Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Sissta @ 2011 08 01, 09:12)
Agnieshkute, fainulka meskinas;)) is ko cia nerei?

4u.gif

70% merinos vilna ir 30% dralonas (net nezinau kas cia per daiktas biggrin.gif )
Atsakyti
Kazkur esu skaicius, kad tai tas pats akrilas tik sita pavadinima labiau vokieciai naudoja:)
Atsakyti
Pav. tik toks, schemos, nieko daugiau nėra.

user posted image

aprašymuose būna, kad neskaičiuoja pirmos ir paskutinės akies, bet net ir tai primetus, niekaip nesigauna. Tada galiu daleist, kad iš viso yra 17 akių. Bet ant abiejų ausyčių iš viso 17. Tai jau +4 akys prie aprašymo žurnale. sudėjus viską į kepurę turės būt 80akių, jei neskaičiuoja pirmos ir paskutinės - 82. Bet nuo ausyčių vistiek gausis 84, nes po dvi akis abi turės neskaičuojamas. Tai kaip ir netinka toks variantas... unsure.gif
Atsakyti
Mice :, arba mes su tavim dar neatsibudom, arba cia makaline kazkokia..is nuotraukos man arodo, kad ten visur prideta po viena aki
as jau spjauciau ir megzciau is akies biggrin.gif
Atsakyti
jau rudeniui ir ziemai ruosiates bigsmile.gif as tai dar su vasarinem ateinu biggrin.gif

tik mano manekenei didele smile.gif

user posted image

user posted image

skarytes smile.gif

user posted image

user posted image

viena rudeneliui turiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 07 28, 14:25)
Merginos, o gal zinote, kaip nerti tokia kelpuryte?

user posted image

QUOTE(Kutveliukas @ 2011 07 28, 15:44)
turiu si bei ta panasaus wink.gif

sita labai patiko wub.gif aciu uz schemute...nersiu...kaip tik reikia vienos krikstynoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 08 01, 10:41)
jau rudeniui ir ziemai ruosiates  bigsmile.gif as tai dar su vasarinem ateinu  biggrin.gif 

viena rudeneliui turiu  smile.gif

Labai dailiai neriate.... Malonu geretis jusu nerinukais... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosssi: 01 rugpjūčio 2011 - 09:23
Natulonia jau kokiu groziu is ryto prisiziurejau - tos skareles man ypatingai patiko, ypac ta zydra wub.gif ir rudenine kepuryte su modeliuku wub.gif
Atsakyti
niu jau visu darbeliai tiesiog akiu neatitraukti wub.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
natuliona wub.gif thumbup.gif puikumėlis wub.gif

rudeninės ir labai mielos 4u.gif
Atsakyti
Aciu wub.gif jau buvau apleidus sita temuke tai su visu bagazu ir atejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 01, 09:32)
Mice :, arba mes su tavim dar neatsibudom, arba cia makaline kazkokia..is nuotraukos man arodo, kad ten visur prideta po viena aki
as jau spjauciau ir megzciau is akies biggrin.gif

Man atrodo, taip ir padarysiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti