Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

maniskiui irgi nepatiko ta raguota kepure, tempe nuo galvos, as galvoju kad gal ju medziagos netinka maziukams alergizuoja, uztad ir padetos prie didesniu vaiku g.gif
Atsakyti
atsiprasau, esu naujoke, ar tikrai uzsiskaiuskius intrenetu, galima prekes paisimti LT lindex parduotuvese nemokamai?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dravi @ 2011 09 15, 10:28)
na vadinas bernam tinka jos, tik va tikrai dabar įdomu dėl kailiuko ar nebus paskui bėdos...  g.gif

o kurį dydį imat, jei galvyte 49-50?

As tokiai galvytei emiau 48/50 cm, pats maziausias dydis. Maniskis irgi traukia ja lauk nuo galvos, bet kiek pastebiu prie kiekvieno naujo rubo su laiku adaptuojasi. Tai tikiuosi ir sia kepure pripazins:)Prie pilko paltuko ir Ugg-u ji mums visai dailiai isrodo:)
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2011 09 15, 11:20)
atsiprasau, esu naujoke, ar tikrai uzsiskaiuskius intrenetu, galima prekes paisimti LT lindex parduotuvese nemokamai?? bigsmile.gif

tikrai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sharike1 @ 2011 09 15, 11:47)
As tokiai galvytei emiau 48/50 cm, pats maziausias dydis. Maniskis irgi traukia ja lauk nuo galvos, bet kiek pastebiu prie kiekvieno naujo rubo su laiku adaptuojasi. Tai tikiuosi ir sia kepure pripazins:)Prie pilko paltuko ir Ugg-u ji mums visai dailiai isrodo:)

dėkui 4u.gif

aš va ir galvoju ar vis tik 48-50 ar jau 52-54, bet turbūt toje dar skęs
Atsakyti
QUOTE(Dravi @ 2011 09 15, 13:51)
dėkui  4u.gif

aš va ir galvoju ar vis tik 48-50 ar jau 52-54, bet turbūt toje dar skęs

Pamatavau maniski, tai galvyte 48 cm, tai kepuryte tokia kaip tik, daugiau raistukus suverziu, bet ir jums manau tikrai uzteks tokio dydzio. As net nemaciau reikalo didesnes matuot.
Atsakyti
[quote=Oraia,2011 09 12, 11:33]
Lindex puslapyje perkant, dabar taikoma 10 proc.nuolaida galutinei sumai!!! Jau pasinaudojau tuom... blush2.gif

is kur reikia gauti ta koduka?
nes reikia internet code o as jo niekaip nerandu ir kazkodel neleidzia pirkti sad.gif

Atsakyti
[quote=_gracija_,2011 09 15, 15:33]
[quote=Oraia,2011 09 12, 11:33]
Lindex puslapyje perkant, dabar taikoma 10 proc.nuolaida galutinei sumai!!! Jau pasinaudojau tuom... blush2.gif

is kur reikia gauti ta koduka?
nes reikia internet code o as jo niekaip nerandu ir kazkodel neleidzia pirkti sad.gif
[/quote]

kad nereik jokio koduko, sudėjau į krepšelį, o ten iš kart rodo galutinę sumą su nuolaida...
Atsakyti
Čia kalba apie kitą koduką buvo. Jo dabar nėra ax.gif 10% nuolaidai nereikia jokio kodo 4u.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu, bet negi nebėra nemokamo pristatymo perkant už 150 ir daugiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dravi @ 2011 09 15, 16:20)
nieko nesuprantu, bet negi nebėra nemokamo pristatymo perkant už 150 ir daugiau?  unsure.gif

Jau seniai nebera. Nemokamas pristatymas, jeigu prekes atsiimi Lindex parduotuvej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulius @ 2011 09 15, 19:09)
Jau seniai nebera. Nemokamas pristatymas, jeigu prekes atsiimi Lindex parduotuvej 4u.gif

ech... atėmė paskutinę galimybę apsipirkt lindexe, nes jau 25 lt tai nemokėsiu...
o dar prieš kokias 3 savaites pirkau ir buvo
verysad.gif
Atsakyti