Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(rapoja @ 2011 09 04, 19:24)
Kaip aš jums pavydžiu,kad jūs turit savo mieste LINDEX parduotuves  doh.gif  cool.gif O pas mus nėr  verysad.gif

pas mane irgi nera verysad.gif , bet mums uztenka Svedijos 1 ar 2 kartus i metus, ir dar uztenka babos grizimas i Lietuva kokius 5 kartus i metus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 09 04, 21:04)
pas mane irgi nera verysad.gif , bet mums uztenka Svedijos 1 ar 2  kartus i metus, ir dar uztenka babos grizimas i Lietuva kokius 5 kartus i metus wub.gif  thumbup.gif

Jūsų geresnis variantas biggrin.gif .Aš irgi karts nuo karto juk patenku į LINDEX tai ten,tai ten,bet vienu metu daug pirkti pinigų gaila,o būtų vietoj-po truputį,po truputį ir nepasijaustų biggrin.gif .Gaila,kad parsisiuntimo varianto nėra verysad.gif
Atsakyti
yra pristatymo i namus variantas, jei perki uz 150Lt mirksiukas.gif o tokia suma lindex'e labai greit galima surinkti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 05 rugsėjo 2011 - 09:15
QUOTE(indra* @ 2011 09 05, 10:12)
yra pristatymo i namus variantas, jei perki uz 150Lt mirksiukas.gif o tokia suma lindex'e labai greit galima surinkti  hihihi.gif

Ane g.gif ?O čia liečia visus miestus?O kur rasti informaciją apie tai,katalogą ir kt?
Atsakyti
musu naujausi:
user posted image
ir
user posted image

Labai norejom tu pilku kelnyciu su zvaigzdem, bet Klaipedoj ju nebera musu dydzio unsure.gif
Papildyta:
siam rudeniui apsiprekinom , lauksim kitu kolekciju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 09 05, 17:32)
Ane  g.gif ?O čia liečia visus miestus?O kur rasti informaciją apie tai,katalogą ir kt?

nesuprantu, ar jus nieko apie LINDEX Shop Online nezinot, ar ten informacijos nerandat g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 09 05, 18:52)
musu naujausi:
user posted image
ir
user posted image

Labai norejom tu pilku kelnyciu su zvaigzdem, bet Klaipedoj ju nebera musu dydzio  unsure.gif
Papildyta:
siam rudeniui apsiprekinom , lauksim kitu kolekciju  bigsmile.gif

thumbup.gif grazu

mam tos su zvaigzdem nerelios,jau trecia pora nesiojam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 06, 04:25)
thumbup.gif grazu

mam tos su zvaigzdem nerelios,jau trecia pora nesiojam thumbup.gif

o kur tos su žvaigždėm? g.gif nematau jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 09 05, 19:52)

Labai norejom tu pilku kelnyciu su zvaigzdem, bet Klaipedoj ju nebera musu dydzio  unsure.gif

man irgi tos pilkos kelnytes labai patiko ir visas tas derinukas, kur erikiuxxx ir dar viena mamyte idejo wub.gif, bet pamasciau, kad rudeniui jau per sviesus tas komplektukas. o jusu derinukas labai praktiskas ir koloritas atitinka dargana uz lango thumbup.gif
Atsakyti
Prisijungiau prie Lindex online parduotuves, ir ten prie mano duomenu parasyta

NOW! 20% off all bras

Tai suprantu dabar nuolaidos jei pirksiu internetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2011 09 06, 10:59)
Prisijungiau prie Lindex online parduotuves, ir ten prie mano duomenu parasyta

NOW! 20% off all bras

Tai suprantu dabar nuolaidos jei pirksiu internetu ax.gif

Nuolaidos liemenukams mirksiukas.gif

Nors įdomu, o gal ta 25% nuolaida su kodu vėl galioja? Gal kas tikrinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2011 09 06, 11:03)
Nuolaidos liemenukams mirksiukas.gif

Nors įdomu, o gal ta 25% nuolaida su kodu vėl galioja? Gal kas tikrinot? g.gif

Aisku, liemenukai nedomina schmoll.gif laukiam toliau nuolaidu. O kaip cia tas 25 proc kodas, kur ji gauti bigsmile.gif
Atsakyti