Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(muminukas @ 2011 08 01, 11:42)
o žieminių kombių ir komplektų dar nėra?
Papildyta:
o tai labai blogai?  g.gif manyčiau, lietuvaičiai dar labai normaliai išlaiko vidurį tarp patogumo ir gražumo  tongue.gif

tai va, kad mano manymu, neislaiko to vidurio biggrin.gif nu, skandinavijoj as nemaciau nudriskusiu vaiku, visi spalvoti, ryskus, kokybiski drabuziukai, bet nevarzantys judesiu, pritaikyti prie oro salygu. Musu darzely tai baisu, mano akimis- panos ( 3m) vaiksto suverztos, su gariuninem kriksto suknelem, butinai barbiskom spalvom, marga, kad net akys raibsta ir dar miniakai labai madinga bigsmile.gif
as tik uz treningiukus, bet itikink savo vaika treninga detis, kai bendradarzelines vu papuosalais plasmasiniais apsikarsciusios, gerai, kad aukstakulniu neavi dar rolleyes.gif
ir darzas ne kaimo gludumoj, kaip gali atrodyt- vienas geresniu vilniuj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 01 rugpjūčio 2011 - 12:18
QUOTE(Nada... @ 2011 08 01, 12:18)
tai va, kad mano manymu, neislaiko to vidurio  biggrin.gif  nu, skandinavijoj as nemaciau nudriskusiu vaiku, visi spalvoti, ryskus, kokybiski drabuziukai, bet nevarzantys judesiu, pritaikyti prie oro salygu. Musu darzely tai baisu, mano akimis- panos ( 3m) vaiksto suverztos, su gariuninem kriksto suknelem, butinai barbiskom spalvom, marga, kad net akys raibsta ir dar miniakai labai madinga  bigsmile.gif
as tik uz treningiukus, bet itikink savo vaika treninga detis, kai bendradarzelines vu papuosalais plasmasiniais apsikarsciusios, gerai, kad aukstakulniu neavi dar  rolleyes.gif
ir darzas ne kaimo gludumoj, kaip gali atrodyt- vienas geresniu vilniuj  doh.gif

gal but ne visi gali rengti Lindexais ir pan blink.gif ka turi ta ir rengia kiti...
svarbu svarus vaikas, kad ir '' nudriske rubeliai '' ,kaip jus sakot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 08 01, 13:18)
tai va, kad mano manymu, neislaiko to vidurio  biggrin.gif  nu, skandinavijoj as nemaciau nudriskusiu vaiku, visi spalvoti, ryskus, kokybiski drabuziukai, bet nevarzantys judesiu, pritaikyti prie oro salygu. Musu darzely tai baisu, mano akimis- panos ( 3m) vaiksto suverztos, su gariuninem kriksto suknelem, butinai barbiskom spalvom, marga, kad net akys raibsta ir dar miniakai labai madinga  bigsmile.gif
as tik uz treningiukus, bet itikink savo vaika treninga detis, kai bendradarzelines vu papuosalais plasmasiniais apsikarsciusios, gerai, kad aukstakulniu neavi dar  rolleyes.gif
ir darzas ne kaimo gludumoj, kaip gali atrodyt- vienas geresniu vilniuj  doh.gif

oi nesusilaikiau, reik pakomentuot šia tema smile.gif
Kaip sakant skoniai skirtingi ir kiekvieno asmeninis reikalas.
Va mano galva mergaitei su suknyte net labai patogu, o man gražu, žiūrėsim kaip bus vėliau smile.gif
o kada miniakus nešiot? Jei čia vien apie ilgį, va vėl mano subjektyvi nuomonė, kad miniakas vaikui geriau, nei suknia ar sijonas iki kelių ar iki žemės(dar ir su puoduku lengviau, nes labai lengvai pasikelia..)
Aišku niekas nenuginčys treningučių patogumo, o dar jei gražūs išvis valio smile.gif
Tik va bėda, kad 3 metų vaikas jau ir savo norus reiškia...
Atsakyti
Siandien visgi lindexuose maciau triusikucius 62-68 dydzio, berniukiskus 4u.gif
Kas del darzelio aprangos, tai, kai mergyte vedu tai tik su suknytem ir sarafanais, labai patogu tikrai, ir jie nei barbiski, nei pusti, o va berniuka, kai vesiu, tai ir klausineju, kaip juos rengti, nes neturejau supratimo, bet daugum aveda su treninguciais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2011 08 01, 09:59)
Galiu suprast, kame patogumas su tokiu kombinezonu, bet tuo pačiu matau ir vieną ryškų nepatogumą, ypač kalbant apie mažesnius, bet jau savarankiškus vaikus - kai reikia eit į WC... g.gif Juk tada tokiems mažiams (jei ką, galvoju būtent apie keturmetinukus smile.gif) reikia ne tik kelnes nusimaut, bet ir iš rankovių išsinert... O dar jei skubėt reikia, arba tokį reikalą lauke atlikt g.gif

