Kad ir siaip jau senokai bebuvo nuolaidos Lindex'uose.. Laukia turbut kol rugsejo 1-os proga tevai didziaja dali ispirks uzkeltom kainom. O situ 'nupigintu' stovai beveik tusti, tik 56-62 dydziai kaba.
QUOTE(...little mary... @ 2011 08 29, 23:01)
atėjo mūsiškis toks. Jis visiškai plonytis, be jokio pašiltinimo Storiau tik ties keliukais ir subiniuku - ten, kur daugiausia su žeme kūnelis liečias O rankovytės visiškai plonytės - iš vidaus tik tinklelis. Taigi, iki pirmųjų šalnų su juo niekaip Nebent po apačia vilnonius rūbelius parengus
Mes dar tokį turim - tai, sakyčiau pastarasis net šiltesnis šiek tiek
Mes dar tokį turim - tai, sakyčiau pastarasis net šiltesnis šiek tiek
Vadinasi reikės po apačia šilčiau pavilkt. Užsakiau ir aš tą kombį, ėmiau, nes buvo likęs vienas 86 dydžio, vistiek reikia kažkokio lietaus rūbo rudeniui. Ačiū už atasakymą
QUOTE(*curly* @ 2011 08 30, 12:38)
fantastika!!!
o kur parasyta, kad -20% bus?
QUOTE(indra* @ 2011 08 31, 12:29)
o kur parasyta, kad -20% bus?
cia parasyta
http://www.mega.lt/l...nos_ir_akcijos/
ziuriu dabar pratese nuolaida iki 4 dienos
QUOTE(*curly* @ 2011 08 31, 12:40)
aciu. pamaciau ir as
mastau, kad zieminius kombius reik pirkt vaikams, ane? nes gali ir nebebuti daugiau nuolaidu iki striukiu sezono...
arba kaip tik dar padrys -25%, kai rugsejo pirmosios bumas baigsis, ar koki koduka mestels
QUOTE(indra* @ 2011 08 31, 12:54)
aciu. pamaciau ir as
mastau, kad zieminius kombius reik pirkt vaikams, ane? nes gali ir nebebuti daugiau nuolaidu iki striukiu sezono...
arba kaip tik dar padrys -25%, kai rugsejo pirmosios bumas baigsis, ar koki koduka mestels
As jau ziurineju kombiu, bet greiciausiai ne is Lindexo pirksiu, nes mano pana pastoviai sala, tai ieskau jai su avikaliu arba pukinio
Manau dar turetu but nuolaidu
QUOTE(*curly* @ 2011 08 31, 13:40)
pagaliau megoje lindexas.Finai.Vakar mole apsipirkom ech pražioplinom nuolaidą šiandieninę
kažkaip neprivežta prekių, nors atrodo daug. pvz., lietaus pirštinės tik fix buvo, kitų ne fix nebuvo.
QUOTE(indra* @ 2011 08 31, 11:54)
mes irgi apsižiūrėjom kombius, žiemines striukes, sniegakelnes. Laukiam nors 20 proc. nuolaidos
Aš dar va šiandien vėl nulėkiau į naujai atidarytą lindex,kai 20proc nuolaida tai ir tai gerai.
nenupirkau dukrai vakar kombio, apciupinejau tuos out wear ir labai nepatiko man. butent 86-122 ugio striukiu virsutinis audinys toks plonytis, jau nekalbant, kad pati striuke, kaip dzemperis storumo atrodo. na del to storio dar dar, kartais jis labai apgaulingas buna, bet medziga tai labai nepatiko. as pripratus, kad lindex zieminiu striukiu tokia stora, siurkstoka buna, atrodo, tokia vejo neperpuciama, neperslampama... tas didesnes ciupinejau, jau nuo 122cm ugio, tai tikrai dag storesnis. ir spalvu koks gausus pasirinkimas, bet mums 110cm reik
tai kaip "paguodos priza" rudeniui dar viena striuke nupirkau, nors visai neplanavau. va sita:
realiai ji daug geriau trodo, nei foto
dzinsu abiem vaikam reikejo, bet susilaikiau. neiprastom man tos naujos kainos 69-86Lt
mazui dzemperiuko silto reikejo, tai sita prigriebiau , nors ne itin man jis grazus, bet labai smagus ir kokybiskas pasirode
Papildyta:
dar ne i tema noriu paklaust mergaiciu mamu:
kur perkat leginsus, tokius, kur prie sijonuko ant pedkelniu tiktu, kai jau truputi saltesni orai, bet dar ne tokie salti, kad kombikelnes maut?
ir golfyciu dar labai ieskau mergaitisku, ne labaui ka randu, isksyrus visokias a la maximines, kur isitampo po pirmo skalbimo
tai kaip "paguodos priza" rudeniui dar viena striuke nupirkau, nors visai neplanavau. va sita:
realiai ji daug geriau trodo, nei foto
dzinsu abiem vaikam reikejo, bet susilaikiau. neiprastom man tos naujos kainos 69-86Lt
mazui dzemperiuko silto reikejo, tai sita prigriebiau , nors ne itin man jis grazus, bet labai smagus ir kokybiskas pasirode
Papildyta:
dar ne i tema noriu paklaust mergaiciu mamu:
kur perkat leginsus, tokius, kur prie sijonuko ant pedkelniu tiktu, kai jau truputi saltesni orai, bet dar ne tokie salti, kad kombikelnes maut?
ir golfyciu dar labai ieskau mergaitisku, ne labaui ka randu, isksyrus visokias a la maximines, kur isitampo po pirmo skalbimo