Vusu labai grazios kepurytes
o cia teismui dar mano viena
o cia jau ant seimininkes galvutes
aš ir ananasines pamilau, jau 4 pabaigiau, reikia naujovių jau griebtis
gražios ir žaliosios, graži ir ananasinė
gražios ir žaliosios, graži ir ananasinė
QUOTE(m4gduse @ 2011 06 21, 13:30)
Noreciau paklausti, ar kai neriat sia kepuryte jum nesibanguoja rastas, man kazkur 4-5 eilej pradeda banguotis rutuliukas
Banguojasi pagal schemą neriant. Vieną palikau tokią banguotą dukrai, nes dukrai patiko, o dvi kitas tokias kai nėriau tai vienai mažinau stulpelių, o kitą nėriau tiesiog storesniu vąšeliu.
teks man mazint stulpelius,nes toresnis vaselis nepadejo
QUOTE(Boženik @ 2011 06 21, 15:26)
jo bangavosi ir man bet ten sumazinau stulpeliu kieki, tik neprisimenu kiek.
kazkur aprasyme aiskino kad reikia nerti 11 stulpeliu su uzmetimu, neriau 10. nes tada nesigauna 21 motyvas
pradzioj bangavosi, paskui issilygino
QUOTE(natuliona @ 2011 06 18, 14:07)
neriu pirma karta kepuryte, labai noriu sitos, bet......
pradejau pagal schema, bet kaip man ja siaurinti paskui, kad ji nebeplatetu nu niekaip nesumastau pagal si rasta, kaip ja susiaurinti, gal kas paaiskinsite, aciu
Papildyta:
dabar ziuriu ir sumasciau, kad ta pirma schema tik virsugalviui, o po to kai jau turi siaureti jau ta antra shemos rasta nerti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 06 21, 17:48)
dabar ziuriu ir sumasciau, kad ta pirma schema tik virsugalviui, o po to kai jau turi siaureti jau ta antra shemos rasta nerti
Tikrai taip
QUOTE(Boženik @ 2011 06 21, 16:26)
jo bangavosi ir man bet ten sumazinau stulpeliu kieki, tik neprisimenu kiek.
Radau iseiti, suskaiciavau kad turi buti 24 motyvai , tai neriu blynuka taip kad isliktu tie motyvai , kiekviena eile pradedant nuo antros kartoju 2 kartus ir stebiu blynuko dydi, nebesibanguoja, o jei mazint stulpeliu skaiciu jau reiktu paskaiciuot motyvus nes nebesigaus rastas