Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Man tai toks kombis iki vieneriu metuku vaikui labai liuks, labai graziai ziurisi, i lauka drasiai , bet jau virs metuku vaikui, kazkaip nebe taip ziurisi, na mano nuomone ,kazkaip nebe taip....ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 07 28, 12:39)
Man tai toks kombis iki vieneriu metuku vaikui labai liuks, labai graziai ziurisi, i lauka drasiai , bet jau virs metuku vaikui, kazkaip nebe taip ziurisi, na mano nuomone ,kazkaip nebe taip....ir tiek blush2.gif

oi ne as tik uz kombius vientisus i lauka eiti, aisku ne tokius fleesinius ,kad perpustu visus sonus biggrin.gif
bet tokie,kaip Reima, tai pasaka,nei perpucia,nei perslampa, ploni su membrana, o ir kociotis gali vaikai kiek nori,visada bus silti ir sausi rolleyes.gif

aisku visada turime ir atskira,pvz i svecius ar i parduotuve rolleyes.gif
Atsakyti
jei neteplus, tai pas mus prie namų į lauką irgi tiktų. bet jau į daržą neleisčiau.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 07 28, 14:15)
oi ne as tik uz kombius vientisus i lauka eiti, aisku ne tokius fleesinius ,kad perpustu visus sonus  biggrin.gif
bet tokie,kaip Reima, tai pasaka,nei perpucia,nei perslampa, ploni su membrana, o ir kociotis gali vaikai kiek nori,visada bus silti ir sausi rolleyes.gif

Ai jo jo, as irgi uz kombius, bet tuos siltuosius ir tt., as kalbejau butent apie pateikta sioje fotkeje, jis gi plonytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 07 28, 14:10)
Ai jo jo, as irgi uz kombius, bet tuos siltuosius ir tt., as kalbejau butent apie pateikta sioje fotkeje, jis gi plonytis mirksiukas.gif

reiktų gyvai pamatyti. vėjuotam ankstyvam rudeniui turėtų būti neblogai. esu mačiusi per teletabius tokius - kažkokie fermerių vaikai ėjo karvių melžti ar pan. biggrin.gif
Atsakyti
i lauka tikrai superinis rubelis toki kombiai rudeni, pavasary, niekas neislenda is kelnyciu, man tai jie jegele, ir drasiai deciau savo 2m vaikinui, tik brangoki lindexsai darosi g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 28, 10:51)
user posted image

kas čia per drabužis? lauko ar naminis?  g.gif

lauko, lauko. As toki nupirkau savo ziogui pustreciu metu blush2.gif Tik zalia. Zinokit, i laukuti pavasari ar rudeni, kol dar nera salta, bet jau ir ne silta - pats tas. arba vakare jau vesiais vasaros vakarais ax.gif Ir koks baisiai apsipatenkines parejo musiskis namo, kaip maivesi pries teti lotuliukas.gif
As tai uz tokius kombinezoniukus. O zieminius - ypac thumbup.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 07 28, 14:15)
oi ne as tik uz kombius vientisus i lauka eiti, aisku ne tokius fleesinius ,kad perpustu visus sonus  biggrin.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 07 28, 14:10)

drinks_cheers.gif

man tai tie visokie su obuoliukais ir pan,as tokio jau vaikstanciam nedeciau, nu neisivaziduoju vaiko kai salta,vejuota su flisiniu perpuciamu medziagos gabalu g.gif
pirkciau tik kol guli vezime nebent ax.gif
Atsakyti
lindex kainytes, tai kuo toliau, tuo grazesnes. rudens sezono dzinsiukai 89Lt
nu bet tikrai faini wub.gif
user posted image
Atsakyti
Jooo... Kainytes labai jau sukilo doh.gif
Sakykit, mergaitiski triusikiukai tik nuo 86 dydzio buna? g.gif Ieskojau savo mergai, bet mazesniu neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 07 31, 15:28)

Sakykit, mergaitiski triusikiukai tik nuo 86 dydzio buna?  g.gif Ieskojau savo mergai, bet mazesniu neradau  schmoll.gif

86 dydis, tai cia 1,5m mergyte, ane? anksciau, ne labai kas ir pradeda triusikelius nesiot... smile.gif. bet reikia naturoj ciupinet, bent jau vasariniai labai minktuciai ir tamprus, mano trimete (106cm) dar kaikuriuos 86 nesioja, bet tie patys ir pries pora metu jai butu tike smile.gif
Atsakyti
Taip, triusikuciai tik nuo 86dydzio mirksiukas.gif , bet jie ne visi atrodo, kad dideli, mano mergina vienus 104dydzio nesiojo nuo 86ugio ir buvo geri iki kol priklause biggrin.gif reik ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 31 liepos 2011 - 17:00