Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(indra* @ 2011 09 02, 11:03)
dar ne i tema noriu paklaust mergaiciu mamu:
kur perkat leginsus, tokius, kur prie sijonuko ant pedkelniu tiktu, kai jau truputi saltesni orai, bet dar ne tokie salti, kad kombikelnes maut?  g.gif
ir golfyciu dar labai ieskau mergaitisku, ne labaui ka randu, isksyrus visokias a la maximines, kur isitampo po pirmo skalbimo  doh.gif

Leginsus perku tokius http://www.vegateksa.../100-medvilnes/
O golfukai man patys paciausi OXOX http://www.eoxox.com...ems/golfai.html
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2011 09 01, 21:31)
Aš dar va šiandien vėl nulėkiau į naujai atidarytą lindex,kai 20proc nuolaida tai ir tai gerai.

O kur čia tas naujas Lindex Kaune atsidarė bigsmile.gif ?
Man jų bodžiukai patys pačiausi, geresnių neturėjus smile.gif, tiksliau vaikai mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2011 09 02, 19:29)
O kur čia tas naujas Lindex Kaune atsidarė  bigsmile.gif ?
Man jų bodžiukai patys pačiausi, geresnių neturėjus smile.gif, tiksliau vaikai mano smile.gif

Jo, lindex bodziuku kokybe superine drinks_cheers.gif Nei nusiskalbia, nei praranda spalva, forma. Nesibumbulioja. Dar Carters patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 09 02, 10:03)
tai kaip "paguodos priza" rudeniui dar viena striuke nupirkau, nors visai neplanavau. va sita:

dar ne i tema noriu paklaust mergaiciu mamu:
kur perkat leginsus, tokius, kur prie sijonuko ant pedkelniu tiktu, kai jau truputi saltesni orai, bet dar ne tokie salti, kad kombikelnes maut?  g.gif

Man labai patinka šios kolekcijos spalvos thumbup.gif Ir tą striukę kaskart pačiupinėju, bet šaltesniam rudeniui jau riūūžavą iš "Mothercare" nusipirkom. Bet šita man labai graži. Ir megztukas dryžuotas panašių spalvų labai traukia blush2.gif

Mūsų garderobe nėra leginsų, maunamų ant pėdkelnių. Arba pėdkelnės, arba leginsai, arba siauros kelnytės prie tunikų, arba kelnės, džinsai. Pereiti per šaltą ir drėgną, bet ne žieminį, orą turim neperšlampamas kelnes (beje, Lindex), kurios maunamos ant bet ko, kas bus dėvima patalpoje (pėdkelnių, kelnyčių). O jau tikriems šalčiams bus kombikelnės iš GAP.

QUOTE(Ksesanko @ 2011 09 03, 17:25)
Jo, lindex bodziuku kokybe superine  drinks_cheers.gif  Nei nusiskalbia, nei praranda spalva, forma. Nesibumbulioja. Dar Carters patinka smile.gif

Carters išsitampo blush2.gif O Lindex - niekada biggrin.gif
Atsakyti
Musu naujieji:

user posted image
user posted image

Del kelnyciu grizusi namo pradejau abejot, bet manau lopseliui bus kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2011 09 02, 18:26)

aciu 4u.gif , labai geros nuorodos, nors ir ne i lindex tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2011 09 03, 18:46)
Mūsų garderobe nėra leginsų, maunamų ant pėdkelnių. Arba pėdkelnės, arba leginsai, arba siauros kelnytės prie tunikų, arba kelnės, džinsai. Pereiti per šaltą ir drėgną, bet ne žieminį, orą turim neperšlampamas kelnes (beje, Lindex)

o mums butent vaziavimui jos reikalingos. pvz ziema iki prekybcentrio, kai nenori, kad vaikas su kombikelnem susiltu. ar i svecius vaziuojant, ar kad i teatra, pvz, kai nori pasipuosti sijonuku, bet gali buti salta salej su vienom pedkelnem ir pan. rolleyes.gif
va ir dabar i darzeli leginsus pradesim ryte ant pedkelniu mautis, kai salnos ryte bus...paskui oras susyla ir nebereikia ju keliaujant i lauka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2011 09 03, 18:46)
Man labai patinka šios kolekcijos spalvos  thumbup.gif Ir tą striukę kaskart pačiupinėju, bet šaltesniam rudeniui jau riūūžavą iš "Mothercare" nusipirkom. Bet šita man labai graži. Ir megztukas dryžuotas panašių spalvų labai traukia  blush2.gif

Mūsų garderobe nėra leginsų, maunamų ant pėdkelnių. Arba pėdkelnės, arba leginsai, arba siauros kelnytės prie tunikų, arba kelnės, džinsai. Pereiti per šaltą ir drėgną, bet ne žieminį, orą turim neperšlampamas kelnes (beje, Lindex), kurios maunamos ant bet ko, kas bus dėvima patalpoje (pėdkelnių, kelnyčių). O jau tikriems šalčiams bus kombikelnės iš GAP.
Carters išsitampo  blush2.gif  O Lindex - niekada  biggrin.gif

Nu cia tikriausiai nuo vaiko prikaluso smile.gif Mums Carters neissitampo. Nors Lindex aisku storesnes medvilnes. Dievinu ir tuos ir tuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 09 03, 18:01)
Musu naujieji:

user posted image
user posted image

Del kelnyciu grizusi namo pradejau abejot, bet manau lopseliui bus kaip tik smile.gif
rolleyes.gif

Ir as ciupinejau sitas bliuzeles thumbup.gif bet susilaikiau
o ant kelnyciu dar ir tokios spalvos visas purvas ir dulkes lips
Atsakyti
Lindex ir mes esame gerbejai ir megejai pasipuosti sios firmos rubeliais,naujos kolekcijos dzinsiukai superiniai.
Atsakyti
Kaip aš jums pavydžiu,kad jūs turit savo mieste LINDEX parduotuves doh.gif cool.gif O pas mus nėr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 09 04, 19:24)
Kaip aš jums pavydžiu,kad jūs turit savo mieste LINDEX parduotuves  doh.gif  cool.gif O pas mus nėr  verysad.gif

pas mane ir nėra schmoll.gif bet yra internetas biggrin.gif
Atsakyti