Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 12, 12:12)

aciuks.gif nematomos blush2.gif su ryškiomis juodomis žvaigždėmis ieškojau - anos fainesnės ax.gif
Atsakyti
ziurinejau fotkes ir nutariau parodyti savaja kaimietuke-lindexiuke, tik botai ne lindex blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 12, 12:21)
aciuks.gif nematomos  blush2.gif su ryškiomis juodomis žvaigždėmis ieškojau - anos fainesnės ax.gif

biggrin.gif o realiai zalios labai gerai ziurisi wub.gif ir daug praktiskesnes ypac darziuke smile.gif
QUOTE(lineva @ 2011 09 12, 12:25)
ziurinejau fotkes ir nutariau parodyti savaja kaimietuke-lindexiuke, tik botai ne lindex blush2.gif
user posted image

man tavo penele tokia grazute wub.gif
megstukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 12, 13:29)
man tavo penele tokia grazute  wub.gif
megstukas  wub.gif

Aciu blush2.gif man ir treningiukai sitie labai faini, tokie tvirti, nu taip gerai ziurisi tongue.gif
o as tavo madistus irgi isimylejus wub.gif mazu vyresnis ir zentelis bus biggrin.gif kas ten zino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 12 rugsėjo 2011 - 12:36
QUOTE(lineva @ 2011 09 12, 13:25)
user posted image

bet jau plaukai merginos wub.gif. kai mano panelei per 3,5 vos sprindis tokiu "voratinkliu" teuzaugo, tai labai grazu nors i kitu paziuret wub.gif
man situ kelnyciu spalva labai patinka, ir broliui veliau tiks, jei turesit kantrybes islaikyt, kol priaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 09 12, 13:45)
bet jau plaukai merginos  wub.gif. kai mano panelei per 3,5 vos sprindis tokiu "voratinkliu" teuzaugo, tai labai grazu nors i kitu paziuret wub.gif
man situ kelnyciu spalva labai patinka, ir broliui veliau tiks, jei turesit kantrybes islaikyt, kol priaugs  biggrin.gif

wub.gif jo jo , plaukai ir mano tokie buvo, kol ji negime blush2.gif mamyte pabuvo grazi, dabar dukrytei eile biggrin.gif ai, bet negaila mirksiukas.gif
nea, broliui netiks, nes ten eina rozine juostute ir dar gelyte rozine yra tik nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 12 rugsėjo 2011 - 12:50
Sveikutes 4u.gif ar galite padeti, gal netycia Vilnietes buvote ar ruosiates buti Lindexe? Mes ieskom stai tokios striukes, Kaune ju yra, tik mums reikiamo dydzio nera, o pardavejos nemalonios, neskambino i kitus miestus, tiesiog noreciau suzinoti ar yra isvis tokiu berniukams striukyciu, ir jei yra, 110 ugiui? blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif buciau be galo dekinga 4u.gif nes drauge Klaipedoj paziurejo, tai aplamai ju neuzvezta, o Vilniuj neturiu ko paprasyt paziuret..

http://www.lindex.co...;111370;1357363

o gal kuri bandet pirkti internetu? kaip ten su pristatymu, ar tikrai pristato i norima parduotuve? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 09 12, 13:04)
Sveikutes 4u.gif ar galite padeti, gal netycia Vilnietes buvote ar ruosiates buti Lindexe? Mes ieskom stai tokios striukes, Kaune ju yra, tik mums reikiamo dydzio nera, o pardavejos nemalonios, neskambino i kitus miestus, tiesiog noreciau suzinoti ar yra isvis tokiu berniukams striukyciu, ir jei yra, 110 ugiui? blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif buciau be galo dekinga 4u.gif nes drauge Klaipedoj paziurejo, tai aplamai ju neuzvezta, o Vilniuj neturiu ko paprasyt paziuret..

o gal kuri bandet pirkti internetu? kaip ten su pristatymu, ar tikrai pristato i norima parduotuve? g.gif

oze tai buvo,bet gal jau ispirko unsure.gif jai busiu oze butinai paziuresiu

Keista,kad pardavejos nepajudino siknos ir net paskambinti nesugebejo blink.gif pas mus Vilniuje tikrai malonios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 12, 13:18)
oze tai buvo,bet gal jau ispirko  unsure.gif jai busiu oze butinai paziuresiu

Keista,kad pardavejos nepajudino siknos ir net paskambinti nesugebejo  blink.gif pas mus Vilniuje tikrai malonios  unsure.gif

busiu laaaaaaabai dekinga 4u.gif

nu nebuvo nemalonios, bet nebuvo ir malonios, paprasiau, kad skambintu, tai tik i kita Kauno paskambino, o kitu miestu jau ne verysad.gif nelabai buvo suinteresuotos..
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 09 12, 14:04)

aisku, kad pristato wink.gifbiggrin.gif. informuoja elektroniu pastu apie prekes issiuntima, atvykima. Kaune Mole atsiiminejau. tikrai, rekomenduociau pirkti internetu, nereiketu blaskytis ir ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 09 12, 14:04)
aisku, kad pristato wink.gifbiggrin.gif. informuoja elektroniu pastu apie prekes issiuntima, atvykima. Kaune Mole atsiiminejau. tikrai, rekomenduociau pirkti internetu, nereiketu blaskytis ir ieskot  4u.gif

tai turbut reiks uzsakyt internetu, nes turbut jau visur bus ispirkta, o cia dar nuolaida pritaiko g.gif tik buvau suabejojus del pristatymo, bet dekui uz atsakyma, jei jums sekmingai atkeliavo, tada ir as uzsisakysiu thumbup.gif o per kiek laiko mazdaug atkeliavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 09 12, 14:04)
Sveikutes 4u.gif ar galite padeti, gal netycia Vilnietes buvote ar ruosiates buti Lindexe? Mes ieskom stai tokios striukes, Kaune ju yra, tik mums reikiamo dydzio nera, o pardavejos nemalonios, neskambino i kitus miestus, tiesiog noreciau suzinoti ar yra isvis tokiu berniukams striukyciu, ir jei yra, 110 ugiui? blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif buciau be galo dekinga 4u.gif nes drauge Klaipedoj paziurejo, tai aplamai ju neuzvezta, o Vilniuj neturiu ko paprasyt paziuret..

Panoramos Lindexe yra, šiandien pažiūrėjau, 104 ir 116 4u.gif
Atsakyti