Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(IngridaGal @ 2011 06 06, 14:51)
Atnesu pora kepuryciu i nauja tema

Man tos su straigtasparniu jėginės būna bigsmile.gif

QUOTE(pati22 @ 2011 06 06, 15:16)
Pasirodysim pagaliau ir mes su savo kepurytem. Man lengviau nunerti, negu ikelti nuotraukas.  doh.gif Dauguma ju "nusibezdzionautos" nuo jusu. Todel esu labai dekinga, kad rodotes ir dalijates idejomis  4u.gif

Pasidarbuota puikiai thumbup.gif geras jausmas puošti mažylius wub.gif

QUOTE(Lusasita @ 2011 06 06, 20:13)
atnesu parodyt kepuriuka ir as  ax.gif

nu šaunu wub.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 06 06, 21:50)
man buvo viskas ok pagal schema  ax.gif  bet oi kiek kartu ardziau ir pykau ant jos, ko gero nei ant vienos taip nebuvau pykus  blush2.gif

Aš jau tris katrtus ardžiau blink.gif sakau ar čia schemoj reikia pakeitimus daryti, ar perdaug pavargus neriu kad nebesigalvoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 06, 17:34)
LA, MANO KIEPA CIA, SCHEMUTES PAIESKOSIU, BET CIA LABAI PAPRASTAS RASTUKAS...O GAUTI TAIP, TAI LABAI PAPRASTA, NERI KOKIO NORI DYDZIO APSKRITIMA IR PASKUI  STAIGIAI SIAURINI, SIAURINI IKI TIEK, KAD ANT GALVYTES TIKTU...

kIEPU KIEK GRAZIU UZDEREJO...

bONADA, RYT BUS RASTUKAS... 4u.gif

Zinau, kad cia jusu kepuryte ax.gif . Bet nedrysau jums asmeniskai rasyt blush2.gif Ir matau, kad nieko sunkaus, tik man idomu ar cia vientisai nerta ar trikampiai ir sujungti doh.gif Noriu, kad ji butu butent tokia kampuota. O temos pradzioj tos shemutes nei viena netinka? Jei pagelbetumet, buciau labai dekinga. Dar noreciau jusu laivo schemutes bigsmile.gif gal turite? Jei niekam mano norai neaktualu, tai galite man ir i az atsiust. Is anksto didelis, didelis aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 06 birželio 2011 - 23:12
saunios visu kepurytes thumbup.gif

ateinu ir as su bangelem :0
Aciu Tute28 uz bangeliu schemutes pasidalinima

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 06 07, 00:06)
saunios visu kepurytes  thumbup.gif

bigsmile.gif jėginės bangelės thumbup.gif

kaip braškytes neri?
Atsakyti
labas rytas

Laura online, labai grazi garbanota ir dar su braske smile.gif wub.gif

o cia mano, tik si siek tiek dydoka ir be papuosimu nezinau net ka ir pridet prie jos blush2.gif user posted image

ir dar viena, labai greitai padaryta tik sunus pozuoja smile.gif
user posted image
dabar laukiu kad pasakytumet kad blogai, kad tureciau ir zinociau is ko mokytis dar vis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 06 07, 00:06)

wub.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 06 07, 07:57)

dabar laukiu kad pasakytumet kad

kodel blogai smile.gif labai net kropstu ir dailu wub.gif
del pirmos ...jei nesugalvojai kaip papuosti tai ir nereik mirksiukas.gif grazi baltute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 06 06, 15:31)

Kas esate nėrusios ananasinę pagal schemą niekur nenukrypstant. Viskas gerai gaunasi?  g.gif Niekad dar nebadžius buvau, bet man kažkaip įatimą kelia  g.gif

na, man turbut nebuvo schemos, kur nereiktu kazko keist -ypac pradzioj -tai per daug banguojas, tai riecias- tai pagal tai akis ir stulpelius dadedu arba ne 4u.gif jei neklystu tai 6 motyvai ananasines buvo, kai neriau 4u.gif nors reiktu pasitikslint spintoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif pagal tai ir orientuojies -kiek motyvu 4u.gif ir paciam gale -viena ar du stulpelius dadejau jau i pacia schema mirksiukas.gif nes ten be rysio man gaunas jei grieztai pagal schema 4u.gif
Atsakyti
laba, jus man durnai galvai paaiskinkit kaip ikelti pdf skenuota faila, photobucketas nekelia doh.gif

Nefer, as kai rasiu laiko,parasysiu jums i az...ten viskas labai paprasta... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 06 07, 06:54)
kaip braškytes neri?

pradedu nuo 4 akiu pyneles ir tada neriu didindama, tada nedidinu, o paskui pradedu mazinti suimdama po dvi akis. Tik prie uzbaigdama dar prikisau i vidu siuliuku, kad nebutu susiplojusi ta braskyte. Na ir paskui tik apdailinimas.

QUOTE(ingauk @ 2011 06 07, 06:57)
labas rytas

o cia mano, tik si siek tiek dydoka ir be papuosimu nezinau net ka ir pridet prie jos 

dabar laukiu kad pasakytumet kad blogai, kad tureciau ir zinociau is ko mokytis dar vis smile.gif

Ant baltos man noretusi kazko, as gal iverciau ties krastu kad ir ta pacia balta virvute susukta , o virvutes galuose galima po gelyte, arba kad ir kaspineli surist, na tiesiog akcentas butu, bet siaip grazi ir taip jei nenorite papuosimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_online: 07 birželio 2011 - 09:20
QUOTE(natuliona @ 2011 06 07, 08:22)
wub.gif
kodel blogai  smile.gif labai net kropstu ir dailu  wub.gif
del pirmos ...jei nesugalvojai kaip papuosti tai ir nereik  mirksiukas.gif grazi  baltute  wub.gif

drugeliu nenoriu, su gelytem daug turi, o siaip, nu kazko truksta ir tiek .... smile.gif

QUOTE(Laura_online @ 2011 06 07, 10:20)

va va, su ta juostele visai gal ir gera mintis, reiks pabandyt ir paziuret kaip atrodo toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 07, 09:20)
laba, jus man durnai galvai paaiskinkit kaip ikelti pdf skenuota faila, photobucketas nekelia doh.gif

pdf tikrai neįkels kaip paveikslėlio - reikia arba keisti formatą (nepaaiškinsiu blush2.gif ), arba sukurti nuorodą atsisiuntimui pasinaudojus kokia nors failų talpykla (pvz. šia).
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 06 07, 10:20)
pradedu nuo 4 akiu pyneles ir tada neriu didindama, tada nedidinu, o paskui pradedu mazinti suimdama po dvi akis. Tik prie uzbaigdama dar prikisau i vidu siuliuku, kad nebutu susiplojusi ta braskyte. Na ir paskui tik apdailinimas.

ačiū, reiks pamėginti thumbup.gif
Atsakyti