Na, berniukams zymiai paprasciau viskas, jei tereikia mazo reikaliuko irnesakyk.gif Vat, mergytems jau blogiau karsta.gif

Zieminiai dar nepasirode mastau.gif
Atsakyti
žiūrėkit, mamukai, va ir ant 170cm atsirado, į tokį ir aš tilpčiau:D
kombis ropinėjimui
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 08 02, 21:03)
kombis ropinėjimui

i darba pats tas butu lotuliukas.gif
siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 08 02, 22:03)
kombis ropinėjimui

Bet čia gal tikrai kokiam grybavimui ar kitokiai veiklai miške skirtas rūbas g.gif Apsauga nuo erkių... bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 08 01, 13:18)

Na del nudriskusiu rubu, tai jau kaip kas isgali taip ir rengia g.gif
Gal ne visi gali Lindexus ir GAPus pirkti g.gif
Ir dar idomu kuo miniakai netinka ax.gif
O vat del barbisku sukneliu nustebinot bigsmile.gif Mano vaikai eina i kaimo darzeli uz Traku, nu nei karto su tokiom suknem nemaciau vaiku ax.gif
Vieni apsirenge paprasciau, gal ir nudriskusiais rubais, bet as tame nematau gedos...kiti graziau, bet va Barbiniu sukniu musu kaime nieks nenesioja biggrin.gif
Pati mergytei treningus dedu retai, nors perkam firminius rubelius, siunciames is JAV ir UK, bet galima rengti ir minaikais biggrin.gif , ir sarafanais, galiausiai timputem su tunika ax.gif
O berniukui dazniau dedu treningines kelntes, bet nebutinai, turim minkstu kelnyciu, dzinsiuku minkstu.
O treningai aisku paprasciausias variantas, fantazijos nereik kad ji uzdet, bet jei norisi rengti graziau bet patogiai alternatyvu pilna cool.gif
pvz (ne Lindex, sorry):
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš berniukams dažniausia rengiu į daržą treningo kelnytes, o viršų - palaidinukę. lindex ir siūlo kaip tik tokių variantų.
pastebėjau, kad vaikiškų kelnių - džinsų ir pan. - užtrauktukai nėra labai kokybiškį. kad ir lindex kelnių (ne džinsų) - po kelių skalbimuų man pačiai sunkoka segioti. gerai, kad tos liemens mašinimo gumos yra, vaikas ir nedegdamas apsirengia.
o lindex žieminei striukei teko keisti užtrauktuką, išdilo tas įkišimas į galvutę.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 03, 12:54)
pastebėjau, kad vaikiškų kelnių - džinsų ir pan. - užtrauktukai nėra labai kokybiškį.

drinks_cheers.gif
aha, mums vieno džemperiuko užtrauktukas iškarto sugedo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 08 03, 11:41)
Na del nudriskusiu rubu, tai jau kaip kas isgali taip ir rengia g.gif
Gal ne visi gali Lindexus ir GAPus pirkti g.gif
Ir dar idomu kuo miniakai netinka ax.gif
O vat del barbisku sukneliu nustebinot bigsmile.gif Mano vaikai eina i kaimo darzeli uz Traku, nu nei karto su tokiom suknem nemaciau vaiku ax.gif
Vieni apsirenge paprasciau, gal ir nudriskusiais rubais, bet as tame nematau gedos...kiti graziau, bet va Barbiniu sukniu musu kaime nieks nenesioja biggrin.gif
Pati mergytei treningus dedu retai, nors perkam firminius rubelius, siunciames is JAV ir UK, bet galima rengti ir minaikais biggrin.gif , ir sarafanais, galiausiai timputem su tunika ax.gif
O berniukui dazniau dedu treningines kelntes, bet nebutinai, turim minkstu kelnyciu, dzinsiuku minkstu.
O treningai aisku paprasciausias variantas, fantazijos nereik kad ji uzdet, bet jei norisi rengti graziau bet patogiai alternatyvu pilna cool.gif
pvz (ne Lindex, sorry):
user posted image

butent siu kelniu visada vengiu, kiek turejom isdalinom...
aisku grazios,bet patogumo g.gif virsutine ju medizga visiskai nesitampo, tai vaikui nei pasilenkti patogu nei is vis schmoll.gif
jau geriau tada dzinsiukai,jie bent likros turi... ax.gif
Atsakyti