Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Skandinavai visų pirma žiūri, kad būtų neperpučiama, neperšlampama ir patogu, o po to tik gražu rolleyes.gif biggrin.gif
Didesniuos miestuos gal kitaip, bet mūsų kaime visi anksčiau demonstruoti modeliukai - čia jiems būtų kažkas "unreal" biggrin.gif thumbup.gif
Aš rinkčiausi Fix serijos striukytę. Patys dabar žiūrinėjam būtent tokį komplektą savo bernužėliui. Praeitą žiemą su tokiu vaikščiojom (dabar laukia, kol sesė priaugs), patiko labai, dabar vėl žiūrim thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal ira kas darys uzsakyma is lindex internetines, ir priimtu i kompanija, papildomus mokescius susimokeciau 4u.gif
Atsakyti
Ziurekit, as cia su prasymu blush2.gif gal, kuri berniuku mamyte turi savo kavalieriaus isaugtu kepku rudeniniu, mielai perpirktume blush2.gif paziurejau, kad nieko neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 09 12, 22:19)
ankstesniame poste rasete, kad nuolaida pritaiko? veikia koks nors kodas siuo metu? g.gif

taip, nuolaida pritaike 4u.gif

QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 13, 15:03)
sveikos mamytes gal ira kas darys uzsakyma is lindex internetines, ir priimtu i kompanija, papildomus mokescius susimokeciau  4u.gif

as jau vakar uzsisakiau. tai kad ir vienai apsimoka pirkti, nes nemokamas siuntimas (jei pristato i parduotuve) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 09 13, 19:46)
taip, nuolaida pritaike 4u.gif
as jau vakar uzsisakiau. tai kad ir vienai apsimoka pirkti, nes nemokamas siuntimas (jei pristato i parduotuve) 4u.gif

zinau kad apsimoka, bet neturiu kreditines, negaliu atsiskaityti, beto esu is kaimo, ir nedaznai bunu sostinej
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 13, 20:01)
zinau kad apsimoka, bet neturiu kreditines, negaliu atsiskaityti, beto esu is kaimo, ir nedaznai bunu sostinej

man jauciu irgi reikes issimt kreditine kortele, nes Klaipeda irgi kaimas ir Lindex prekiu pasiriniimas labai mazas ne kaip internete mirksiukas.gif
Gal kas pirkot ski jacket ar ski kelnes, ar jos padidintos ir kaip medziagyte ar minksta?
Atsakyti
o tai jūs man pasakykit: tos kepurės su ragais mergaitiškos? blink.gif
ieškojau ieškojau ir radau mergaičių skyriuj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dravi @ 2011 09 14, 22:02)
o tai jūs man pasakykit: tos kepurės su ragais mergaitiškos?  blink.gif
ieškojau ieškojau ir radau mergaičių skyriuj  blink.gif

Pagal paskirtį ir Lindexą,tai mergaitiškos. Bet man All kids primena- tinka ir berniukams, ir mergaitėms. Tik savo mažylio ja nepuošiu, parduotuvėj matavomės, tai jis nepatenkintas kaktytę krapštė- matyt, tie kailiukai nemaloniai kutena..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oraia: 15 rugsėjo 2011 - 05:30
QUOTE(Oraia @ 2011 09 15, 06:02)
Pagal paskirtį ir Lindexą,tai mergaitiškos. Bet man All kids primena- tinka ir berniukams, ir mergaitėms. Tik savo mažylio ja nepuošiu, parduotuvėj matavomės, tai jis nepatenkintas kaktytę krapštė- matyt, tie kailiukai nemaloniai kutena..

Man atrodo tinka abiems bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai mergaite su ragiukais nelabai ziurisi, o berniukas atrodantis kaip velniukas viskas ok:)
Atsakyti
QUOTE(sharike1 @ 2011 09 15, 10:02)
Man tai mergaite su ragiukais nelabai ziurisi, o berniukas atrodantis kaip velniukas viskas ok:)

visiskai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
na vadinas bernam tinka jos, tik va tikrai dabar įdomu dėl kailiuko ar nebus paskui bėdos... g.gif

o kurį dydį imat, jei galvyte 49-50?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dravi: 15 rugsėjo 2011 - 09:28