Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Erikiuxxx, labai grazus tavo bernai thumbup.gif Biski ne i tema paklausiu ax.gif o sitie croksiukai ziemai tinkami, ar tik rudens sezonu nesiojat? Turim sia vasara mazajam nusipirke, tai dar neisbandem, galvoju ar cia ieskoti rimtesniu zieminiu batu, ar apseisim?
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 10, 08:47)
rodomes su vakaryksciu lindex derinuku

super thumbup.gif
nenurimsiu kol tu kelnyciu nenukausiu smile.gif po vaiko miego eisim i lindexa ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2011 09 10, 09:08)
Labai labai gražiai atrodo- gražiai, stilingai ir nekasdieniškai.
Erikiux, tavo išmonei tai ribų nėra- galėtum dažniau čia nuotraukyčių įmesti  mirksiukas.gif  "Stiliaga" berniukas  wub.gif  wub.gif

4u.gif
QUOTE(Dangiuks @ 2011 09 10, 09:16)
tuticiukai, erikiuxxx wub.gif  thumbup.gif  wub.gif

4u.gif
QUOTE(gitulia @ 2011 09 10, 10:26)
Erikiuxxx, labai grazus tavo bernai  thumbup.gif  Biski ne i tema paklausiu  ax.gif o sitie croksiukai ziemai tinkami, ar tik rudens sezonu nesiojat? Turim sia vasara mazajam nusipirke, tai dar neisbandem, galvoju ar cia ieskoti rimtesniu zieminiu batu, ar apseisim?

na man jie nelabai, parasysiu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
nu, žinokit, niekada nemačiau tų su žvaigždėm... noriu bigsmile.gif gal Kaune matėt?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 10, 15:09)
nu, žinokit, niekada nemačiau tų su žvaigždėm... noriu bigsmile.gif gal Kaune matėt?

Kelniu Vilniui pilna,manau ir Kaune turi buti g.gif

mes pasirodom smile.gif pilnai aprengtas lindexe biggrin.gif tik batai savi biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 10 rugsėjo 2011 - 16:14
nu sakes, as be zado, modeliukas tikras wub.gif ir rubukai thumbup.gif kiek dzinsiukai kainavo?
Atsakyti
erikuxxx, tu, kaip visalaik, sugebi pribloksti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Erikiux, aš abstulbus!!!
Mehstuką ir aš nupirkau saviškiui iš mažiukų skyriaus, dar tą Kalėdinį žiūrėjau, bet susilaikiau...

O iš kur tokią nerealią skrybėlytę turi mažyliui??? jau ne pirmą kartą matau ir žaviuosi ją..
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 10, 17:13)
Kelniu Vilniui pilna,manau ir Kaune turi buti  g.gif

mes pasirodom smile.gif pilnai aprengtas lindexe biggrin.gif tik batai savi biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Tikrai super grazus modeliukas ir rubeliai 4u.gif Laukiu nesulaukiu, kada dukrele uzaugs iki 86 dydzio. Maziukams kazkaip paskutinioju metu tokios skurdzios kolekcijos.
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 09 10, 16:46)
nu sakes, as be zado, modeliukas tikras  wub.gif  ir rubukai  thumbup.gif  kiek dzinsiukai kainavo?

Aciukas 4u.gif
sie dziniukai pirkti seniau, nepamenu gal ziema ar pavasari
ir kainos nebeatsimenu apie 70lt

QUOTE(lineva @ 2011 09 10, 17:25)
erikuxxx, tu, kaip visalaik, sugebi pribloksti bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif net susigedau blush2.gif

QUOTE(Oraia @ 2011 09 10, 20:12)
Erikiux, aš abstulbus!!!
Mehstuką ir aš nupirkau saviškiui iš mažiukų skyriaus, dar tą Kalėdinį žiūrėjau, bet susilaikiau...

O iš kur tokią nerealią skrybėlytę turi mažyliui??? jau ne pirmą kartą matau ir žaviuosi ją..

4u.gif Aciuks
aha megstukas labai labai fainas, cia dydis 86cm, o mes vakar matavomes tai mano vaikis 93,5cm smile.gif ir matosi dar manau uzteks iki pavasario smile.gif

kepuriukas is lindexo,netycia vasara aptykau,buvo like 3vnt,tai du iskart pasiemiau biggrin.gif sake is senesnes kolekcijos,bet mum labai prie marskinuku derejo, smile.gif

QUOTE(Ksesanko @ 2011 09 10, 20:24)
Tikrai super grazus modeliukas ir rubeliai  4u.gif  Laukiu nesulaukiu, kada dukrele uzaugs iki 86 dydzio. Maziukams kazkaip paskutinioju metu tokios skurdzios kolekcijos.

4u.gif

o man maziukam tiek daug groziu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,dar vienas zvaigzdiniu kelniu myletojas! biggrin.gif Mums jos patinka,nes pakankamai siauros ir tinka tokiem plonuliam kaip musiskis. smile.gif
user posted image
Atsakyti
vaikinukas thumbup.gif

...negi reiks i kauna ar vilniu del zvaigzduku vaziuot cool.gif
Atsakyti