ir tada bandyti pritvirtinti?

kaip ir ducky rase, suglemziu rutuli is popieriu, laikrasciu ar zurnalu .. stipriai apvynioju izoliacija va tau ir bumbulas 4u.gif ispjauni skyle mauni ant koto biggrin.gif nes oaze tai tikrai nelabai tinkama medziaga , ypac jei dedama daug saldainiu 4u.gif ir toks popierinis bummbulas nei kart nenusimove ar nesuskydo ar dar kas neatsitiko schmoll.gif kieciau uz medi lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele: 06 birželio 2011 - 20:34
QUOTE(Ducky @ 2011 06 06, 18:14)
shetelig parduotuvėj  smile.gif esu vazoną traukusi ir medžiaga ir ta "folija" tai man ir taip ir taip patinka smile.gif

o apie kokias lazdeles čia kalbi?  g.gif
su oazėm siūlau neprasidėti, nes jos per trapios ir nelaiko formos. Patikrinta. Geriau sukis iš žurnalą burbulą arba iš putoplasto kaip aš darau. Putoplastą perku statybinėse parduotuvėse.

lazdeles turėjau minty kotą tongue.gif bandysiu is laikraščių, nes man dėl vieno karto neverta pirkti, nebent yra ir nedideliais kiekiais ax.gif matyt teks medziagyte traukti, as ne is vln.

ačiū 4u.gif
Atsakyti