Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(indra* @ 2011 09 07, 23:21)
as tai ne patareja siuo klausimu, man vienareiksmiskai megztiniai ranku darbo yra veeee  blush2.gif
aisku, cia ne toks dailus, bet mano mama galetu/noretu kas savaite vaikams po megztini numegzt, bet as sakau, mama, please, nereikia!!
user posted image poster_offtopic.gif  blush2.gif

Labai grazu ir stilinga, o jei dar su vilnele bigsmile.gif
Noriu noriu lotuliukas.gif
Tik beda, kad megzti labai tingiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgilas @ 2011 09 07, 21:01)
As rinkciausi megztuka, kuriame butu nors 50 % vilnos.  biggrin.gif

sitas megztukas ant modeliuko 100proc Vilna
QUOTE(Aprile @ 2011 09 07, 21:35)
Nu ir pridejot cia groziu bigsmile.gif Erikiuxxx man ant modeliuko pasaka tas megstukelis o dar tos sagutes wub.gif indra* puikiai atrodo dukruze as noreciau,kad musu mociute megst moketu blush2.gif  wub.gif

man irgi jis labai labai,net uz parduotuvinius kur kas grazesnis,stilingas wub.gif

QUOTE(Amrinasta @ 2011 09 08, 07:08)
Erikiux, cia tas megztukas is bug2hug kolekcijos  g.gif , gal galit parasyt kontaktus kas mezga i az  blush2.gif arba kaina  ax.gif , gal noras praeis  lotuliukas.gif .

aha, nepamenu tiksliai kainos,bet arti 200lt
siandien vaziuoju pas ja apsipipirkti wink.gif jai reiks kontaktu parasysiu i az mirksiukas.gif

Indra grazus modeliukas labai wub.gif wub.gif wub.gif as irgi megztu dalyku labai nemegstu atvirai pasakius,bet kai kurie atrodo stulbianciai,bet retai tokiu buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 rugsėjo 2011 - 07:44
Amrinasta, dekui uz pametetas idejas wink.gif Nesitikejau, kad tokie paprastuciai megztukai gali buti tokie simpatiski. Sitokius jau ir pati galeciau savo maziams numegzt, toookiu pinigu jie neverti, manau...
Atsakyti
O aš pati mezgu blush2.gif Aišku, sugebėjimais pasigirt negaliu, bet man taip smagu... blush2.gif
Indra, jei kas tokius megztukus megztų kas savaitę, tai labai jau mandriai vaikščiočiau nosį užrietus thumbup.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Erikiux, aciu 4u.gif , nu bet kosmosas to megztuko kaina doh.gif .
Teks paciai turbut megzt lotuliukas.gif .
O ta megzta kolekcija man nereali thumbup.gif , netgi haremines kelnytes thumbup.gif . Laukiam pasirodant, jei kuo susigundysit ax.gif .
Atsakyti
Gal reiktų kurti atskirą bug2hug temą,nes prie ko čia Lindex g.gif biggrin.gif ?
Man irgi patinka bug2hug darbeliai wub.gif Aš tai noriu užsisakyti (kad atsiųstų) kepurytes dvi-medvilninę ir alpakų vilnos.Gal dar pirštinytes.Neapsisprendžiu kokios spalvos sakytis.O šalikėlį ir pati nusimegsiu rolleyes.gif Megztukas tai kainuoja apie 150 lt,bet vistiek brangus.Tiksliau Dailininko megztukas 100,Eko megztukas 120,
Zvejo megztukas 150.Kaina dar priklauso ,žinoma,nuo dydžio ax.gif . Labai įdomu ką erikiuxxx realiai pamačiusi papasakos.Laukiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 08 rugsėjo 2011 - 10:08
QUOTE(rapoja @ 2011 09 08, 10:06)
Gal reiktų kurti atskirą bug2hug temą,nes prie ko čia Lindex  g.gif  biggrin.gif ?

