Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 03, 23:43)
butent siu kelniu visada vengiu, kiek turejom isdalinom...
aisku  grazios,bet patogumo g.gif virsutine ju medizga visiskai nesitampo, tai vaikui nei pasilenkti patogu nei is vis  schmoll.gif
jau geriau tada dzinsiukai,jie bent likros turi... ax.gif

Kaip tai nesitampo? g.gif Maniskis tas kelnes sekmingai nesioja, viskas ten tamposi, juosmuo neverziantis, minkstas, panasiai kaip treningu ax.gif
As i darzeli vengiu deti su uztrukatuku ir su sagute kelnytes/dzinsiukus, o tokio tipo kelnes kiek turejom patogumui treningui nenusileidzia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 03 rugpjūčio 2011 - 23:47
QUOTE(pukepuke @ 2011 08 03, 23:45)
Kaip tai nesitampo? g.gif  Maniskis tas kelnes sekmingai nesioja, viskas ten tamposi, juosmuo neverziantis, minkstas, panasiai kaip treningu ax.gif
As i darzeli vengiu deti su uztrukatuku ir su sagute kelnytes/dzinsiukus, o tokio tipo kelnes kiek turejom patogumui treningui nenusileidzia smile.gif

nu nezinau,pati medziaga kelniu tokiu tikrai nesitempia schmoll.gif
aisku aciu dievui,kad liemuo bent jau tamposi biggrin.gif
Atsakyti
Kazkas klause del zieminiu rubu, tai siandien Gedimino 9 tikrai maciau va tokiu kombiu istisiniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 08 02, 22:03)
žiūrėkit, mamukai, va ir ant 170cm atsirado, į tokį ir aš tilpčiau:D
kombis ropinėjimui

mano sesuo tokio kad uzsinorejo thumbup.gif

Pirkom siandien siuos thumbup.gif
http://www.lindex.co...spx?id=16503060
http://www.lindex.co...spx?id=15903966

Labai grazuciai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2011 08 04, 19:56)
Kazkas klause del zieminiu rubu, tai siandien Gedimino 9 tikrai maciau va tokiu kombiu istisiniu  4u.gif
user posted image

aciuks.gif bet lauksime Kaune smile.gif
aš kažkaip ištisinį tik kūdikiui rengiu, iki metų. o paskui jau atskirą iš kelnių su petnešomis ir striukės, patogiau.
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 08 04, 22:17)
mano sesuo tokio kad uzsinorejo  thumbup.gif

Pirkom siandien siuos  thumbup.gif
http://www.lindex.co...spx?id=16503060
http://www.lindex.co...spx?id=15903966

Labai grazuciai  blush2.gif

Aš kai Lindexe apžiūriu ir berniukiškus rūbiukus ir pati berniuko užsinoriu, nu tokių grožių yra..ypač dabar ta serija su monstrais smile.gif
Bet jau kainos, net savo panelei, kad nupirkt laukiu nuolaidų (kol ne nuoga, o reik tik dėl to, kad mamai gražu galima ir nuolaidinius medžiot) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 05, 08:55)
aciuks.gif bet lauksime Kaune  smile.gif
aš kažkaip ištisinį tik kūdikiui rengiu, iki metų. o paskui jau atskirą iš kelnių su petnešomis ir striukės, patogiau.

mes siemet istisinius laukutin pirkom. O i parduotuves ar svecius - atskirus. Bet pernai su atskiru lauke vaiksciojo - irgi buvom patenkinti rolleyes.gif

Na, mes turim poryte, tai galiu leist sau ir berniukiskus, ir mergaitiskus grozius pirkt blush2.gif
O siaip - vakar nemazai papirkau brolio dukrytei maikyciu, kelnyciu su nuolaidom - i darzeli thumbup.gif rolleyes.gif Tik berniukisku reikiamo dydzio neradau mastau.gif
Gaila, kad didziausias pasirinkimas su nuolaidomis buna tik kudikeliams rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
berniukiški leginsai g.gif kažkaip man šiaip sau variantas g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 05, 08:50)
user posted image
berniukiški leginsai  g.gif kažkaip man šiaip sau variantas  g.gif  schmoll.gif

Man irgi nlb schmoll.gif Kaip pizama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 05, 11:50)
user posted image
berniukiški leginsai  g.gif kažkaip man šiaip sau variantas  g.gif  schmoll.gif

o man labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 08 05, 10:59)
Man irgi nlb schmoll.gif Kaip pizama  ax.gif

drinks_cheers.gif tikrai pagalvočiau pamačiusi, kad su pižama laksto.

QUOTE(lineva @ 2011 08 05, 11:03)
o man labai  wub.gif

schmoll.gif kaip pižama ok, bet kaip dieninis drabbužis schmoll.gif man tik kūdikiai normalu, kai vien su pėdkelnėm, o kai jau didesni berniukai - nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
[quote=muminukas,2011 08 05, 11:50]
user posted image

as tokias i darziuka nupirkau,
Atsakyti