Skandinavai visų pirma žiūri, kad būtų neperpučiama, neperšlampama ir patogu, o po to tik gražu
Didesniuos miestuos gal kitaip, bet mūsų kaime visi anksčiau demonstruoti modeliukai - čia jiems būtų kažkas "unreal"
Aš rinkčiausi Fix serijos striukytę. Patys dabar žiūrinėjam būtent tokį komplektą savo bernužėliui. Praeitą žiemą su tokiu vaikščiojom (dabar laukia, kol sesė priaugs), patiko labai, dabar vėl žiūrim
sveikos mamytes gal ira kas darys uzsakyma is lindex internetines, ir priimtu i kompanija, papildomus mokescius susimokeciau
Ziurekit, as cia su prasymu gal, kuri berniuku mamyte turi savo kavalieriaus isaugtu kepku rudeniniu, mielai perpirktume paziurejau, kad nieko neturiu
QUOTE(indra* @ 2011 09 12, 22:19)
ankstesniame poste rasete, kad nuolaida pritaiko? veikia koks nors kodas siuo metu?
taip, nuolaida pritaike
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 13, 15:03)
sveikos mamytes gal ira kas darys uzsakyma is lindex internetines, ir priimtu i kompanija, papildomus mokescius susimokeciau
as jau vakar uzsisakiau. tai kad ir vienai apsimoka pirkti, nes nemokamas siuntimas (jei pristato i parduotuve)
QUOTE(Umberta @ 2011 09 13, 19:46)
taip, nuolaida pritaike
as jau vakar uzsisakiau. tai kad ir vienai apsimoka pirkti, nes nemokamas siuntimas (jei pristato i parduotuve)
zinau kad apsimoka, bet neturiu kreditines, negaliu atsiskaityti, beto esu is kaimo, ir nedaznai bunu sostinej
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 13, 20:01)
zinau kad apsimoka, bet neturiu kreditines, negaliu atsiskaityti, beto esu is kaimo, ir nedaznai bunu sostinej
man jauciu irgi reikes issimt kreditine kortele, nes Klaipeda irgi kaimas ir Lindex prekiu pasiriniimas labai mazas ne kaip internete
Gal kas pirkot ski jacket ar ski kelnes, ar jos padidintos ir kaip medziagyte ar minksta?
o tai jūs man pasakykit: tos kepurės su ragais mergaitiškos?
ieškojau ieškojau ir radau mergaičių skyriuj
QUOTE(Dravi @ 2011 09 14, 22:02)
o tai jūs man pasakykit: tos kepurės su ragais mergaitiškos?
Pagal paskirtį ir Lindexą,tai mergaitiškos. Bet man All kids primena- tinka ir berniukams, ir mergaitėms. Tik savo mažylio ja nepuošiu, parduotuvėj matavomės, tai jis nepatenkintas kaktytę krapštė- matyt, tie kailiukai nemaloniai kutena..
QUOTE(Oraia @ 2011 09 15, 06:02)
Pagal paskirtį ir Lindexą,tai mergaitiškos. Bet man All kids primena- tinka ir berniukams, ir mergaitėms. Tik savo mažylio ja nepuošiu, parduotuvėj matavomės, tai jis nepatenkintas kaktytę krapštė- matyt, tie kailiukai nemaloniai kutena..
Man atrodo tinka abiems
Man tai mergaite su ragiukais nelabai ziurisi, o berniukas atrodantis kaip velniukas viskas ok:)
QUOTE(sharike1 @ 2011 09 15, 10:02)
Man tai mergaite su ragiukais nelabai ziurisi, o berniukas atrodantis kaip velniukas viskas ok:)
visiskai pritariu
na vadinas bernam tinka jos, tik va tikrai dabar įdomu dėl kailiuko ar nebus paskui bėdos...
o kurį dydį imat, jei galvyte 49-50?
o kurį dydį imat, jei galvyte 49-50?