Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(muminukas @ 2011 08 05, 12:16)
schmoll.gif kaip pižama ok, bet kaip dieninis drabbužis  schmoll.gif man tik kūdikiai normalu, kai vien su pėdkelnėm, o kai jau didesni berniukai - nepatinka  schmoll.gif

na 6 ar kokiu 10 metu vaikinas gal ir nesiziuretu, bet koks 1 ar iki 2 metuku, tai man labai fainiai blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiko Lindex gerbėjos,

Gal pastarosiomis dienomis kuri pirkot iš Lindex internetinės parduotuvės? Nes aš pirkau rugpjūčio pirmąją, ir viskas buvo tvarkoje- įvedus kodą pritaikė 25 % brangiausiam rūbeliui. O va šiandien vėl noriu prikti ir įvedus koduką nebeperskaičiuoja sumos, nepritaiko nuolaidos.,.. g.gif
Norėjau paklausti, ar ir kitoms nebetaiko???
Atsakyti
Man kodas ir nebeveikia 4u.gif.
Oze maciau jau ir atskiri kombiai yra mirksiukas.gif .
Bet labiausiai nustebimo, kad va sitos maikytes mergaitems skirtos, nes naradau berniuku skyriui, o pardaveja sako jos pagal koda yra mergaitiskos ir sudetos mergaiciu skyriui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2011 08 05, 23:17)
Oze maciau jau ir atskiri kombiai yra   mirksiukas.gif .

ziminiai? as tai tikiuosi, kad sitie vienspalviai rudeniniai ir labai laukiu zieminiu spalvotu bigsmile.gif. planuoju siemet lindex savo panelei pirkti. pernai drauge savo dukrai buvo lindex'ini nupirkus, tai sake, kad geriausias visu laiku/visu vaiku kombis, tiek siltumo, tiek devejimosi prasme. nebenori i jokius pukinius gap'inius ziuret cool.gif

kokia jusu kombius pirkot/pirksit?

drauges dukros tai va toks buvo. man labai patiko, toks paprastas, laukui. radau va striukes foto:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 05 rugpjūčio 2011 - 22:57
QUOTE(Amrinasta @ 2011 08 05, 23:17)
Bet labiausiai nustebimo, kad va sitos maikytes mergaitems skirtos, nes naradau berniuku skyriui, o pardaveja sako jos pagal koda yra mergaitiskos ir sudetos mergaiciu skyriui  smile.gif
user posted image

Lindexų puslapyje šitie marškinėliai pažymėti kaip "all kids" - t.y., tinkantys ir mergaitėms, ir berniukams mirksiukas.gif

QUOTE(indra* @ 2011 08 05, 23:55)
kokia jusu kombius pirkot/pirksit?

Maniškė pernai žiemą nešiojo gap'ines kelnes (labai man patiko) ir Lindex striukę iš FIX serijos 3 in 1 (kur įsisega flysinis švarkelis). Man irgi kokybė patiko ir vaikas tikrai nešalo, nors atrodė tokia lyg ir plonesnė, nei išsipūtusios pūkinės. O ir megztinius vilkdavau tik per pačius šalčius. Be to, atradau, koks funkcionalus tas išsisegantis švarkelis - jei kur nors nuėjus, pvz. į kokį renginį, pasirodydavo, kad yra per šalta, tai išsegi švarkelį ir aprengi vietoj megztuko smile.gif
Vienintelis trūkumas, kad po kažkurio skalbimo striukės užtrauktukas pagedo... O kai čia paskaičiau, kad ir kitos turi problemų su užtrauktukais, tai suprantu, kad čia jau gali būti paties Lindexo problemos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2011 08 06, 09:59)

Vienintelis trūkumas, kad po kažkurio skalbimo striukės užtrauktukas pagedo... O kai čia paskaičiau, kad ir kitos turi problemų su užtrauktukais, tai suprantu, kad čia jau gali būti paties Lindexo problemos unsure.gif

drinks_cheers.gif bet mes įvertinome, kad striukė tikrai gera, tai siuvykloje už 20 litų pakeitė užtrauktuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2011 08 06, 10:59)
Lindexų puslapyje šitie marškinėliai pažymėti kaip "all kids" - t.y., tinkantys ir mergaitėms, ir berniukams mirksiukas.gif

pastebejau, kad jie tuos "all kids" dabar megsta ir ant grynai roziniu uzdet hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 08 06, 10:21)
pastebejau, kad jie tuos "all kids" dabar megsta ir ant grynai roziniu uzdet  hihihi.gif

taip ir patogiau atsirinkti ax.gif nes parduotuvėje niekada neinu prie mergaitiškų, o va ten ir kabėtų tas dryžuotas su monstriukais, ir nerasčiau aš jo smile.gif
o šiaip Kaune parduotuvėje viską pakeitė, staigiai man reikėjo, laiko nebuvo, kol susigaudžiau aš ten wacko.gif
Atsakyti
Kiek turejom lindex striukyciu, o ju turejom kokias jau 5, tai ne karto uztrauktukai negedo g.gif cia gal, kaip kam papuola, ar kaip yra net nezinau, o ir megztuku, dzemperiuku su uztrauktukais turim, turejom, niekada nesugedo ir negenda schmoll.gif
Atsakyti
mūsų ta striukė iš Švedijos lindexo parvežta, net ne Lt pirkta buvo. tai gal kaip kuriai serijai užtrauktukai papuola.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 06, 12:06)
mūsų ta striukė iš Švedijos lindexo parvežta, net  ne Lt pirkta buvo. tai gal kaip kuriai serijai užtrauktukai papuola.

matyt, kad taip ir yra drinks_cheers.gif , musu visi rubukai svedijoje pirkti, mes cia neperkam beveik visai, nes gyvenam provincijoje, o i Svedija vaziuojam 1 arba 2 kartus i metus, bet musu mociute ten gyvena, siaip ji daugiausia visko ir priperka, nes pati megsta puostis, tai ir anukus puosia wub.gif
va katik grizom, parsivezem nemazai lindexiuku blush2.gif as delioju delioju juos, man jie tokie grazus, negaliu wub.gif o naujos kolekcijos kokios wub.gif eina sau wub.gif tik ir kainos-eina sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 05, 10:50)
user posted image
berniukiški leginsai  g.gif kažkaip man šiaip sau variantas  g.gif  schmoll.gif

man tie monstrų serijos leginsai netgi labai patinka, žadu juos savo 1,2 m. mažiui paimti thumbup.gif

Parašykite kas turite jau tuos leginsus, tos apačios nespaudžia kojyčių? Nėra jos siauros labai? Nes Lindexe taip "ant greičio" buvau užmetusi akį, lygtai jos man pasirodė siaurokos... g.gif
Atsakyti