drinks_cheers.gif ar tiesiog apie megztus drabužius, jei tokios nėra.
nes jau ir susimaišiau - haremo kelnės rturbūt ne lindexo? g.gif
Atsakyti
Sveikos, griztam prie Lindexo biggrin.gif Siandien Klaipedos akropoli buvau, tai prie kasos prideta 25Lt nuolaidu kuponu, reikia pirkt uz min uz 50lt ir pritaikys. Negalioja nukainotom prekes ir kur 2 uz 3. dar paklausiau pas pardaveja kada zadamos vaiku rubeliams nuolaidos. Tai labai nenoriai pasake, kad kazkam zadejo nuo penktadienio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 07, 12:02)
nemaciau ar rode,bet jauna moteriske mezga  thumbup.gif
siandien nezinau ar spesiu,bet ryt tikrai nuvaziuosiu,tuo paciu salikeli koki prigriebsiu rolleyes.gif

zweika,kainos net nepaklausiau,tik rezervavau blush2.gif kai turesiu parasysiu smile.gif
dar delmegstuko mastaui, lindexo sitas grazus
user posted image

user posted image
bet ta moteriske grazesnius mezga,tik brangoki verysad.gif

Na va buvau ir Lindexe ir bug2hug

Tai visgi Lindexo pirmas megstukas man nelabai schmoll.gif ant pakabos kabejo toks nutyses,sunkokas..
antro nebuvo schmoll.gif

bet labai apsidziaygiau pamacius si bigsmile.gif fainutis,lengvutis, aisku kabejo mazyliu skiriuje,bet gerokai padidintas thumbup.gif
user posted image

Kepures irgi jau turime thumbup.gif tik nesimatavome dar rolleyes.gif
uzsisakeme dar megstas liuksines kelnytes wub.gif kurios galelabai siaureja ir bus patogu i batus ikisti thumbup.gif
Delmegstuko vistik susilaikiau,bijau kad griauz maziui ax.gif

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 08, 14:53)

Tai visgi Lindexo pirmas megstukas man nelabai  schmoll.gif ant pakabos kabejo toks nutyses,sunkokas..
antro nebuvo schmoll.gif

bet labai apsidziaygiau pamacius si  bigsmile.gif fainutis,lengvutis, aisku kabejo mazyliu skiriuje,bet gerokai padidintas  thumbup.gif
user posted image

Kepures irgi jau turime  thumbup.gif tik nesimatavome dar  rolleyes.gif
uzsisakeme dar megstas liuksines kelnytes  wub.gif kurios galelabai siaureja ir bus patogu i batus ikisti  thumbup.gif
Delmegstuko vistik susilaikiau,bijau kad griauz maziui  ax.gif

O kokia kaina kepuryciu ir kelnyciu?
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2011 09 08, 14:35)
Sveikos, griztam prie Lindexo  biggrin.gif Siandien Klaipedos akropoli buvau, tai prie kasos prideta 25Lt nuolaidu kuponu, reikia pirkt uz min uz 50lt ir pritaikys. Negalioja nukainotom prekes ir kur 2 uz 3. dar paklausiau pas pardaveja kada zadamos vaiku rubeliams nuolaidos. Tai labai nenoriai pasake, kad kazkam zadejo nuo penktadienio bigsmile.gif

vadinasi 5dieni leksiu akropolin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 08, 14:53)
Kepures irgi jau turime  thumbup.gif tik nesimatavome dar  rolleyes.gif
uzsisakeme dar megstas liuksines kelnytes  wub.gif kurios galelabai siaureja ir bus patogu i batus ikisti  thumbup.gif
Delmegstuko vistik susilaikiau,bijau kad griauz maziui  ax.gif

Oi kaip įdomu dėl bug2hug bigsmile.gif Kaip patiko,ar verta pirkti kepurytes ir tt Gal galėtumėt papasakoti kažkiek mirksiukas.gif Gal tiktų,jei šitas pokalbis persikeltų į išskirtinius drabužius vaikams http://www.supermama...?...9211&st=180 ar kitur,tik nukreipkit kur,jei ką pasakosit ax.gif 4u.gif

Atsakyti