kepuraite berniukui
QUOTE(Laura_online @ 2011 07 25, 12:58)
wau, koks grozis
QUOTE(Amade @ 2011 07 26, 08:44)
grazu ir toks modeliukas idomesnis
QUOTE(rimka @ 2011 07 26, 09:57)
linksmi masiniukia , tos sagutes labai tinka
Mano nauji darbukai
Tik vis su dydziu nepataikau orandzine mazoka mazei, zydra didoka
Tik vis su dydziu nepataikau orandzine mazoka mazei, zydra didoka
QUOTE(Sissta @ 2011 07 24, 13:11)
Galvajuoste prie nertos suknes
Nuostabu... kitoj temoj mačiau ir suknelę, tai be žodžių koks grožis
QUOTE(Laura_online @ 2011 07 25, 14:58)
paskutiniai vasaros darbai, pereisiu jau prie rudenelio
Labai gražios abi, ypač su šuniuku
QUOTE(Amade @ 2011 07 26, 10:44)
vasara dar nesibaigia...
Pritariu, dar visas mėnuo ir reik džiaugtis... kepurytės super, man tokios švelnių spalvų berniukams labai gražu
QUOTE(rimka @ 2011 07 26, 11:57)
kepuraite berniukui
Aš pati tokių daug prinėrus, jos labai patogios ir gražu... šitam berniukui gal truputi didoka, bet graži
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 07 27, 08:02)
Mano nauji darbukai
Gražu... net labai... man ypatingai patinka mėlynosios kepurytės gėlytė
QUOTE(Lincikas @ 2011 07 27, 21:03)
Gražu... net labai... man ypatingai patinka mėlynosios kepurytės gėlytė
Aciu
Agnieshkute,kepurytes labai grazios,spalvotos Gal turit tos melynosios gelytes schema?
Sveikos, gal galit patart koki paprasta rasciuka baltai kepurytei berniukui krisktynoms? Na niekaip negaliu apsispresti, kokia daryt savo zirniui. Zinau tik, kad ananaso nenoriu tikrai O ar tinka krisktynoms kokia kita spalva imest i kepuryte, ar visgi geriau visai balta? Nu nesigaudau as situose reikaluose
Agnieshkutes oranžine kepuryte Amade drambliukas labai simpatiskas Laura_online suniukas koks mielas ir draugiskas
Agnieshkutes oranžine kepuryte Amade drambliukas labai simpatiskas Laura_online suniukas koks mielas ir draugiskas
QUOTE(ramu @ 2011 07 28, 09:35)
Sveikos, gal galit patart koki paprasta rasciuka baltai kepurytei berniukui krisktynoms? Na niekaip negaliu apsispresti, kokia daryt savo zirniui. Zinau tik, kad ananaso nenoriu tikrai O ar tinka krisktynoms kokia kita spalva imest i kepuryte, ar visgi geriau visai balta? Nu nesigaudau as situose reikaluose
Aš nėriau draugės sūneliui štai tokią, ik nuotraukas nlb kokias turiu ( pasididina paspaudus)
QUOTE(Inetux @ 2011 07 28, 12:28)
Aš nėriau draugės sūneliui štai tokią, ik nuotraukas nlb kokias turiu ( pasididina paspaudus)
Dekui, viskas puikiai matosi . Paprastute ir labai simpatiska kepuryte Na ir as galvoju idesiu kokia jostele su spalvyte. Man kazkaip graziau, nei vien balta.