Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(ciku_caku @ 2011 09 08, 16:33)
vadinasi 5dieni leksiu akropolin biggrin.gif

Gerai,kad jūs turit kur lėkt ,o aš ne verysad.gif O gal šitiem džinsiukam bus kokia akcija,tai tada geriau nesakykit doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 09 08, 17:55)
Gerai,kad jūs turit kur lėkt ,o aš ne  verysad.gif O gal šitiem džinsiukam bus kokia akcija,tai tada geriau nesakykit  doh.gif

As trinuosi tik po berniukiska skyriu blush2.gif lotuliukas.gif db mastau, kad turbut todel ir nemaciau tu dryzuotu palaidiniu ilgom rankovem, nes jos yra for all kids ... jetau kaip but gerai nukauti 98 dydzio pilkas kelnytes su zvaigzdem...ech... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciku_caku: 08 rugsėjo 2011 - 17:45
QUOTE(gegne2 @ 2011 09 08, 14:35)
Sveikos, griztam prie Lindexo  biggrin.gif Siandien Klaipedos akropoli buvau, tai prie kasos prideta 25Lt nuolaidu kuponu, reikia pirkt uz min uz 50lt ir pritaikys. Negalioja nukainotom prekes ir kur 2 uz 3. dar paklausiau pas pardaveja kada zadamos vaiku rubeliams nuolaidos. Tai labai nenoriai pasake, kad kazkam zadejo nuo penktadienio bigsmile.gif

o 5dienio nuolaidos tik KLP akropolyje?tu kuponu yra ir VLN akropoly mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 09 08, 18:42)
... jetau kaip but gerai nukauti 98 dydzio pilkas kelnytes su zvaigzdem...ech...  unsure.gif

aš taip ir negavau irnesakyk.gif
Atsakyti
As nezinau ar tik Klaipedos akropoli, gal visuose Lindexuose, sakau pardaveja labai nenoriai snekejo g.gif

O tuos dzinsiukus apsimoka pirkt su 25Lt nuolaidos kuponu. Gaunasi 64Lt kaina vietoj 89Lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 09 rugsėjo 2011 - 08:04
QUOTE(gegne2 @ 2011 09 09, 09:01)
As nezinau ar tik Klaipedos akropoli, gal visuose Lindexuose, sakau pardaveja labai nenoriai snekejo g.gif

O tuos dzinsiukus apsimoka pirkt su 25Lt nuolaidos kuponu. Gaunasi 64Lt kaina vietoj 89Lt bigsmile.gif

tai visur dar galioja tie kuponai, tik ne visur ju bera, kad pasiimti. dar rugsejo pirmaja klausiau, bet tada ir taip nuolaidos buvo Kaune, tai nesisumavo. turiu dar nuo liepos vidurio ta kupona, niekaip jis man neissileidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 09 08, 16:15)
Oi kaip įdomu dėl bug2hug  bigsmile.gif Kaip patiko,ar verta pirkti kepurytes ir tt Gal galėtumėt papasakoti kažkiek  mirksiukas.gif Gal tiktų,jei šitas pokalbis persikeltų į išskirtinius drabužius vaikams http://www.supermama...?...9211&st=180 ar kitur,tik nukreipkit kur,jei ką pasakosit  ax.gif  4u.gif

buvau,kepuriukai labai faini,bet mazyliui graziau ziurisi, vyresneliui nelabai blush2.gif
siaip megstinukai man irgi labai labai,bet jie tokie kandantis...salikai labai patiko tokie uzdedami,bet maziaus per ta salika jauciu nesimatys doh.gif
dar kelnes uzskem, ziauriai grazutes wub.gif
kita savaite vel vaziuosiu kelniu pajamti ,tai dar paziuresiu ka gero rolleyes.gif
kepures brangokos,bet deficitas ju pasirodo, tai kainavo 80lt, viena galiu kamnors persleisti jai norit,nes vyresneliui nelabai patiko ..

QUOTE(ciku_caku @ 2011 09 08, 17:42)
As trinuosi tik po berniukiska skyriu  blush2.gif  lotuliukas.gif db mastau, kad turbut todel ir nemaciau tu dryzuotu palaidiniu ilgom rankovem, nes jos yra for all kids ... jetau kaip but gerai nukauti 98 dydzio pilkas kelnytes su zvaigzdem...ech...  unsure.gif

Gedimino 9 vakar buvo ir pilku ir zaliu,net pati nustebau
Atsakyti
Mes pirkom zalias kelnytes su zvaigzdutem, tai trikotazas man labiau patiko nei pigesniu, kur 3 uz 2 kaina trikotazines. Tik plaunant pirma karta vanduo buvo zalias. Taip, kad atsargiai gali dazyti. Idomu ar nebluks jei taip dazo vandeni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 09, 18:15)

ir sian prikrauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 09, 18:03)
Mes pirkom zalias kelnytes su zvaigzdutem, tai trikotazas man labiau patiko nei pigesniu, kur 3 uz 2 kaina trikotazines. Tik plaunant pirma karta vanduo buvo zalias. Taip, kad atsargiai gali dazyti. Idomu ar nebluks jei taip dazo vandeni?  g.gif

ojei negazdink unsure.gif reiks tada atskirai plauti doh.gif

man labiau patinka plonesnes kelnytes, bet mazai tokiu lindexe buna sad.gif nes pvz su sitom namie ar grupei tikrai persilta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 09, 18:15)

ech, o as Klaipedoj nesekmingai ieskau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 09, 19:32)
ojei negazdink  unsure.gif reiks tada atskirai plauti doh.gif

man labiau patinka plonesnes kelnytes, bet mazai tokiu lindexe buna sad.gif nes pvz su sitom namie ar grupei tikrai persilta  verysad.gif

Na man taip isejo, kad pirma karta ploviau su rankom tai pastebejau sita reikala. Gal kitus kartus nebedazys wink.gif

Is plonesniu tai nebent is veliuriniu ziuret. Mes matavomes tas melynai raudonai dryzuotas. Jos tiksliai plonesnes butu, bet mums nepatiko vaizdas, toks jausmas kaip su pizama aprengus buciau biggrin.gif O su pukeliu tos trenigines ir mums darze truputi per silta, bet gal nebeilgai, itariu neuzilgo gali ir per salta pasidaryti su musu darzo langais lotuliukas.gif
Atsakyti