Erikiuxxx, labai grazus tavo bernai Biski ne i tema paklausiu o sitie croksiukai ziemai tinkami, ar tik rudens sezonu nesiojat? Turim sia vasara mazajam nusipirke, tai dar neisbandem, galvoju ar cia ieskoti rimtesniu zieminiu batu, ar apseisim?
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 10, 08:47)
rodomes su vakaryksciu lindex derinuku
super
nenurimsiu kol tu kelnyciu nenukausiu po vaiko miego eisim i lindexa ieskot
QUOTE(Oraia @ 2011 09 10, 09:08)
Labai labai gražiai atrodo- gražiai, stilingai ir nekasdieniškai.
Erikiux, tavo išmonei tai ribų nėra- galėtum dažniau čia nuotraukyčių įmesti "Stiliaga" berniukas
Erikiux, tavo išmonei tai ribų nėra- galėtum dažniau čia nuotraukyčių įmesti "Stiliaga" berniukas
QUOTE(Dangiuks @ 2011 09 10, 09:16)
tuticiukai, erikiuxxx
QUOTE(gitulia @ 2011 09 10, 10:26)
Erikiuxxx, labai grazus tavo bernai Biski ne i tema paklausiu o sitie croksiukai ziemai tinkami, ar tik rudens sezonu nesiojat? Turim sia vasara mazajam nusipirke, tai dar neisbandem, galvoju ar cia ieskoti rimtesniu zieminiu batu, ar apseisim?
na man jie nelabai, parasysiu i az
nu, žinokit, niekada nemačiau tų su žvaigždėm... noriu gal Kaune matėt?
QUOTE(muminukas @ 2011 09 10, 15:09)
nu, žinokit, niekada nemačiau tų su žvaigždėm... noriu gal Kaune matėt?
Kelniu Vilniui pilna,manau ir Kaune turi buti
mes pasirodom pilnai aprengtas lindexe tik batai savi
nu sakes, as be zado, modeliukas tikras ir rubukai kiek dzinsiukai kainavo?
erikuxxx, tu, kaip visalaik, sugebi pribloksti
Erikiux, aš abstulbus!!!
Mehstuką ir aš nupirkau saviškiui iš mažiukų skyriaus, dar tą Kalėdinį žiūrėjau, bet susilaikiau...
O iš kur tokią nerealią skrybėlytę turi mažyliui??? jau ne pirmą kartą matau ir žaviuosi ją..
Mehstuką ir aš nupirkau saviškiui iš mažiukų skyriaus, dar tą Kalėdinį žiūrėjau, bet susilaikiau...
O iš kur tokią nerealią skrybėlytę turi mažyliui??? jau ne pirmą kartą matau ir žaviuosi ją..
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 10, 17:13)
Kelniu Vilniui pilna,manau ir Kaune turi buti
Tikrai super grazus modeliukas ir rubeliai Laukiu nesulaukiu, kada dukrele uzaugs iki 86 dydzio. Maziukams kazkaip paskutinioju metu tokios skurdzios kolekcijos.
QUOTE(ciku_caku @ 2011 09 10, 16:46)
nu sakes, as be zado, modeliukas tikras ir rubukai kiek dzinsiukai kainavo?
Aciukas
sie dziniukai pirkti seniau, nepamenu gal ziema ar pavasari
ir kainos nebeatsimenu apie 70lt
QUOTE(lineva @ 2011 09 10, 17:25)
erikuxxx, tu, kaip visalaik, sugebi pribloksti
net susigedau
QUOTE(Oraia @ 2011 09 10, 20:12)
Erikiux, aš abstulbus!!!
Aciuks
aha megstukas labai labai fainas, cia dydis 86cm, o mes vakar matavomes tai mano vaikis 93,5cm ir matosi dar manau uzteks iki pavasario
kepuriukas is lindexo,netycia vasara aptykau,buvo like 3vnt,tai du iskart pasiemiau sake is senesnes kolekcijos,bet mum labai prie marskinuku derejo,
QUOTE(Ksesanko @ 2011 09 10, 20:24)
Tikrai super grazus modeliukas ir rubeliai Laukiu nesulaukiu, kada dukrele uzaugs iki 86 dydzio. Maziukams kazkaip paskutinioju metu tokios skurdzios kolekcijos.
o man maziukam tiek daug groziu
Sveikutes,dar vienas zvaigzdiniu kelniu myletojas! Mums jos patinka,nes pakankamai siauros ir tinka tokiem plonuliam kaip musiskis.
vaikinukas
...negi reiks i kauna ar vilniu del zvaigzduku vaziuot
...negi reiks i kauna ar vilniu del zvaigzduku vaziuot