Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(gitulia @ 2011 09 09, 22:31)
Na man taip isejo, kad pirma karta ploviau su rankom tai pastebejau sita reikala. Gal kitus kartus nebedazys wink.gif

Is plonesniu tai nebent is veliuriniu ziuret. Mes matavomes tas melynai raudonai dryzuotas. Jos tiksliai plonesnes butu, bet mums nepatiko vaizdas, toks jausmas kaip su pizama aprengus buciau  biggrin.gif  O su pukeliu tos trenigines ir mums darze truputi per silta, bet gal nebeilgai, itariu neuzilgo gali ir per salta pasidaryti su musu darzo langais  lotuliukas.gif

geras biggrin.gif
ir mes matavomes tas dryzuotas, irgi vaizdelis nekoks buvo biggrin.gif kaip is lovos islipes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 09 rugsėjo 2011 - 22:53
QUOTE(gitulia @ 2011 09 09, 23:31)
Na man taip isejo, kad pirma karta ploviau su rankom tai pastebejau sita reikala. Gal kitus kartus nebedazys wink.gif

Is plonesniu tai nebent is veliuriniu ziuret. Mes matavomes tas melynai raudonai dryzuotas. Jos tiksliai plonesnes butu, bet mums nepatiko vaizdas, toks jausmas kaip su pizama aprengus buciau  biggrin.gif  O su pukeliu tos trenigines ir mums darze truputi per silta, bet gal nebeilgai, itariu neuzilgo gali ir per salta pasidaryti su musu darzo langais  lotuliukas.gif

šios tikrai plonytės. Bet man jos grynai mergaitiškos - tokios tympukės biggrin.gif Mūsų merga namie su tokiomis laksto - atrodo thumbup.gif
Reiks ir man pasižiūrėt dėl tų žaliųjų - ir mes tokias turim mastau.gif
Atsakyti
Mums tos dryzuotos nebuvo kaip tympkes, gana normaliai krentancios trenigines, tik, kad tas vaizdas kaip pizamines ar del spalvu ar del dryzeliu net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 09, 23:05)
Mums tos dryzuotos nebuvo kaip tympkes, gana normaliai krentancios trenigines, tik, kad tas vaizdas kaip pizamines ar del spalvu ar del dryzeliu net nezinau  g.gif

drinks_cheers.gif jo jo sne timpos,gan placios veliurines
Atsakyti
Gal esate tureje tokia kepure? Noriu paklausti ar neprakaituoja vaikui su ja galva, nes viduje peliuko medziagyte? Ar patogi? Noriu pirkti, bet nezinau ar verta. g.gif
user posted image
o apie sita gal ka galite pasakyti. Ar patogi, ar nelipa i virsu?
user posted image
Atsakyti
rodomes su vakaryksciu lindex derinuku
user posted image

ziuriu sitos kelnytes su zvaigzdutem labai populerios, nujauciu kad jei susirinktume visos lindex gerbejos tai vaikuciai butu daukmas vienodai papuosti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 10, 07:47)
user posted image

ziuriu sitos kelnytes su zvaigzdutem labai populerios, nujauciu kad jei susirinktume visos lindex gerbejos tai vaikuciai butu daukmas vienodai papuosti  lotuliukas.gif

modeliukas thumbup.gif skarte labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 10, 09:02)
modeliukas thumbup.gif skarte labai graziai atrodo  wub.gif

Skaryte tikrai super. thumbup.gif
O kur tokias perkate? Kazkaip musu mieste tai skareliu deficitas smile.gif
Atsakyti
mes mylim skarytes wub.gif ir grazu ir praktiska, turim visukiu dydziu ir spalvu lotuliukas.gif dazniausia randu mergaiciu skyriuje si is aprangos mergaitiska su juodom sirdutem, bet as manau tinka ir berniukui, lindexse maciau buvo prie paaugliuku berniuku raudonai juodu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 10, 08:43)
mes mylim skarytes  wub.gif  ir grazu ir praktiska, turim visukiu dydziu ir spalvu  lotuliukas.gif  dazniausia randu mergaiciu skyriuje si is aprangos mergaitiska su juodom sirdutem, bet as manau tinka ir berniukui, lindexse maciau buvo prie paaugliuku berniuku raudonai juodu  mirksiukas.gif

reiks paziureti thumbup.gif
nes mes turime vieninteles tokias wub.gif man jos labai labai

pilku rgi butu ne pro sali tureti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 09 10, 07:47)
user posted image

Labai labai gražiai atrodo- gražiai, stilingai ir nekasdieniškai.

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 10, 08:54)
reiks paziureti  thumbup.gif
nes mes turime vieninteles tokias  wub.gif man jos labai labai

pilku rgi butu ne pro sali tureti  thumbup.gif

user posted image

Erikiux, tavo išmonei tai ribų nėra- galėtum dažniau čia nuotraukyčių įmesti mirksiukas.gif "Stiliaga" berniukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
tuticiukai, erikiuxxx wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti