mezgiau pagal šitą, užtai be ausyčių, bet šiaip sutinku, kad ausytės gerai. Tik šiek tiek jaudinuosi, ar mokėsiu jas tinkamoj vietoj įstatyt...
Tuo pačiu ir paklausiu, kai pradedi megzt nuo ausyčių, tai jas abi sumezgi ant skirtingų virbalų, taip? Tada prie vienos iš jų pridedi akių, uždedi ant to pačio virbalo (ar virbalų junginio (4+1)) kitą ausytę, ją sujungi, ir toliau dar pridedi akių ir jas sujungi su pirma ausyte? Teisingai?
vau.. labailabai
QUOTE(Mice : @ 2011 07 12, 11:33)
Tuo pačiu ir paklausiu, kai pradedi megzt nuo ausyčių, tai jas abi sumezgi ant skirtingų virbalų, taip? Tada prie vienos iš jų pridedi akių, uždedi ant to pačio virbalo (ar virbalų junginio (4+1)) kitą ausytę, ją sujungi, ir toliau dar pridedi akių ir jas sujungi su pirma ausyte? Teisingai?
Čia yra labai išsami pamokėlė.
QUOTE(bonda @ 2011 07 12, 11:30)
na va, pagaliu galiu parodyt savo oranzine
kaip gerai atrodo, dėk greitai raštuką, turiu saviškiui viršugalvį lygiai taip pat pradėjusi
Bonda, super oranžinukė Tik tu man pasakyk, kaip tu galus paslepi, kai ta juostelė iš tiek spalvų Nudurnėčiau turbūt
QUOTE(bonda @ 2011 07 12, 12:30)
paprasta, bet idomiai sugalvota papuošti
QUOTE(bonda @ 2011 07 12, 11:30)
Labai gražu, o kaip čia, iš atskirų spalvų siūliukų nerta papuošimas?
aciu, mergaites
kai atrasiu savo kompe tai imesiu -nes pasimeciau is kur as ji istraukiau turiu spausdinta ant lapo -reik atrinkt
dle savo vaiko negaila nu kaip kiekvieno to viena gala suneriu, lieka tik po viena uzkaisiot
na cia ne atskiras papuosimas, o tas pats rastas, tik kiekvienas kvadratelis nertas kita spalva
QUOTE(paukščiukas @ 2011 07 12, 11:42)
dėk greitai raštuką,
kai atrasiu savo kompe tai imesiu -nes pasimeciau is kur as ji istraukiau turiu spausdinta ant lapo -reik atrinkt
QUOTE(tute28 @ 2011 07 12, 11:47)
Tik tu man pasakyk, kaip tu galus paslepi, kai ta juostelė iš tiek spalvų Nudurnėčiau turbūt
dle savo vaiko negaila nu kaip kiekvieno to viena gala suneriu, lieka tik po viena uzkaisiot
QUOTE(kristinalm @ 2011 07 12, 11:59)
o kaip čia, iš atskirų spalvų siūliukų nerta papuošimas?
na cia ne atskiras papuosimas, o tas pats rastas, tik kiekvienas kvadratelis nertas kita spalva
QUOTE(bonda @ 2011 07 12, 12:20)
aciu, mergaites
kol tu atrasi, aš kitu raštu saviškiui kepuriuką baigsiu, bet vis tiek labai lauksiu raštuko
QUOTE(paukščiukas @ 2011 07 12, 12:29)
kol tu atrasi, aš kitu raštu saviškiui kepuriuką baigsiu, bet vis tiek labai lauksiu raštuko
nespejai