[quote=Laura_online,2011 07 31, 15:07]
aciukas,teks ardyti nunerta ausyciu dali ir kazkaip tobulinti.
aciukas,teks ardyti nunerta ausyciu dali ir kazkaip tobulinti.
QUOTE(NoriuGyventi @ 2011 07 31, 13:14)
Laura_online iš kokių siūlų rudeniui neri?iš maxi tiks? ar jau per šalti bus?
is medvilnes, bet jau storesnes nei maxi. I maxiu plonyte gausis, ankstyvam rudeniui tiks
Tas rozinis komplektukas tai jau velyvam rudeniui, nes is pusvilnes.
Kiek daug naujų grožybių
Papildyta:
ne visada, bet būna kai pradžioje nėrinio banguotumas yra, bent jau man, bet vėliau viskas būna
Papildyta:
QUOTE(agneciuke @ 2011 07 31, 15:49)
nunėriau jau penktą ratuką, ir pastebėjau, kad pradėjo tas ratukas banguotis, nors viską dariau tiksliai pagal schemą. Čia taip turi būti? ar ne? fotiko tik dabar neturiu, nufotkinčiau. Vakare kai vyras gryš galėsiu įdėti nuotrauką. Dabar nzn ką daryti, toliau nerti ar ne.
o raštelis čia:
o raštelis čia:
ne visada, bet būna kai pradžioje nėrinio banguotumas yra, bent jau man, bet vėliau viskas būna
man ypač ananasai banguojasi pradžioj, vėliau išsilygina, o jei neišsilygins iki blyniuko pabaigos, turi paardyt kelias eiles ir sumažint pynučių skaičių
QUOTE(Laura_online @ 2011 07 31, 13:27)
as jau rudeneliui narplioju
dvynukams astunkojai, tiksliau sesiakojai
ir dar vienas koplektukas
Papildyta:
cia stulpeliai su uzmetimu , pasididinkit nuotrauka pasiskaiciuoti kiek ju yra. Atrodo paprasta, bet dar nebandziau
dvynukams astunkojai, tiksliau sesiakojai
ir dar vienas koplektukas
Papildyta:
cia stulpeliai su uzmetimu , pasididinkit nuotrauka pasiskaiciuoti kiek ju yra. Atrodo paprasta, bet dar nebandziau
Kokios fainos
labai šešiakojukai įspūdingi
Skrybėlytė
Labas rytas
Mėginu megzt pagal žurnalo aprašymą, bet niekaip nesusiskaičiuoju.
Pažiūrėkit, gal kas susidūręs...
pradėkite megzti nuo ausyčių: baltos spalvos siūlais apmeskite po 5 akis, megzkite trikotažo raštu ir platinkite: abiejų ausyčių pirmos eilės pradžioje ir pabaigoje pridėkite po akį, kas antroje eilėje - 2 kartus po 2 ir 2 kartus po akį kas 4 eilę. Turite po 15 akių. Tęskite, kol mezginys bus 6cm ilgio.
Tai išeina:
1eilė - užmeti 5 akis.
2eilė - 1pridėti, 5 geros, 1pridėti.
3eilė - 7blogos
4eilė - (2 kartus po 2, tai po dvi priekyje ir pabaigoje? ar po dvi išvis?) 2pridėti, 7 geros, 2pridėti
5eilė - 11 blogų
6eilė - 2pridėti, 11 gerų, 2 pridėti (čia baigiasi 2 kartus po 2 akis)
7eilė - 15akių
ir dabar kas 4 eilę dar pridėti po vieną akį ir pradžioje ir gale, ar tik išvis po vieną? Bet kad jau 15 akių. Tai kur aš ne taip suprantu?
Labas rytas
Mes jau ruosiames ziemai
Mes jau ruosiames ziemai
Mice :, gera rytine manksta smegenims cia padarei:))) o gal yra paveksliukas?
Agnieshkute, fainulka meskinas;)) is ko cia nerei?
Agnieshkute, fainulka meskinas;)) is ko cia nerei?